Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

per kedo qe i ka vene mesazhit tim denoncimin i them chill out cool down dhe mos i futni zinxhira hapesires se lire. Me gjithe respektin per gjuhen shqipe nganjehere fjalet dalin ne gjuhe te huaj. edhe pse kjo gje eshte shume rralle ne ditarin tim, mungesa e fleksibilitetit nga ana juaj tregon shume per frustrimet tuaja te brendshme, te cilat ju lutem t'i lini jashte ditarit tim. e dua kete hapesire te vogel timen te pacenuar.
Fajtor te lutem bej pak leksion mendjehapesie.

--------
Kjo fundjave u fut ne analet e eksperiencave te mia si nder fundjavat me shokuese me mbylljen e disa kapitujve te rendesishem, shoqeroro-personale, nderkohe Muse kane qene gjithmone ne sfond, dhe cuditerisht albumi i tyre quhet "The Resistance."

Nuk kam ndier asnjehere ne jete nje sinkronizim kaq te madh mes asaj qe kam qene duke perjetuar e ndiere dhe muzikes ne sfond, ndaj ky album do mbetet shume i vecante per mua. Cdo kenge, cdo motiv, cdo tingull, cdo fjale e ketij albumi regjistroi eksperiencat e kesaj fundjave dhe simbolizoi rezistencen.

Serisht arrita ne konkluzionin qe njeriu eshte mire te jete besnik i vetvetes ne cdo sekonde te jetes se tij dhe jam e kenaqur qe i kam qendruar besnike gjithmone vetvetes.
Pak rendesi ka nese njerezit e tjere nuk e kuptojne apo nuk e pertypin dot faktin qe jam shume e drejtperdrejte, i them gjerat si i mendoj, jam spontane, mendje hapur, jashte "normave" dhe i jam besnike ndjenjave te mia. Jam e sigurt qe intensiteti im do vije nje moment qe do absorbohet, "the real me" do kuptohet, vleresohet, adhurohet, deshirohet, dashurohet. Por atehere une do kem udhetuar mijera vjet drite larg.
Edhe sikur shoqeria te reduktohet ne 2-3 kokrra dhe sikur te mos dale asnjehere asnje qe te kete "the guts" te pranoje kompleksitetin tim ne teresi, une do jem e kenaqur, sepse ato 2-3 kokrra shokesh e shoqesh qe kane vite qe me njohin dhe me vleresojne si jam, me mjaftojne.
Shpirti im do jete gjithmone i ngrohte.

Long live the dreamers, the rebels and the creators, who everything they touch turn into art. Long live the people who have the courage to remain faithful to themselves and their heart desires, no matter what obstacles come their way. They are the ones who make a difference in this world.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2009 00:52
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

[QUOTE]Po citoj ato që tha Klodel
[B]per kedo qe i ka vene mesazhit tim denoncimin i them chill out cool down dhe mos i futni zinxhira hapesires se lire. Me gjithe respektin per gjuhen shqipe nganjehere fjalet dalin ne gjuhe te huaj. edhe pse kjo gje eshte shume rralle ne ditarin tim, mungesa e fleksibilitetit nga ana juaj tregon shume per frustrimet tuaja te brendshme, te cilat ju lutem t'i lini jashte ditarit tim. e dua kete hapesire te vogel timen te pacenuar.
Fajtor te lutem bej pak leksion mendjehapesie.

Sorry Klodel. Eshte faji im, por ishte komplet pa dashur. I was trying to go for "cito". Nejse I dont know how to fix it so take one for the team. hehehe
peace

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2009 07:34
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

U rregullua.

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2009 15:07
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786

Klodel sa te pelqekan Muse-et ! Faktikisht vitet e fundit po snderrohen ne nje nga grupet me te rendesishem te rokut,albumi i fundit nuk eshte aspak keq !
Per te promovuar albumin erdhen edhe ne Itali dhe kenduan ne playback ne nje emision futbolli,por kur kenduan,kishin nderruar rolet !

Matt ishte te bateria,kurse bateristi kendonte e i binte basit gjasme ...rastisisi qe ate moment po shikoja pikerisht kete peformance dhe po thosha me vete...po keta po tallen ?? Dhe faktikisht po talleshin !Po mu be qejfi shume pasi drejtuesja e emisionit,Simona Ventura,eshte vertet e padurueshme,pervecse i duket vetja eksperte ne cdo fushe,perfshire edhe muziken !

Ne Yt ekziston edhe videoja qe ka marre brenda 48 oreve me shume se 1500 (!!) komente,pothuajse vetem me sharje kunder drejtueses dhe qe mburrin Muse-t !!

http://www.youtube.com/watch?v=ispoFdWRXro

Mesazh i vjetër 23 Shtator 2009 02:16
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

ingmetalboy s'ka problem, Faje faleminderit.
Roi faleminderit dhe ty per linkun, degjova shume histori rreth asaj paraqitjeje.
duke bere pergatitjet e fundit per nje udhetim te larget- shume emocionues. Rikthim ne jeten e meparshme si turiste. S'di pse pse e kam shpirtin kaq te trazuar, ndoshta sepse nuk e di domethenien e ketij udhetimi? Ndoshta kur te kthehem do i jap pergjigje kesaj pyetjeje.

Mesazh i vjetër 01 Tetor 2009 08:35
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

shume pse, pafundesisht pse, e lodhur nga pse-te. Gjithsesi nuk kane asnje pergjigje.

Ne kerkim te nje qetesie shpirterore, pa "objekte" adhurimi per " zbrazje ndjenjash e emocionesh, sic' e pershkruan Kati ne ditarin e saj.

Ne kerkim te vetvetes se dikurshme. Duket se e lashe pas dhe nuk e mora me vete kur u ktheva.

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2009 20:11
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Mesazhe: 12531

Lightbulb

O njeri,po shkoj! po shkoj dhe po te jap fjalen-mbas atij njeriu te paster ,qe s'eshte ndotur me filozofi-se,po te lindem per se dyti ne kete bote , kam per te ditur si te jetoj:Kam per te ditur se eshte me mire te jesh njeri me kerrabe ne dore e me gune krahevet,se sa nje njeri me kalem ne dore e me gravate ne qafe! Cfare simbolizimi! Kerraba dhe guna ndahen mbi njerezit e lire,kurse kalemi dhe gravata kacafyten mbi njerezit skllever!..Po,atehere,te jeshi i sigurte se mendjen kam per ta kullotur vetem ne gjerat e njemendeta dhe s'kam oer ta leshuar drejt reve si kete here! Ashtu,po atehere, por nje here tani po ...shkoj, po shkoj para kohe , se ndoqa gjurmen e filozofeve , e..vrasesve! Une jam penduar per kete rruge , por nuk e mbaj dot veten. Edhe ti , o njeri kupto pak se c'dua te te them me keto fjale!

...Asnje nuk dua te m'i fali ato qe Bota i quan mekata, mbasi edhe une nuk po fal njeri, sidomos filozofet........,atehere po shfaq nje deshire: Te me varrosin ne vetmi , i rrethuar me drizsa e me ferra, pa derdhur as lote e as vaje, pa ndare gje per shpirt dhe pa mbajtur as zi,sepse per mua:

" Bota e Hicit ,Prej Hicit,per Hicin.
Rrotullohet rreth qellimit te Hicit!"

Sterjo Spasse - Pse?

- Ndodh ndonjehere qe ne nje moment pritjeje, ne nje moment kur e ke trurin te bombarduar vetem nga pyetje ,pyetje pafund ,ta gjesh pergjigjen pikerisht ne te tilla rrefime. I imi ishte sot ishte  PSE??

Mesazh i vjetër 27 Tetor 2009 22:41
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Ndodh ndonjehere qe ne nje moment pritjeje, ne nje moment kur e ke trurin te bombarduar vetem nga pyetje ,pyetje pafund ,ta gjesh pergjigjen pikerisht ne te tilla rrefime.I imi ishte sot ishte  PSE??

merzia eshte shkaku kryesore

poplli fillozof e ka gjet ka kohe me shprehjen... kur s'ke pun do luash deren, ne rastin tend pc-ne

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 13:41
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha erious

merzia eshte shkaku kryesore

poplli fillozof e ka gjet ka kohe me shprehjen... kur s'ke pun do luash deren, ne rastin tend pc-ne

....

Shkaku kryesor tek une dje ishte mbingarkesa  ne pune , stresi dhe lodhja, qe normalisht perzier edhe me komponente te tjere te jashtem dhe te brendshem sjellin me shume se merzi..Sjellin ate pasazhin e "PSE" -se te Spasses..

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 23:47
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

....

......................qe normalisht perzier edhe me komponente te tjere te jashtem dhe te brendshem sjellin me shume se merzi..Sjellin ate pasazhin e "PSE" -se te Spasses..

PSE....

pse jemi statuja moderne prej rere krijuar
pse jemi nje pike uje ne oqeanin e turbulluar
pse jemi nje yll i vogel ne gjithesine e pashteruar
pse ndjejme kotesi ne kete bote te mallkuar

pse duhet te vuajme kur duhet te qeshim
pse duhet te gezojme kur nje dite te tere do te vdesim

pse duhet te lindim ne kete bote me mashtrime
pse duhet qe shpirti te humb neper enderrime

pse pse pse kam shume sot
por ce do ... pergjigje nuk ju gjej dot

shejtonia .... :p

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2009 18:36
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar