Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha Deb* ncuq. U kuptua cila eshte e vertete. ehu me hile..ska kuptim..e dyta eshte...beji llogarite he shife nuk i bie nje jave i bie me shume...ose me pak...
Citim:Po citoj ato që tha Deb* ncuq. U kuptua cila eshte e vertete.
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
E kisha fjalen per javen tjeter.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Citim:Po citoj ato që tha Deb* E kisha fjalen per javen tjeter. eh mire o mirUne kam punear per 1. Fiks Fare 2.Sporti Shqiptar 3.Panorama
Citim:Po citoj ato që tha Deb* E kisha fjalen per javen tjeter.
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs eh mire o mirUne kam punear per 1. Fiks Fare 2.Sporti Shqiptar 3.Panorama E dyta genjeshter?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs eh mire o mirUne kam punear per 1. Fiks Fare 2.Sporti Shqiptar 3.Panorama
Citim:Po citoj ato që tha Deb* E dyta genjeshter? nah
Citim:Po citoj ato që tha Deb* E dyta genjeshter?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs nah E para ose e treta?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs nah
Citim:Po citoj ato që tha Deb* E para ose e treta? po ajo dihet po kush.... jam i sigurt qe ke per te gabuar....
Citim:Po citoj ato që tha Deb* E para ose e treta?
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
E para.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori E para. e vertete..
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori E para.
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Ketu ku jam eshte ora 11-30 PM ------ 1 Sapo kam bere nje tattoo ne krah qe thote - Fuck you ------2 Nuk kam pare TV pothuaj per rreth 4 muaj ----- 3 Nje genjeshter 2 te verteta ..