Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Syte me te bukur te antareve te forumit!
Syte me te bukur!
Balerina
Dreqja shkodrane
Dorieta
Sexi
Lela
Skunkanansie
Admirali
Kota
Engelli Mbrojtes
xalbluv
Eshi
Isra
Babyboo
Darma
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 33 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

...se harrova te shtoj qe vota ime i vajti dreqkes!

p.s. ndersa une do futem tek konkursi i "gishti i vogel me i bukur i kembes se djathte" se nuk ben nena gisht te vogel te kembes se djathte me te bukur se ky timi. :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2006 02:32
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
...se harrova te shtoj qe vota ime i vajti dreqkes!

p.s. ndersa une do futem tek konkursi i "gishti i vogel me i bukur i kembes se djathte" se nuk ben nena gisht te vogel te kembes se djathte me te bukur se ky timi. :p

thanks zemra
cupka ke gusto ti ke, meqe ra fjala per makjash nese don MAC ti merr me 40% off

Gia flm per komentin e bukur

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2006 03:15
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re syckat.jpg
Ky file është shkarkuar 246 herë.

ja dhe nje pale tjeter

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2006 06:24
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Lela, te kam thene una me te bukur se Demi Moore i ke syte.

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2006 07:32
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

sexy kjo fotoja e fundit duket me mire se te tjerat......

po nje sugjerim kam ato eyeshodows si pa shkelqim duken.....

p.s:dreqe MAC maniak duket qe ke perdor mac te fotoja jote ...kith kith.....une kam ra ne amore me sphefora te gjithe storin e du lol....

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2006 07:52
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

Sexy ke sy te embel e do te jap dy keshilla kozmetike, ti dac pranoi dac leri.
Lapsin mos e co deri thelle ne sy se te duket sikur te kane krijuar syte sklepje. Dhe e dyta viza e zeze nga brenda syve nuk eshte me ne mode, perpiqu ta vesh vizen tek rrenjet e qerpikeve se keshtu ke cleaner-chiker-better-look. Provoje njehere.

Cupka flm per keshillat e tua...E kam provuar ta bej vizen e zeze tek rrenja e qerpikut por nuk me shkon fare...Edhe per raste qe me kane rregulluar parukiere e kane pare qe nuk me shkon dhe perseri ma kane lyer brenda syrit...Flm per gjithcka me the...

Elsaaa flm dhe ti por sa per ato eyeshodows pa shkelqim une i perdor vete se nuk me pelqen te me duket shume tualeti qe bej...pervec rasteve te vecanta...Aty kam dale ne nje dite te zakoncme...

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2006 16:45
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tomi&xherri
ne vendroje

Regjistruar: 19/08/2006
Vendbanimi: tirana
Mesazhe: 15

syte me te bukur

per sexi-in pa dyshim

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2006 13:52
tomi&xherri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tomi&xherri Kliko këtu për të kontaktuar me tomi&xherri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tomi&xherri Shto tomi&xherri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tomi&xherri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Citim:
Po citoj ato që tha tomi&xherri
per sexi-in pa dyshim

Flm shume tomi&xherri....

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2006 15:30
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tomi&xherri
ne vendroje

Regjistruar: 19/08/2006
Vendbanimi: tirana
Mesazhe: 15

syte me te bukur

dhe jo vetem per syte por edhe per shpirtin pasi me duket me e mira nga te gjitha vajzat qe jane ketu ne forum.
E cdo te benit po sexi-in ne forum?
Ajo eshte kripa dhe embelsira e ketij forumi.

Dhe degjo sexi i meriton keto nuk ka asnje hiperbole ketu.

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2006 16:23
tomi&xherri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tomi&xherri Kliko këtu për të kontaktuar me tomi&xherri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tomi&xherri Shto tomi&xherri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tomi&xherri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Re: syte me te bukur

Citim:
Po citoj ato që tha tomi&xherri
dhe jo vetem per syte por edhe per shpirtin pasi me duket me e mira nga te gjitha vajzat qe jane ketu ne forum.
E cdo te benit po sexi-in ne forum?
Ajo eshte kripa dhe embelsira e ketij forumi.

Dhe degjo sexi i meriton keto nuk ka asnje hiperbole ketu.

Shume flm per fjalet e tua tomi&xherri...Ka plot vajza te mira ne forum une nuk jam e vetmja.Mua me pelqen te jem aktive dhe e dashur me te gjithe...
More embelsia e forumit jam une por kripa jo...

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2006 16:28
Ora tani: 21:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 33 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Syte me te bukur te antareve te forumit!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar