Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Cedrus Tani s'du.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Cedrus
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
Bjonde s'behet fjale per kthim?
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Tani s'du. I vara turinjte,se sdu te tallesh,ja kshu ojjjjjjjjj ky... Charlotte..une sexy uhhhhhh cna the aman ...Megjithate faleminderit Bjonde e di e di qe e ke pare,ndaj te thashe
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Tani s'du.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Bjonde s'behet fjale per kthim? Jo nuk behet fjale po cke ti da dergoj foton mcef une ty shikoje e mos i trego askujt hahhaah
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Bjonde s'behet fjale per kthim?
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Po dashnores virtuale mi s'do ja nisesh eee
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Po dashnores virtuale mi s'do ja nisesh eee qyqa ceci ne kete e the moj hahahah dija qe kisha noj mashkull dashnor virtual po vajze sme kishte noth naj here ej bela me te dal nami ne pleqni ...
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Po dashnores virtuale mi s'do ja nisesh eee
Jo, jo s'ka kthim mbrapa. Kjo Sesi se si m'u duk atje ne foto, enigme. Khe
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Kjo Sesi se si m'u duk atje ne foto, enigme. Khe E kam nga natyra ate Natyren time te vertet s'para e ekspozoj Ruhem nga zhgenjimet
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Kjo Sesi se si m'u duk atje ne foto, enigme. Khe
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Jo nuk behet fjale po cke ti da dergoj foton mcef une ty shikoje e mos i trego askujt hahhaah Ncuq,do mbetet mes nesh Hudhe njehere
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Jo nuk behet fjale po cke ti da dergoj foton mcef une ty shikoje e mos i trego askujt hahhaah
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Ncuq,do mbetet mes nesh Hudhe njehere prit te vej familjen ne gjume se do me hudhin nga dritarja me duket
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Ncuq,do mbetet mes nesh Hudhe njehere