shelgu
-
Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928
|
Citim: Po citoj ato që tha NS-6
Drit nona, na u rrit forumi na u bo me e martu!
Une jam regjistru ne 2005...fillimisht kureshtar i zones se mjekesise... pastaj fajin e pati Klodeli me ate temen e ngjyres se syve tek ajo zone, sa me ngjiti virusin e forumit! Me pas me ofrun post ne kryesi ene nuk i thashe dot jo Ngela ne forum pastaj me nje periudhe aktiviteti te larte deri rreth fundit te 2008...Kam njohur shume persona te ndryshem ne keto vite (nje pjese edhe ne realitet) dhe secili ka pase ate origjinalitetin e vet te te treguarit te gjerave, te arsyetimit...all of them special
gjithsesi, edhe pse shkruaj me rralle tani, i lexoj te gjitha temat (kom pase debulese per temat e sherreve se mund te ndertoje me themel historikun e personazheve qe ngaterroheshin nga fjalet e njeri tjetrit )!
Sa per Fajen (por edhe te tjeret qe bashke me te e filluan kete forum qe nuk i njoh ne vecanti duke qene se jam regjistruar me vonese), me te vertete qe ka bere nje pune fantastike dhe durim te papare ne gjithe keto vite! Nje vend ku te gjithe te ndihen si ne shtepi, pamvaresisht se shume mund te kemi qene larg, ne cdo cep te botes.
E falenderoj ne vecanti edhe per ndihmen qe me ka dhene jasht ketij forumi!
Te na rroje forumiiiii....bam bam bam!
Ti ke bere nje pune te shkelqyer NS, vertet te bukur me sistem e cilesi te rralle.
Vetem qe je larguar dhe na sheh si nga larg. E dime qe ke pune dhe nuk ke me kohe, por gjeje te shkreten nje 10 mi, kaq duhet, mos mendo se te tjeret rrine tere diten ne FH. Ja sa te na thuash plac dhe ike pastaj, ta falim mos ki merak.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|