Vlonjati99Tave
Arrakat
![](avatar.php3?userid=2170&dateline=1199603561)
Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169
|
Citim: Po citoj ato që tha darma
Jahde hajde i paskeni ra botes rreth e qark ju te dy lol une i hipa avjonit dhe direkte ne NYC (me llotari) boooo sa me fat qe jam megjithese thone kush ka fat ne lloto nuk ka ne dashuri
Po mbaj mend kur kam hyre ne aeroport jam hallakatur fare lloj lloj rracash e imagjinoni vete ju une duke hec si rob i hutum me nje cante ne krah duke shku si rrotaxhile sa anej knej icik nga lodhja icik nga pesha cantes ehhh
lol dhe un me lloto ![](images/smilies/biggrin.gif)
erdha un i pari, e me mbas prindrit.. mbas nja 3 javesh.. ne shqiperi si kisha kushtuar asnje her vmendje anglishtes e sdija asnje llaf pervese Hi dhe te spellja emrin tim ... kur hapen vizen ne ny po me thoshin sign( sajn) si kuptoja, lol me ka bertit ai polici sajnnnnnnnnn me ngriu gjakun derri derrit , lol.. vetem kur erdhi nje italjane pasi dija italisht e me tha firma, qe emora vesh se u bera gazi botes .. ke aroporti sme priti njeri , u flisja njerzve me shenja sdija ctu thoja.. haja veten me dhemb e thosha si smesova 5 llafe anglisht ne shkoll ore vlla ueee.. aty pastaj doli nje goc vlonjate priste prindrit ajo..e me ndihmoi bisedoi me nje taksixhi, e me pruri ai deri ne bpt ketu ne ct.. me mbas mori amerika per mrekulli shyqyr zotit
p.s nau aj spik ingllish :p
|