Admirali
ITSD Engineer
Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298
|
...
Per punen e donacioneve, une kam nje llogari me Paypal dhe jam user i verifikuar aty. Mund te beni nje donacion te vogel tek llogaria ime, zgjidhni dhuraten qe doni te bleni ne internet, me beni te ditur detajet e dhurates, une bej pagesen me ane te Paypal, dhe kaq.
Tani, qe kjo te behet, jane disa pika qe duhet te dini:
1. Qe ju keni besim per donacionin qe mund te beni tek llogaria ime e Paypal (mund dhe te zgjidhet dikush tjeter qe ka Paypal, nuk ka problem, ja tregoj une rrugen qe duhet ndjekur)
2. Sasia e donacionit qe doni te beni
3. Per donacionet, kini parasysh qe Paypal do mbaje nje perqindje nga llogaria ime. Keshtu qe nqs do fusni 10 euro psh, ne llogari mund te shkojne dicka tek 8-9 euro (per kete me sakte do shihet perqindja qe merr Paypal)
4. Per te futur nje logo ketu ne forum, qe te beni donacione, duhet qe Fajtori te fuse nje kod html te thjeshte ne forum, nmq te dale logo ku te behet pagesa ne nje llogari te paypal.
5.Dhe e fundit, sa kohe do rrije e hapur kjo fushata e donacioneve, si dhe nqs ka mbetje nga leket qe do prishen, cfrare do behet me keto?
Sic e thashe, nqs keni besim, une jam gati te ve ne dispozicion llogarine time per te depozituar dhe me pas per te blere dhuraten, mbetet vetem qe te me beni te ditur nese jeni dakort.
Kaq per sonte.
Shihemi dite tjere, mundesisht neser.