Regjistruar: 03/12/2004 Vendbanimi: absolutely, relatively here Mesazhe: 381
s'te pashe gje aty...ndoshta ishim ne dhoma te ndryshme, gjithesesi, nese jam diku aty, do te jem nen te njejtin nick si ketu ne forum...
__________________ "If I love you, what does that matter to you?!" - Goethe
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 06/12/2004 Vendbanimi: wherever I may room Mesazhe: 1008
Citim:Po citoj ato që tha dieFaustNeu ca doje me ja fut eng_girl ti o plak?? Uuuune? Jooooo. Ne asnje menyre pse ashtu u duk? Thjesht desha te shoh se sa te vemendshem qe jeni? Bera gabim?
Citim:Po citoj ato që tha dieFaustNeu ca doje me ja fut eng_girl ti o plak??
__________________ "Just because some of us can read and write and do little math, that doesn't mean we deserve to conquer the Universe."- K. Vonnegut
prape une spo kuptoj gje... ma shpjegoni pak o cuna...
Regjistruar: 26/11/2004 Vendbanimi: atje Mesazhe: 786
Citim:Po citoj ato që tha ingmetalboy Uuuune? Jooooo. Ne asnje menyre pse ashtu u duk? Thjesht desha te shoh se sa te vemendshem qe jeni? Bera gabim? jo o plak ke bo mir fare... pak thithur drejt erresires.. (fade to black) po prap mire ke bere.... Citim:Po citoj ato që tha eng_girl prape une spo kuptoj gje... ma shpjegoni pak o cuna... NUK KA NDONJE GJE PER TE KUPTUAR PRAAAAAAAAAAAAAAAAA
Citim:Po citoj ato që tha ingmetalboy Uuuune? Jooooo. Ne asnje menyre pse ashtu u duk? Thjesht desha te shoh se sa te vemendshem qe jeni? Bera gabim?
Citim:Po citoj ato që tha eng_girl prape une spo kuptoj gje... ma shpjegoni pak o cuna...
ingmetalboy, ...sikur harrove ti kthesh pergjigjie asaj pyetjes qe se gjeti njeri????? (ca po mendojne:"...sa prapa qenke o engi")
o engi qenke shum mbrapa....
hahaha...faust e dija qe TI do ishe ai qe do ta thoje kete...
Modifikuar nga eng_girl datë 15/01/2005 ora 22:07
ah atehere ditke shum me shum se mua ti .... po ndonje gje tjeter a di te me thuash?? ciao
...gje tjeter ne lidhje me??????????...........
Regjistruar: 13/09/2004 Vendbanimi: Florida Mesazhe: 429
Keka hap konkursi "Enigmatiku me i zgjuar aksidentalisht" Hajt se po i pershtatem edhe un postimeve te mesiperme...lol Ingmetalboy mos u mundo t'ja hedhesh hedhesit qe mundohet te hedh vet duke krijuar hedhesine origjinale te hedhjes hedhuruese..
__________________ Boys don't cry..!