Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Maredheniet mes antareve ..
Gjithsej 105 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ajris
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 16/01/2011
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 343

Jeton ne endrrat qe nuk i jan realizuar

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 17:22
Ajris nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ajris Kliko këtu për të kontaktuar me Ajris (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ajris't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ajris Shto Ajris në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ajris në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Ajris
Jeton ne endrrat qe nuk i jan realizuar

Ajris jemi pa maredhenie se pervec noj komplimneti skemi bere noj muhabet...por do i thoja te lexoje me shume forumin(kur ka kohe ) kshu krijon ide te drejta per antaret.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 17:40
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ajris
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 16/01/2011
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 343

Do i thoja nese e ke per postimet qe ke lexuar doja te te thoja qe ashu sic i kam komentuar se ate mendim kam dhe ata antare qe fyejne duhet ti perjashtoni nga forumi

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 17:43
Ajris nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ajris Kliko këtu për të kontaktuar me Ajris (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ajris't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ajris Shto Ajris në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ajris në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Ajris
Do i thoja nese e ke per postimet qe ke lexuar doja te te thoja qe ashu sic i kam komentuar se ate mendim kam dhe ata antare qe fyejne duhet ti perjashtoni nga forumi

epo i bie qe te ikin nga forumi dhe njeres qe me ty me mua sillen mire dhe ofendojne te tjere

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 17:47
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Maredheniet me Bjonden...mire nuk qahemi ...apo je kondra ti?

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 17:59
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Maredheniet me Bjonden...mire nuk qahemi ...apo je kondra ti?

jam kondra dhe shume sepse ke dicka qe une se kam KACURRELAT...

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 18:04
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

jam kondra dhe shume sepse ke dicka qe une se kam KACURRELAT...

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 18:25
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Re: Re: Re: Re: Re: Maredheniet mes antareve ..

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

La Perla ne dimer eshte si te veshesh plastmas. Me japin ftohte vetem duke i pare ne raft.

Po ti ç'i lodh raftet ti o goce te jap adresen & nisi se i perdor une biondes i'a kam len amanet kur t'fillojne t'i merziten do m'i nisi me poste

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 20:43
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

..jo shume te mira keto kohe me ka injoruar...

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 20:45
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
..jo shume te mira keto kohe me ka injoruar...

Te te ndihmoj per ndonje legen se m'a bere liqen shtepine

Mardhenie diplomatike kam

Mesazh i vjetër 22 Janar 2011 20:48
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 105 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Maredheniet mes antareve ..

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar