Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 do behet si jo! ato qe mungonin deri dje u kthyen te gjith... mbas janarit do jet komplet muzik tjeter kalo nga msn tani se do na kritikojn kot ishalla po vari t.... msn eshte bere ketu
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 do behet si jo! ato qe mungonin deri dje u kthyen te gjith... mbas janarit do jet komplet muzik tjeter kalo nga msn tani se do na kritikojn kot
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
me lej te hyj dhe une ke msn keni noj gjo interesante me tregu
snuk i tregoj br**et ne msn une Bionde
hahahaha e mire se po tregoj une bjondllikun u pa puna ...moj po Faja na ka humb mos me eshte fejuar e sna dha as llokumin
eshte bere misterioz dreqi ... do kete rene ne dathuri ... ja sikur ka ardh se i kalo shpejt havlli i dashnise atij
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil eshte bere misterioz dreqi ... do kete rene ne dathuri ... ja sikur ka ardh se i kalo shpejt havlli i dashnise atij po shyqyr moj ky qeka lajm fantastik ...i duroka dashnia sa duroka vesa e barit hahahah
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil eshte bere misterioz dreqi ... do kete rene ne dathuri ... ja sikur ka ardh se i kalo shpejt havlli i dashnise atij
mendim casti Te iki ne shpi te fle gjume
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Moj motra, po kjo Bjondja qeka pabrekfare ne avatar
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Moj motra, po kjo Bjondja qeka pabrekfare ne avatar mka zon vapa i hoq ate tera shelgu ...thahse te nxjerr gjojnat ne selamet pse ste pelqen avatari ty ...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Moj motra, po kjo Bjondja qeka pabrekfare ne avatar
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA mka zon vapa i hoq ate tera shelgu ...thahse te nxjerr gjojnat ne selamet pse ste pelqen avatari ty ... Kush tha qe s'me pelqen. Une vetem konstatova. Apo s'e ke leshuar krahun engjellor qe aman aman.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA mka zon vapa i hoq ate tera shelgu ...thahse te nxjerr gjojnat ne selamet pse ste pelqen avatari ty ...