Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Exclamation

Pershendetje te gjitheve.
Doja tu sugjeroja anetareve qe aktualisht jetojne ne Shqiperi,
dhe qe shkruajne me kaq zell te madh per largimin e Jallunatosit
nga detyra e tij si kryepeshkop,si nje i huaj grek;
-te formulonin nej peticion drejtuar qeverise shqiptare dhe kishes ortodokse shqiptare
per vetlargimin e Janullit!

Keshtu sic ja kemi nisur neve te dashur miq,-asgje s`po nxjerrim ne drite
vetem sa mbushim faqe interrneti me shkrime
qe ndoshta askush s`i lexon.

Nje verejtje kam:-Papa Gjon Pali i II-te, ishte Polak.Dhe I sherbente jo Polonise,
por Vatikanit(Italy-se).
Kjo tregon qe Vete Shteti Shqiptar, eshte i vetedijshem per hyrjen e Jallunatosit
ne nje post si kryepeshkop ortodoks.
Tani,-s`ka mbetur gje tjeter,vecse te mbyllen keto diskutime boshe(faktikisht do ishin me vlere sikur te diskutoheshin ne nje meeting publike,
apo parlament)
e jo ketu ne kete qiell te izoluar-virtualiteti.

Te me falesh Amoxil,-se eshte tema juaj vella
por keshtu arsyetova momentalisht ndaj kaq kisha per te thene.

Ju flm dhe mire u lexofshim ne tema te tjera.

Modifikuar nga erzeni_be datë 22/03/2006 ora 23:16

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Mars 2006 22:46
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

...

Me sa do une Unforgiven nuk eshte as emer ortodoks dhe as shqiptar. Emri im eshte shqiptar dhe kjo eshte e para, ortodoksia (besimi fetar) ime ze vend sekondar.

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 01:42
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

...

Me se 80% e ekonomise shqiptare zotrohet nga greket...

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 01:46
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MERMAID
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/03/2006
Vendbanimi: ''Arfime''
Mesazhe: 215

janullaqi s'ka si te largohet nga Shqiperia ,sepse ka gjetur ngrohte ne token shqiptare dhe aq me teper perkrahes te ''varfer''.Duke qene te varfer dhe duke pare interesin ,populli genjehet shpjet. Kshu po ben janullskopillja Aktualet e shqiperise e dine me mire ,por me sa degjojme dhe lexojme dhe ne shqiptaret ne dhe te huaj ,dime qe shume firma greke dhe sh. shkolla greke po hapen ne shqiperi dhe kjo eshte nje kurth i dinakut te djallezuar janull . Shtrin kembet 1 here pastaj te nxjerr dhe nga krevati(toka shqipe).. kshu po ben ai. Besoj se mendimet tona mund te jene te vlefshme ,sado pak dhe te kene rendesine me shume se fjalet qe shkruhen ketu.

Beautiful jam sh. dakort me mendimin tend qe te behet nje peticion real dhe jo fjale boshe. Por dhe dicka qe Papa GJ.P II ,vertet qe ishte polak ,por dhe polaket ishin me te perkrahur ne ITALI ,se sa shqipetaret.(pa u zgjatur) Dhe kjo ishte dicka e vetedijshme Reale , sic po ben E_BEL me nxirrjen e tabelave si polic trafiku.

p.s Wolf po te shikosh nga ''brendesia''nuk je aq i eger... Po te duash te ulesh nje person ,mos perdor ''armen e forte'' ,sepse ti je shume i zgjuar dhe nje te zgjuari si shkon nje arme e tille. Thjesht keshille virtual-shoqerore .. Une pranoj keshilla nga ty. Shendet.

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 02:16
MERMAID nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MERMAID Kliko këtu për të kontaktuar me MERMAID (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të MERMAID't! Kërko mesazhe të tjera nga: MERMAID Shto MERMAID në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MERMAID në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha LIS

Me vjen keq , sinqerisht duke pare se sa mbrapa jeni , megjithate vazhdoni te rrihni uje ne havan ....

kur unë vija asaj rruge të gjatë të njohurisë dhe të dijenisë ore lis ti po shkoje ok?
pra mos më trego mua ti se sa mbrapa jam.......

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 03:15
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
WOLF_CUB
Pure Instinct

Regjistruar: 09/03/2006
Vendbanimi: Alpe
Mesazhe: 289

eshte per qef ...pa rroge...pastaj kush ja mat rrogen atyre qe punojne ne terren.
Ja pse duhet te largohet peshk kopi anancac

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 03:36
WOLF_CUB nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të WOLF_CUB Kërko mesazhe të tjera nga: WOLF_CUB Shto WOLF_CUB në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto WOLF_CUB në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha freespirit
Kjo qe po beni ju eshte " the oldest trick in the book" Thyerja e nje njeriu nga ana psikologjike duke perdorur ulje dhe fyerje nga me te ndryshmet.
Vetem qe ta dini se ato qe keni thene me hyjne nga nje vesh dhe dalin nga tjetri. I know worse.
Gjeja qe me ben me shume per te qeshur eshte se ska arsye qe ju te dy te silleni ne kete menyre sepse as po shaj as po ju fyej, por thjesht kam shkruar ate qe une mendoj eshte e drejte.
Qe ketej e tutje do tu pergjigjem vetem atyre qe me sfidojne ne menyre te kenaqeshme dhe me argumenta.

Se kuptoj pse merr pjesë ktu në temë kur të duket koti???
të ftoi dikush apo të kërcënoi të shkruash në një temë të cilën e konsideron boshe???

diçka të dish ti dhe të gjith të tjerët ktu që shkruajnë nga 3 herë në vit në temën e janullit duke mos pasur haberin e situatës i themi ne shqipëri :
"aty ku ka tym nuk është pa gjë"
pra mos vallë të gjithë ne gabojmë kurse nja dy tri tipa si puna jote na diftoni vetëm të vërtetën ???

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 04:01
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Re: Nje mesazh Ortodoks.

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli
O njerez!

Do ju lutesha te kalonit Kreshmen e Pashkeve me lutje dhe vepra te mira bamiresie. Shkoni ne Kishe dhe kungohuni sa me shpesh.

Zoti ju bekofte,

Vellai Juaj.

uauuuuu
qëkur po na jep dhe bekime stenlo?

pale=pale po na paske bërë dhe vllezër???
ahahhhahahhahahah sa argëtues je ka i her.....
rroft qillomandroja
dhe stenlat....

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 04:08
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Po pse te largohet janullatosi??
Kur sheh qe dy apo tre persona rrotullojne kete teme, kur dikush shpreh nje mendim kundrra i kundervihen dhe madje ofendojne ne menyren me ordinere, kur shqiptaret akoma s'kane kuptuar cdo te thote "liri mendimi", kur arrijne dhe i titullojne vellezerit e tyre qe punojne ne trojet greke me termin "skllever'...etj,etj..perse??
perse te largohet kur shqiptaret s'arrijne te gjejne gjuhen me njeri tjetrin, qe shqiptaret flasin me gjuhen e hundes apo tangerllekut..
Vazhdoni miq forumista sa te mundni, per sa kohe qe kujtoni se beni patriotin apo te fortin per aq kohe i jepni mundesine Janullatosit dhe perceve arabe te drejten e plote te qendrimit..

Patriot nuk eshte ai qe flet ne anonimitet dhe perdor gjuhe rrugesh..Po te keni kurajo plotesoni nje peticion me emra reale dhe adresa reale dhe beheni publike..

Ps. Per te gjithe ata qe do te postojne ne kete teme:
Ju lutem mos i beni koment shkrimeve te te tjereve por shprehni mendimet tuaja..Nuk eshte tema :"komentoni shkrimin paraardhes"..

unforgiven!
nuk arrij të kuptoj dot qëndrimin tënd....
3 dit të javës je pro largimit të janullit, 3 ditë kundra dhe nji ditë abstenon.....
vendos ta dimë....
sjemi patriotë aq të mëdhej dhe as nuk përdorim fjalor rrugësh....por ama kur dhe tjetri të ofendon s`durohet më dreqi ta haj....dy fjalë i kam dëgjuar dhe unë kshuqë i përdor...

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 04:12
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Nderkohe Anastasi ka sjelle ne SHQIPERI nje skaner unik ne vend dhe i dyti ne Ballkan. Lexoni website e KOASH e keni ne faqen 6. Ai skaner do te sheroje shume semundje, njerez, orthodhokse, myslimane, katolike, bektashinj, protestante etj etj etj etj. Si eshte e mundur qe kete skaner nuk e coi ne Greqi? Pergjigju Amoxil.

Në rradhë të parë sna sqaron se sa është gjoba për të bërë nji vizit tek ai skaneri i shumë reklamuar është mbi 70.000 lekë të reja apo 700.000 lekë të vjetra apo jo?
Sna sqaron së dyti se sa është rroga mesatare në Shqipëri meqë je kaq i lidhëm me kto situata dhe mëse i mirë informuar....
Sna sqaron se kush financon në kto "evente" kaq të mdhaja që kryen janulli apo e kishte të jatin ndonjë miljarder dhe ja la trashgimni?

Sa për atë që thua pse se çoi në greqi por e solli në Shqipri me patjetër do e ket pat na i kleçkë kjo mesele pastaj mos harro se në greqi sdo i qiste paret që qit në Shqipëri ai skaneri "unik" pasi greqia e ka sistemin shëndetsor falas ore simpatik djalë......

përgjigju edhe ti Stenli!

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 04:23
Ora tani: 01:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar