Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Maradona apo Pele ??? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha nick
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane PELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEE jam tifoze braziljane per shum gjana sidomos per futbollin they rockkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

amon mi dreqe sa mendime te njejta kemi ne mi goce
ahahahahaha
brazili eshte mami topit mi goce.....

Nick me vertet qe kemi shum mendimet e njejta,,, hmmmm sa do kishim kombinu ma merr mendja

Po ne Brazil ka lind futbolli se ban nana ma si Pele.. ca lesh Maradonet

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2004 03:25
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

pershendetje

Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

Nick me vertet qe kemi shum mendimet e njejta,,, hmmmm sa do kishim kombinu ma merr mendja

Po ne Brazil ka lind futbolli se ban nana ma si Pele.. ca lesh Maradonet

hahahahha me te vertet??????
sma ha menja se je shume dreqe ti mi goce......
ene kom frike me dreqete une.hahhahahah

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2004 17:20
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Thumbs up

Jane dy yje padyshim

Por me i miri ngelet PELEEEEEEEEEEEEEE!

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2004 17:48
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Re: pershendetje

Citim:
Po citoj ato që tha nick

hahahahha me te vertet??????
sma ha menja se je shume dreqe ti mi goce......
ene kom frike me dreqete une.hahhahahah [/B]

Nick ta heku une friken zemra,,,, jam nga ato dreqet si shpirt

Olinnter ta mbeshtes mendimin per Pele

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2004 06:18
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Re: Re: pershendetje

Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

Nick ta heku une friken zemra,,,, jam nga ato dreqet si shpirt

po ishe ashtu mire.
ahahhahahahhaha

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2004 22:18
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Star
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: London
Mesazhe: 34

Maradona

une per vede them Maradona sepse ne kohen kur ka lujt pele me barrnavek ska qen futbolli aq ibukur maradona ka luajt me von kur futbolli ishte i moderum dhe me i furt pamvarsisht se prishi me doping nga fundi qe sishte i pari as i fundit qe edhe sot po perdoret nga yjet e futbollit si edgar davids jap stam debor e tjer etjer

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2004 03:12
Star nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Star Kliko këtu për të kontaktuar me Star (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Star Shto Star në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Star në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dancenation
Only in girl's searching

Vendbanimi: Diku ketu ne pogradec
Mesazhe: 85

Megjithse si tifoz i Anglise nuk me lejohet te votoj Maradonen,jam i detyruar qe ndermjet maradones dhe Peles te them me plot goje.
MARADONA.
Brazilianet tani jane bere 2 lek tufka.

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2004 20:28
dancenation nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dancenation Kliko këtu për të kontaktuar me dancenation (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të dancenation't! Kërko mesazhe të tjera nga: dancenation Shto dancenation në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dancenation në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
the king a****
Anetar i ri

Regjistruar: 27/09/2004
Vendbanimi: ne ferr , por nuk jam vetem ka edhe SHQIPETAR te tjere
Mesazhe: 6

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 07.jpg
Ky file është shkarkuar 43 herë.

maradona , dhe nuk mund te behen pyetje te tilla !!!
pavarsisht se e urrej si njeri , por si futbollist e adhuroj shume
me ato qe ka bere ne fushen e blert e shkruajti emrin me germe te arta ne historin e futbollit
eshte i parritshem , nuk e kam me njeri ne kete bote

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2004 18:05
the king a**** nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të the king a**** Kliko këtu për të kontaktuar me the king a**** (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: the king a**** Shto the king a**** në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto the king a**** në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Qe Maradona ka qene i mire, kjo dihet,
POR PELE ESHTE I PAARRITSHEM!!!

Mesazh i vjetër 24 Janar 2005 19:11
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Star
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: London
Mesazhe: 34

hehe

Citim:
Po citoj ato që tha isra
Qe Maradona ka qene i mire, kjo dihet,
POR PELE ESHTE I PAARRITSHEM!!!

po ne vitet qe ka lujt pele ska qen futbolli aq modern ne koh te peles kan lujt futboll me barrnavek MARADONA gingu futbollit

Mesazh i vjetër 31 Janar 2005 07:55
Star nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Star Kliko këtu për të kontaktuar me Star (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Star Shto Star në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Star në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Maradona apo Pele ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar