amor alucius
Ennology
Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Ne Shqiperi me marrin ato njerezit e mi atje ne pub,une hajt po vishem firmato,D&G.Kur hyme ne pub gati e vetmja gje qe shihja tek meshkujt e femrat perreth ishin shkronjat e stampuara ne te madhe te D&G,natyrisht 99% e tyre fallso,por s'benin me pak efekt se rrobat e mia.Hajde mendje,hajde-i them vetes.S'i kam vesh me ne Shqiperi.Ditet vijuese dhe kalamaj kam pare me stampat e D&G,Versace,Armani...
Tani rrobat firmato jane ok ngaqe kane kualitet,jane dhe me ok kur i blen pa shtrenguar buxhetin,por s'jam aq e fiksuar sa cdogje qe blej te jete firmato.S'kondicionoj aspak veten te blej dicka vetem ngaqe eshte e firmosur nga nje shtepi mode e njohur.Cantat,kepucet dhe oret e dores zakonisht i kam te firmosura.(ketu thone qe po deshe te shohesh sa vlen nje njeri shihi kepucet dhe oren e dores :p)
Ne shtetin ku banoj kemi dy stiliste qe mua me pelqejne shume,femren e veshin vertete me gusto,thjeshtesi...keto jane pak a shume pika ime e dobet por per te tjeret...mah.Si te me pelqejne.
Modifikuar nga amor alucius datë 08/08/2007 ora 22:22
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|