Passionman
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 07/07/2006
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 38
|
Pergjigje "djallit"
Faleminderit diabolic !
Ndoshta jane fjalet e tua , ndoshta eshte nick name yt te cilat me nxisin te te shkruaj ne lidhje me disa kendveshtrime qe kane te bejne me temen qe po diskutojme .Kete mesazh e postova me titullin e mesiperm me te cilin nuk nenkuptoj aspak ty si individ , por duke u nisur nga fjalet e tua :
"Brenda nesh egziston si djalli dhe engjelli
Une jam djall
Por mos harro djajte lindin si engjej "
Pra , mendova te perdor bashkebisedimin me ty ne menyre qe te ftoj edhe cilindo lexues tjeter te F.H. te shprehe mendimin e tij per qendrimet djallezore apo ato engjellore qe mban secili prej nesh pas mbarimit te nje dashurie.
Kohet e fundit , nje antare e nderuar e FH, pseudonimin e se ciles , per arsye etike nuk po e permend , me ka derguar nje msg privat ne lidhje me temen qe po diskutojme.Ajo fliste me pasterti per nje dashuri te sajen qe kishte mbaruar por qe ajo e trajtonte ate ne nje menyre shume te emancipuar dhe koherente.Une , me tha ajo mundem edhe te pi kafe me eksin tim pa qene e detyruar te shtirem sepse e konsideroj ate si nje shok.
Disa femra te tjera pas ndarjes grisin kostumet e ish burrave te tyre te blera tek " Nino Vitali " , ndersa nje x im personal ne inat e siper mendonte te vinte nje bombe ne makinen apo shtepine time.
Me thuaj ti :
Djalli apo engjelli eshte brenda nje njeriu qe mbyll nje dashuri ?!