Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Re: Re: Re: hollerrrrrrrr

edhe nje tjeter po kesaj here e kam me policat tane te nderuar qe i kemi shuuuum xhan :p

ishte nje here 1 plak edhe i erdhi koha te vdiste po ne kohen e vet kishte vrar shume njerez....
e merr te birin edhe i thot se do ti tregonte 1 sekret po me nje kusht qe tmos ja thonte as nje njeriu.....
e mir i thot i biri nuk do ja them asnjerit...
edhe keshtu iku ma mori tkeqen edhe plaku :p
edhe e pyesin shoket
he cte tha plaku para se te hapte krahun???
hic i tha ky me tregoi 1 barcalete po me 1 kusht qe tmos tja tregoja asnjerit...
edhe keta shoket insistuan qe tja thoshte edhe ky i shkreti
beri cberi jua tha...
edhe sa e mbaron barcaleten vdesin nga te qeshurat shoket...
kalon nja ca dit edhe mblidhet fshati per te hetuar se pse kishin vdekur
edhe e marrin kete cunin...
ua thot ky shkakun po nuk i besuan ata...
edhe insistonin qe tua thoshte
e mir ua tha ky....
edhe mbas pak.........iku per lesh edhe fshati :p
vjen policia e merr kete cunin e fut
ne burg edhe mbas nja ca kohesh e cojne ne gjykat
gjykatesi i tha qe akuzohesh se kishte vrare nje fshat te tere dhe per kete gje do merte denimin maksimal...
thuaje fjalen e fundit i than...
(nuk e gjetet jo nuk donte kreher :p)
ky tha qe ishte i pafajshem sepse i kishte treguar nje barcalete edhe kaq
nuk kishte faj dmth...
gjykatesi nuk i besoi edhe i tha qe tja thonte nje here kete barcaleten
po mir e ori prap mundimin ky cuni...
ua tregoi
edhe sa e mbaron barcaleten te gjith pertok pervec 2 policave qe i kishte ne krah....
mbas nja 2 vjetesh lexon ne gazete se kishin vdekur te dy.........

kush e kuptoi ketu le te ngrej doren edhe ti fusi nje te zgerdhime :p
rrespkte

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2004 17:20
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Re: hollerrrrrrrr

Citim:
Po citoj ato që tha SexyShortyFromDaBlak
ishte ni gru me femin e vet tu e prit autobusin....Aty edhe ni polic e pritke autobusin. Edhe autobusi u vonu pak edhe tash ky djali po ja bon nanes tvet : qka u bo qe serdh autobusi ? qe se ka shku me ja ndrru gumat shoferi , ja bon nana....mas nja 10 minutave apet ky djali : qka u bo qe serdh autobusi? qe qitash vjen se u shku shoferi me e la........edhe tash ky polici i nervozum thot : e bre nonen e shoferit a bash qitash e gjeti me e la autobusin a ?

Femra e re erdhi te falltari. Ai i kërkoi 20 dollarë dhe tha se do t'i përgjigjet vetëm në dy pyetje për atë shumë të hollash.
Zonjusha e re pas mëdyshjes, megjithatë pagoi paratë dhe e pyeti:
-"A nuk është tepër shtrenjtë për vetëm dy pyetje?"
-"Po, tepër shtrenjtë është" -iu përgjigj falltari, "e cila ishte pyetja e dytë?".

edhe ti hashashi te bukura i ke ato barsaletat
kam qeshur me lot ne disa prej tyre..................

ciao!!!!!!!!

hahaha te bukura edhe keto tuat lali
flm per koplimentin...
ja kalofsh mire..
ciao

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2004 17:26
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

kontrabanda me ullinjë

Kishte qen dy kontrabandist qe benin kontrabande me ullinjë nga shqipria per ne Greqi njeri ishte shqiptar e tjetri rom kur afrohen ne kufi e ndalon policia shqiptare ate shqiptarin me ullinjë dhe e fut brenda ja gjen ullinjët dhe i thot e din qe je kah ben kontraban me ullinjë ai thot jo policia po ai jo edhe i thon dishu ai deshet bjer ne gjunjë ai bjen dhe policet i marrin nga norvoza dhe fillojn te ja fusin ullinjët ne byth nje nga nje edhe ai vetem qeshte kurse policia vinin e beheshin edhe me nervoz dhe nje moment policia e pyet ate qke qe po qeshesh a mir po ju vie a ai pergjigjet po qeshi se kam ate shokun tim rom qe esht kah vie me kalu kufinin me Ananas....

Aeroplani

Ne nje Aeroplan. Ushtarak kan fluturu nje Gjerman, Italian, Shqiptar dhe nji Bullgar. Duke fluturuar prishet nje motor i Aeroplanit. Dhe smundet me e mbajt rendesin, vullnetarisht si patriot duhet 3 veta me kcye prej Aeroplanit. Fillon i pari, "per emrin e popullit gjerman kcej i pari.I dyti, "per emrin e popullit italian kecej edhe une", tona i vjen reni Shqiptarit. Per emrin e eopullit shqiptar e xhuj ket bullgar

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2004 23:12
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SexyShortyFromDaBlak
Anetar i ri

Regjistruar: 04/09/2004
Vendbanimi: Up*at*the8Corner*of*ur*block
Mesazhe: 20

Ata që marrin vesh nga muzika

Në një repart ushtarak Agim Çeku i kishte rreshtuar ushtarët dhe mbasi dha komandën pyeti:
"Ata që marrin vesh nga muzika, le të lajmrohen!".
Nga rreshti dolen katër të rinjë.
"Mirë, shumë mirë, - tha Çeku dhe shtoi,
do të shkoni në sallën e katit të parë, aty
është një piano, do ta merrni dhe do ta
çoni në krahë deri në katin e pestë.

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2004 23:17
SexyShortyFromDaBlak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SexyShortyFromDaBlak Kliko këtu për të kontaktuar me SexyShortyFromDaBlak (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SexyShortyFromDaBlak't! Kërko mesazhe të tjera nga: SexyShortyFromDaBlak Shto SexyShortyFromDaBlak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SexyShortyFromDaBlak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
FIRAK_PURO
Anetar i ri

Regjistruar: 28/08/2004
Vendbanimi: alaska
Mesazhe: 19

ne tren

Ne tren ishte nje xhaje dhe perballe tij kishte nje vajze studente.Xhaja i thote studentes aman moj bije desha te di pse i mban ato kembet e hapura,studentja donte te tallesh me xhaxhain dhe i thote ,xhaxha kemi furra ne digjemi,xhaxhai i kthehet e moj te keqen xhaxhai kam edhe une nje kalli misri a ta fus ta pjek pak.

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2004 06:13
FIRAK_PURO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të FIRAK_PURO Kliko këtu për të kontaktuar me FIRAK_PURO (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: FIRAK_PURO Shto FIRAK_PURO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto FIRAK_PURO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Një burr ka rënë në lum dhe është duke bërtitur.

"Më ndihmoni, më ndihmoni, nuk di të notoj, më ndihmoni!".

Një kalimtar: "Pse kjo? Edhe unë nuk di të notoj, por nuk bërtas kështu!".

Një automobilist i padisciplinuar është ndalur nga një polic.
- Çka bëni, zotëri? - i pyet agjenti - a nuk keni parë shigjetat?
- Jo. Nuk kam parë shigjetat, nuk kam parë indianët, nuk kam parë asgjë...

ky eshte propozimi qe nje djale i turpshem i beri nje vajze:
'ne mengjes sme hahej buke se mendoja per ty'
'ne dreke sme hahej buke se mendoja per ty'
'ne darke sme hahej buke se mendoja per ty'
'naten sme flihej gjume se me hahej buke'

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2004 00:29
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

shefi pasi i kishte shpjeguar per 10 min policit i thote ne fund:
-atehere e kuptove cdo gje qe te thashe?
-po shef.
-perserite te gjithe nga fillimi?
-te gjithe nga fillimi.(tha ai)

nje polic trafiku degjoi qe ndodhi nje aksident
dhe u afrua por ishin mbledhur aq shume njerez
saqe nuk kishte se si te shikonte.dhe per ti hapur rrugen po u dhoshte ju lutem se eshte babai im,dhe te gjithe po i hapnin rrugen dhe po i thonin te rroni vete etj kur papritur shikoi se makina kishte shtypur nje gomar.

Drejtori i burgjeve viziton
te burgosurit.I burgosur per
cfare jeni brenda?
Per nje pakujdesi te vogel ne vjedhje.

ore e gjuhes shqipe.pyet mesuesja:
-si ben ne shumes fjala dru?
ngrehet njeri dhe i thote:
-pyll zyshe.

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2004 00:32
_mIzZzA_
Lala

Dy shqiptare ne itali kishin ngelur pa pune dhe pa kokerr leku dhe vendosin ti dergojne leter zotit dhe shkruajne"o zot jemi dy shqiptare dhe jemi pa pune te lutemi na i dergo 10 milion lireta sa per te ngrene buke." dhe e postojne e merr zoti. posta nuk di se kujt tia dergoje dhe ia dergonjne papes.e lexon papa dhe u thote dergojani 7 milione se u mjaftojne. I marrin shqiptaret parate dhe per nje jave i prishin te tera.dhe dergojne nje leter tjeter.o zot jemi perseri ato dy shqiptaret dhe na i dergo edhe ca leke te tjera por mos i dergo me per papen se heren e pare na i vodhi 3 milion.

nje xhaxha ne nje lokal i thote kamarierit:
-ke xhai me sill nje coca cola.
-o xha -i thote kamarieri-nuk thuhet coca cola po koka kola.
mos mer-ia ktheu xhaja-pse sthu ti qe paskemi 3 shekuj qe i therriskemi carit te rusise gabim.

Nje shqiptar nje italian dhe nje amerikan
do benin nje test se kush do flinte me shume me derrat, futet italiani i pari qendron 30 min
dhe thote nuk flihet me derrat.futet amerikani
si me i forte dhe qendron 1 ore dhe thote ahaa
nuk flihet me derrat.futet shqiptari kalon nje
ore dy ore dhe spo del, kur dalin derrat duke
thene ahaa nuk flihet me shqiptarin.

Nje i dehur kthehej ne shtepi naten dhe andej nga mesi i rruges i teket per nje cigare dhe e ndez. Kur arrin tek dera e shtepise nxjerr celesin dhe ben ta hapi po hic, nejse u perpoq sa u perpoq dhe si perfundim kur e pa qe s'po ja dilte dot i kerkon nje kalimtari ta ndihmoje. Vete kalimtari te fusi celsin ne brave po ca t'shofi, kthehet nga pijaneci dhe i thote "Lal kjo osh cigare". "Mos,- thot pijaneci-,paskom pi celsin".

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2004 00:34
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

policia njofton se merresi i ketij sms eshte shpallur ne kerkim...
arsyeja eshte se ka vjedhur zemren time...
policia shton gjithashtu se mund ta mbaj sa te doje
por tmos ta keqtrajtoje :p :p :p

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2004 20:03
Free like air
Anetar i ri

Regjistruar: 15/09/2004
Vendbanimi: Melbourne
Mesazhe: 7

Nje dite mesuesja po u shpjegonte femijeve pjeset e zemres. Pasi mbaron nje femije thote:

"Mesuese, mesuese zemra ka dhe kembe"

"Po kete ku e ke mesuar thote mesuesja"

"Kam degjuar babin qe i thote mamit zemere hapi kembete"

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2004 08:30
Free like air nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Free like air Kliko këtu për të kontaktuar me Free like air (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Free like air Shto Free like air në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Free like air në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:48 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar