Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re e prozes > Ku i ka varrezat dashuria ?
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ajo per mua ka vdekur...
Emrin e harreses shkrujta epitaf permbi varr.
Por fantazma e saj nuk lodhet duke me ndjekur
Kerkon nga une hak qe te marr.

Po, po ajo per mua ka vdekur.
Ajo ,dashuria per te ,qe dikur zemren me mbushte me zjarr.
Por cudia eshte se ajo qe une desha eshte akoma gjalle
Kjo me lodh me shume sesa fantazma e nje dashurie qe une treta me dashuri te reja te lindura si prelud i lumturis.
Ajo qe une desha eshte akoma gjalle dhe me bezdis me masken qe cjerr ne fytyren e saj.
Me bezdis me thika fjalesh qe me kujtojn copeza te thyera dashurish ose dashurie te vdekur tashme per te qene me te sakte.
Dashuria ime per te ka vdekur ,por per te ska as parajse,purgator a ferr.
Ajo ska nje jete pas jetes,nje mundesi te dyte ,nje cast liri ne kujtimet e lumturis se humbur.
Dashurit e vdekura e kane vendin ne indiferenc .
Sa here qe me dalin perpara copezat e kujtimeve qe njerzit qe kam dashur me sjellin si dhurat une dua me shume se i kam dashur .
Nuk arrij ti mohoj dot...
Nuk mundem,megjithse indiferencen i fal.
Kush jeton me te kaluaren nuk nje te ardhme.
Me shume sesa fantanzma e nje dashurie me bezdis prezenca e dikujt qe dikur kam dashur...

Nejse ,nejse...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Mars 2007 19:45
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Passionman
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 07/07/2006
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 38

Pershendetje diabolic !
Duke lexuar krijimin te cilin sipas gjykimit tim e ke shkruar bukur dhe me shume ndjenje , me erdhi ne mend nje titull . " Edhe djajte dashurojne"
Besoj se nuk ma merr per ters sepse une u nisa thjesht nga nick name yt.

Mesazh i vjetër 30 Mars 2007 21:56
Passionman nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Passionman Kliko këtu për të kontaktuar me Passionman (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Passionman't! Kërko mesazhe të tjera nga: Passionman Shto Passionman në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Passionman në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha Passionman
Pershendetje diabolic !
Duke lexuar krijimin te cilin sipas gjykimit tim e ke shkruar bukur dhe me shume ndjenje , me erdhi ne mend nje titull . " Edhe djajte dashurojne"
Besoj se nuk ma merr per ters sepse une u nisa thjesht nga nick name yt.

Pershendetje Passionman...

Perkundrazi vetem per ters nuk e marr.
Te duash nuk eshte kurre makat .
Mekat eshte nese nuk bie me personin e duhur ne dashuri.
Por sic thuhet ne nje nga filmat e mi te preferuar-Kush nuk ka vuajtur ne dashuri nuk ka dashuruar kurre.
Mekatet jane bere per njerzit...
Brenda nesh egziston si djalli por dhe engjelli.
Une jam djalle...
Por mos harro djajt lindin si engjej...

Gjithe te mirat...

Mesazh i vjetër 31 Mars 2007 00:24
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Passionman
Anetar i regjistruar

Pergjigje "djallit"

Faleminderit diabolic !
Ndoshta jane fjalet e tua , ndoshta eshte nick name yt te cilat me nxisin te te shkruaj ne lidhje me disa kendveshtrime qe kane te bejne me temen qe po diskutojme .Kete mesazh e postova me titullin e mesiperm me te cilin nuk nenkuptoj aspak ty si individ , por duke u nisur nga fjalet e tua :

"Brenda nesh egziston si djalli dhe engjelli
Une jam djall
Por mos harro djajte lindin si engjej "

Pra , mendova te perdor bashkebisedimin me ty ne menyre qe te ftoj edhe cilindo lexues tjeter te F.H. te shprehe mendimin e tij per qendrimet djallezore apo ato engjellore qe mban secili prej nesh pas mbarimit te nje dashurie.
Kohet e fundit , nje antare e nderuar e FH, pseudonimin e se ciles , per arsye etike nuk po e permend , me ka derguar nje msg privat ne lidhje me temen qe po diskutojme.Ajo fliste me pasterti per nje dashuri te sajen qe kishte mbaruar por qe ajo e trajtonte ate ne nje menyre shume te emancipuar dhe koherente.Une , me tha ajo mundem edhe te pi kafe me eksin tim pa qene e detyruar te shtirem sepse e konsideroj ate si nje shok.
Disa femra te tjera pas ndarjes grisin kostumet e ish burrave te tyre te blera tek " Nino Vitali " , ndersa nje x im personal ne inat e siper mendonte te vinte nje bombe ne makinen apo shtepine time.
Me thuaj ti :
Djalli apo engjelli eshte brenda nje njeriu qe mbyll nje dashuri ?!

Mesazh i vjetër 02 Prill 2007 23:46
Passionman nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Passionman Kliko këtu për të kontaktuar me Passionman (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Passionman't! Kërko mesazhe të tjera nga: Passionman Shto Passionman në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Passionman në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kynegonda
Anetar i ri

Regjistruar: 21/03/2007
Vendbanimi: Eldorado
Mesazhe: 4

Po qe se paska shkuar puna deri ke bombat ,sdo mend e kalem qe vetem djalli te shtyn te mendosh apo veprosh ashtu.
Passionman, me vjen mire qe paska edhe njerez qe dine te sillen me dinjitet e qytetari pas mbylljes se nje dashurie,ndersa per eksin tend do te te sugjeroja te bleje nje makine te blinduar dhe te ecje rruges me antiplumb hahaha (bej shaka mos e merr per ters) Pershendetje !!

Mesazh i vjetër 13 Prill 2007 22:47
kynegonda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kynegonda Kliko këtu për të kontaktuar me kynegonda (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kynegonda't! Kërko mesazhe të tjera nga: kynegonda Shto kynegonda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kynegonda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Passionman
Anetar i regjistruar

Kynegonda, flm per per pergjigjen por me gjithe kete vape qe ka filluar tani a dilet rrugeve me jelek antiplumb !?

Mesazh i vjetër 13 Prill 2007 22:51
Moonlightgirl
Anetar i ri

Regjistruar: 06/03/2007
Vendbanimi: Paradise
Mesazhe: 9

Talking

Hello!

Si ben dhe ky?!...

Sikur sta ka qelfi qe femrat vazhdojne e kane ne mendje nje mashkull qe jane ndare...

Shumica e meshkujve vdesin qe femrat qe jane ndare nga nje lidhje me ta ta kene mendjen akoma tek ata, biles ju pelqejne dhe "cmendurite" e tyre por pa ju care shume T....

Kuptohet meshkujt mendojne se kjo tregon potencen e nje mashkulli ne nje lidhje te jemi realist dmth.

Indiferentizmi te vret. Nese do te heqesh "qafe" nje femer per mua qe jam femer eshte shume e thjeshte pergjigja, mos ju pergjigj provokimeve te saj bej sikur ste intereson dhe femra largohet vet .

Vallahi ske ce do jelekun antiplumb me kete behar te shkelqyer.
Do bejme dhe plazh apo jo?!

Respekte Passionman!

Mesazh i vjetër 14 Prill 2007 18:50
Moonlightgirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Moonlightgirl Kliko këtu për të kontaktuar me Moonlightgirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Moonlightgirl Shto Moonlightgirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Moonlightgirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Passionman
Anetar i regjistruar

Pershendetje Moonlightgirl !
Je 1 fare !!
Na kujtove plazhin , pse jo apo nuk ka edhe ca vende te bukura andej nga jugu .He si thua a po na organizon nje dite nje tufe me antare te forumit per nje "splash" !?

Mesazh i vjetër 16 Prill 2007 15:18
Moonlightgirl
Anetar i ri

Regjistruar: 06/03/2007
Vendbanimi: Paradise
Mesazhe: 9

Smile

Pershendetje Passionmane!

E di qe jam 1-esh fare.

Thanx! ok une jam gati ca ka te bej me qejfin une jam pro.Kushdo qe ka nevoje per shoqeri miqesi dhe sidomos tja kaloje mire me njerez te tjere interesant "te panjohur" do te ishte vertete shume interesante si ide.

Kush eshte gati te vij.Ftohen te gjitha cupat dhe djemte nga mosha 18 deri ne 45 vjec te jene aktiv per situata shoqerore, pleasure-i dhe qejfi.

Respekte!

Mesazh i vjetër 17 Prill 2007 11:59
Moonlightgirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Moonlightgirl Kliko këtu për të kontaktuar me Moonlightgirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Moonlightgirl Shto Moonlightgirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Moonlightgirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Passionman
Anetar i regjistruar

Flm , kynegonda ! Nick namei yt ne mos gaboj ka origjine Volter-iane.Me pelqen toni yt i humorit dhe nuk ta marr aspak per ters .
Eh shume thone e pak bejne ose me mire qeni qe leh nuk te ha , megjitheate po shkoj nje here te shoh andej nga tregu i cameve se mos gjej ndonje jelek antiplumb .Pershendetje .

Mesazh i vjetër 23 Prill 2007 18:10
Ora tani: 21:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re e prozes > Ku i ka varrezat dashuria ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar