Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Gjuhët e Huaja > Gjuha Angleze > *He said, she said* > Hello People
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Doralban....nuk ka gjo njeri me ty lal.
Nje anetar ka hapur nje teme e cila eshte deri diku edhe nje histori e tij personale.
Ti po pate deshire hap nje teme tjeter per idene qe ke lal.
Mos i merr per keq gjonat.
Fjala e lire le te jete me e forte se deri tani Doralban.
Nuk ka pengese ajo.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2005 14:39
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
DORALBANI
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/09/2005
Vendbanimi: Londer
Mesazhe: 90

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Doralban....nuk ka gjo njeri me ty lal.
Nje anetar ka hapur nje teme e cila eshte deri diku edhe nje histori e tij personale.
Ti po pate deshire hap nje teme tjeter per idene qe ke lal.
Mos i merr per keq gjonat.
Fjala e lire le te jete me e forte se deri tani Doralban.
Nuk ka pengese ajo.

hallall ta bost zoti plako se e fole theksin tamom, puna o qe "gjonat jane te lidhme" me temen, edhe pranej sme erdhi mire qe su sqarum me Anetaret e tjtere te forumit.

Kush i ka lexu, me ka kuptu, ose do te me kuptoje!

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2005 15:52
DORALBANI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të DORALBANI Kliko këtu për të kontaktuar me DORALBANI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: DORALBANI Shto DORALBANI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto DORALBANI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
DORALBANI
Anetar i regjistruar

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
in principle u have to enjoy partner's respect and love anyway.

I am talking about the place I live, where being a foreign girl, means being a UFO to local Men , if they might be considered so

but this is another subject. It is difficult to explain it. It is a combination of xenofobia, fear, lack of masculine hormons, exchange of roles where women rule and men are submissive, that makes the locals full of prejudices, and if you add to these factors your country of origine that is considered as producing only criminals and prostitutes, you might guess the result

Pikes i ke rene, po nai solucion a kishe propozuar?

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2005 23:22
DORALBANI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të DORALBANI Kliko këtu për të kontaktuar me DORALBANI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: DORALBANI Shto DORALBANI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto DORALBANI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

In my opinion it's very important to be in touch with people from your race, your religion, your tradition. Otherwise is going to be a big gap between the couple or their families. But sometimes love doesn't know borders and limits. In these cases need a lot of work to be done from the both sides.

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2005 21:54
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Citim:
Po citoj ato që tha DORALBANI

Pikes i ke rene, po nai solucion a kishe propozuar?

I think it is hopeless. After reading an article in the country's main newpaper, I have unconditionally given up any hope I could find a solution for males' sexual deviances and their approaches towards females. There is only one factor. If you have money you are queen. You can buy them. They can be easily bought out ( at least here). Women can be bought with material goods, Men, I don't know probably with cash.
But I don't have money, and if I had, I wouldn't like puppets.

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2005 01:01
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
DORALBANI
Anetar i regjistruar

nobody likes pupets (apart from my ex manager who wanted all her workforce to be such

Citim:
Po citoj ato që tha analistja

I think it is hopeless. After reading an article in the country's main newpaper, I have unconditionally given up any hope I could find a solution for males' sexual deviances and their approaches towards females. There is only one factor. If you have money you are queen. You can buy them. They can be easily bought out ( at least here). Women can be bought with material goods, Men, I don't know probably with cash.
But I don't have money, and if I had, I wouldn't like puppets.

Une jam i mendimit qe pergjigjen mund ta gjesh te para shkruesi Hot Male nga Belgjika (e kam llafin per ato qe kan probleme me Shqiptaret apo Shqiptaret e me dy pika edhe tjera me e).

Edhe nje tjter thellim tek pergjigja jote do ta kisha une, por nuk e di nese do te ishte ide e mireta hidhja ne forum ( se kam llafin per ai gjo tjter).
Arsyeja , sepse kam qene vete atje me perpara edhe e kam gjetur rrugen me shume mundime, edhe shume pengesa por e kam gjetur.
Edhe mund te tregoj edhe tu si te dalesh nga limboja edhe pa patur nevoje as per lek as per mupeta kukklla.

Ke nevoje vemtem per te procesuar mendime te ndryshme te reja qe mund ti nisja me ai e-mail.
Por ne te vertete do te ishte nje rruge pak me e gjate sesa dy tre e-maila.
A change in ways of thinking, values, mindmap, self talk, spending time etj.
Hap pas hapi drejt Shqiprise.
pak nga pak vetem po te kesh durim do tja arrish.

Me fjale te shkurtra, kudo qe shkoj una e ngrej zonin me shume se te tjtret, lexoj pak me shum, edhe jam pak me i shpejte se te tjeret.
NE fund te fundit shumica me rrespektojne ngaqe mendojne qe une jam dikushi.
Ngaqe e jap ket imresion, edhe e mbaj (nga pak) por shpejti edhe shume.

Kalofsh mire
Po deshe me shume klarifikime me shkruj privatish (desha te sqaroj qe une spo kerkoj perr muhabet me i femer, se ashu shkoj ne pub una apo klub)

byeeeee
shpresoj qe do ta gejsh rrugen shpejt, edhe une do te kisha deshire te te jepja dy tre keshilla.

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2005 16:52
Ora tani: 03:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Gjuhët e Huaja > Gjuha Angleze > *He said, she said* > Hello People

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar