Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Beqare apo e zene?
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha sUgA__tIlOnCe
po pra roke pse ja hum piket vetes

ja shiko si kane ndryshuar kohet?tani eshte turp per vajzat te jene te virgjera:p:p:ptani pelqejne large staff
Une nuk humbas pike,por e kisha per te virgjerat vetem
kiss te gjithave me kenaqesi dhe shoqeri

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Prill 2005 11:03
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha roke

ja shiko si kane ndryshuar kohet?tani eshte turp per vajzat te jene te virgjera:p:p:ptani pelqejne large staff
Une nuk humbas pike,por e kisha per te virgjerat vetem
kiss te gjithave me kenaqesi dhe shoqeri

roke sweety
kan ndryshuar koherat nuk jan me si me perpara
stay on track baby plz

XOXOXO

Mesazh i vjetër 16 Prill 2005 22:24
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
roke sweety
kan ndryshuar koherat nuk jan me si me perpara
stay on track baby plz

XOXOXO

he mo se dhe pas vajzave te pavirgjera jam i dhene tej mase:p:p,por kam dhe fat dreqin qe gjej dhe te virgjer dhe shume te mire:p:p:p:p.
Shaka.I love femren.Pak rendesi eshte ose jo e virgjer,e madhe e vogel,me femije,gjyshe,hahahahahahahahhaha.Miree kam.he si thoni gocaTe duash shume nuk eshte turp,por respekt,pasi une smund te nenvleftesoj te gjitha vetem per nje
Shaka fundjave.
Tja kaloni mire te gjithe,djeme e goca sot.
Roke ju pershendet.
ciaooooooooooooooo!

Mesazh i vjetër 17 Prill 2005 07:57
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

ahahhahahaha
roke
so u got love for ur ladies nice nice
thanks good
XOXOXOX

Mesazh i vjetër 18 Prill 2005 00:15
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kacurelse
Goc Tirone

Regjistruar: 23/04/2005
Vendbanimi: Ne zemren tende
Mesazhe: 61

E zene

Mesazh i vjetër 23 Prill 2005 21:18
Kacurelse nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kacurelse Kliko këtu për të kontaktuar me Kacurelse (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kacurelse Shto Kacurelse në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kacurelse në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: rrugeve
Mesazhe: 892

E zënë???

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 573353_z copier.jpg
Ky file është shkarkuar 99 herë.

Hajt se po te çbllokoj une.

Mesazh i vjetër 23 Prill 2005 23:56
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kacurelse
Goc Tirone

Regjistruar: 23/04/2005
Vendbanimi: Ne zemren tende
Mesazhe: 61

She she gati ti

Mesazh i vjetër 24 Prill 2005 01:49
Kacurelse nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kacurelse Kliko këtu për të kontaktuar me Kacurelse (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kacurelse Shto Kacurelse në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kacurelse në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Re: E zënë???

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Hajt se po te çbllokoj une.
IUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU WAT THE HELL WAS THAT?????????????

zxoxoxo

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 23:21
flori_dr
cun durrsi

Regjistruar: 14/07/2004
Vendbanimi: canada
Mesazhe: 99

hey jom deqar tani per tani

Mesazh i vjetër 07 Maj 2005 02:20
flori_dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të flori_dr Kliko këtu për të kontaktuar me flori_dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: flori_dr Shto flori_dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto flori_dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:
Po citoj ato që tha flori_dr
hey jom deqar tani per tani
hemi jo ti ,.... ca na the po pse mi yllo ca ndodhi??????????

Mesazh i vjetër 07 Maj 2005 02:40
Ora tani: 21:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Beqare apo e zene?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar