Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Sfera Institucionale > Partite dhe Elita Politike > mendime te lira per politikanet shqiptare... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Dreqja Shkodrane

Azganin pasi u turturua nga PS-ja duke qene ne burge fitoi per deputet.(Zgjedhjet e meparshme)
Ai kishte burrerine dhe vendosmerine te luftonte korrupsionin etj... PD-ja e eliminoje si deputet.Tani ai eshte si mua dhe si ti pa ndonje fuqi qe te beje ndryshim apo te pengoje te keqen.
Xhozefina me e mira perfshi grate dhe burrat e PD-se po spostohet. Asaj duan ti japin "celsat e kashtes" sa ajo tashme i ka dhene ultimatumin Berishes "qartesou ose krijova parti te re"

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2005 19:07
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Re: Dreqja Shkodrane

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Azganin pasi u turturua nga PS-ja duke qene ne burge fitoi per deputet.(Zgjedhjet e meparshme)
Ai kishte burrerine dhe vendosmerine te luftonte korrupsionin etj... PD-ja e eliminoje si deputet.Tani ai eshte si mua dhe si ti pa ndonje fuqi qe te beje ndryshim apo te pengoje te keqen.
Xhozefina me e mira perfshi grate dhe burrat e PD-se po spostohet. Asaj duan ti japin "celsat e kashtes" sa ajo tashme i ka dhene ultimatumin Berishes "qartesou ose krijova parti te re"

eeeee po une kam degju qe Azgani do te punoje si Ambasador, llafe njerzish sjam e sigurt...... dhe sma merr mendja qe SALA e eliminon Azganin
sa per Xhozefinen se di por nese ajo krijon parti pa Salen ma merr mendja qe do te ket sukses...

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2005 19:34
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Re: Meqe ky

Citim:
Harasani s'trembet nga plumbat pse nuk vajti ne luften e Kosoves...

hahahahahah qyqja cdon ai ne luften e Kosoves
nuk e kemi kOsovar Andisin,,, Kosovart vet kan ikur nga lufta
e jo te luftoje Andisi,,,,, edhe sikur te ishte per te luftuar ai ai nuk perdore pushke e fiton me inteligjence...... Mos i ngaterro politikant e Shqiperis me te Kosoves

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2005 19:50
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Azgani,

Po vajti ambasador ai eshte i eleminuar si figure politike dhe sic thashe me lezet.
Xhozefina po beri parti une do te jem anetar.

Na e paraqiten Harasanin qe nuk trembet nga plumbat. Dhe une desha te thoja ku e ka dhene ate prove. Kosova ishte prova dhe ai nuk vajti. Nuk ka nevoje te jesh kosovar te luftoshe per Kosoven, po je shqiptare kjo mjafton. Isa Boletini ishte ne Vlore per pavarsine etj. etj. Plote shqiptare luftuan biles dhe u vrane ne Kosove se fundi...

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2005 19:59
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Re: Azgani,

Citim:
Po vajti ambasador ai eshte i eleminuar si figure politike dhe sic thashe me lezet.
Xhozefina po beri parti une do te jem anetar.

Na e paraqiten Harasanin qe nuk trembet nga plumbat. Dhe une desha te thoja ku e ka dhene ate prove. Kosova ishte prova dhe ai nuk vajti. Nuk ka nevoje te jesh kosovar te luftoshe per Kosoven, po je shqiptare kjo mjafton. Isa Boletini ishte ne Vlore per pavarsine etj. etj. Plote shqiptare luftuan biles dhe u vrane ne Kosove se fundi...

loooooooooooool se shaka ishte per plumba aman edhe ti
Petrit Kola Shkodran je ti naqe????? kot per kurjozitet
edhe ma gjeni mu nje vend pune nese krijoni parti me Xhozin

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2005 20:04
Petrit Kola
Mbushes topi.

Jo moj femer

une nuk jam nga Shkodra. Sidoqofte trimeria duhet te jete nje tipar i politikanit mendoje une. Krahaso per shembull Xhozefinen me Harasanin...
Vendet e punes duhet te jene me konkurs te hapur dhe jo si tendera kush jep me shume pare mer vendin sic behet sote apo jepja klanit tone mafioz sic ndodhe sote gjithashtu...por ti s'ta kame friken e merr cdo vend pune qe synon.
Shkodra te jepe pershtypjen e nje teatri te madhe. Me pelqen shume te jeme atje...

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2005 20:25
wai chan
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 20/08/2005
Vendbanimi: los angeles
Mesazhe: 204

Une mendoj se po e humbni thelbin e problemit.Te dy apo tre keta njerez qe ju permendni me lart i kemi pasur ne parlamentin shqiptar dhe te gjithe e dime situaten e tmerrshme ekonomike ne te cilen gjendet vendi yne .te gjithe jemi deshmitare te korrupsionit masiv merimange qe ka kapur institucionet e vendit tone.Per kete doni apo sdoni ta deklaronio juve une fajtor bej si poziten qe ka drejtuar vendin ashtu dhe opoziten qe nuk ka qene e zonja per te ndryshuar ndonje gje.Meqenese ne te gjithe e kemi pare kete loje qorre une si shqiptar ju hedh kushtrimin se pa nje depertim te rinise ne krye te vendit vendi rrezikon te ardhmen e tije.faleminderit

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 20:16
wai chan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wai chan Kliko këtu për të kontaktuar me wai chan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wai chan Shto wai chan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wai chan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Petrit Kola

Prandaj ka vuajtur Shkodra ne kohen e Enverit edhe po vuan sot sepse ne luftojme per te drejten e jo korrupsion. Shkodra ka qen dhe do te jete djepi i kultures, humorit, bujaris, trimerise etj etj dhe sado qe e kan lan mbas doret komunistat e hajdutat e vendit. Petrit me qen une ne pozite ma merr Xoana Nano inat se jam me sexy se ajo.....dhe mund te terheq djem te ri e jo pleq... hahaha j/k

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 20:23
wai chan
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 20/08/2005
Vendbanimi: los angeles
Mesazhe: 204

Re: Petrit Kola

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Prandaj ka vuajtur Shkodra ne kohen e Enverit edhe po vuan sot sepse ne luftojme per te drejten e jo korrupsion. Shkodra ka qen dhe do te jete djepi i kultures, humorit, bujaris, trimerise etj etj dhe sado qe e kan lan mbas doret komunistat e hajdutat e vendit. Petrit me qen une ne pozite ma merr Xoana Nano inat se jam me sexy se ajo.....dhe mund te terheq djem te ri e jo pleq... hahaha j/k
Diskutim i dobet.S'me pelqeu .sorry

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 20:26
wai chan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wai chan Kliko këtu për të kontaktuar me wai chan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wai chan Shto wai chan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wai chan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Re: Re: Petrit Kola

Citim:
Po citoj ato që tha wai chan
Diskutim i dobet.S'me pelqeu .sorry

pune e madhe
ca kisha per te than e kam then
tani po e kthej edhe pak ne humor.

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 20:30
Ora tani: 04:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Sfera Institucionale > Partite dhe Elita Politike > mendime te lira per politikanet shqiptare...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar