Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL
Pershendetje te gjitheve.
Doja tu sugjeroja anetareve qe aktualisht jetojne ne Shqiperi,
dhe qe shkruajne me kaq zell te madh per largimin e Jallunatosit
nga detyra e tij si kryepeshkop,si nje i huaj grek;
-te formulonin nej peticion drejtuar qeverise shqiptare dhe kishes orthodokse shqiptare
per vetlargimin e Janullit!

Keshtu sic ja kemi nisur neve te dashur miq,-asgje s`po nxjerrim ne drite
vetem sa mbushim faqe interrneti me shkrime
qe ndoshta askush s`i lexon.

Nje verejtje kam:-Papa Gjon Pali i II-te, ishte Polak.Dhe I sherbente jo Polonise,
por Vatikanit(Italy-se).
Kjo tregon qe Vete Shteti Shqiptar, eshte i vetedijshem per hyrjen e Jallunatosit
ne nje post si kryepeshkop orthodoks.
Tani,-s`ka mbetur gje tjeter,vecse te mbyllen keto diskutime boshe(faktikisht do ishin me vlere sikur te diskutoheshin ne nje meeting publike,
apo parlament)
e jo ketu ne kete qiell te izoluar-virtualiteti.

Te me falesh Amoxil,-se eshte tema juaj vella
por keshtu arsyetova momentalisht ndaj kaq kisha per te thene.

Ju flm dhe mire u lexofshim ne tema te tjera.

Jemi përpjekur të formulojmë peticionin por mos harro se dhe ne kemi hallet dhe detyrimet tona familjare smund të rrim pingul te kompjuteri.....
sikur të bënim të gjithë nga pak si po përpiqemi ne do ishte më mirë se sa të humbim kohën duke u ndarë me grupe dhe duke mbështet ide të gabuara....

Papa që thua ti shërben në Vatikan i cili është nji shtet brënda shtetit...dhe është në krye të katolikëve....
ndërsa ortodoksët kan nja 3 kshille botrore dhe nja 700 organizata të tjera nuk jan akoma të bashkuar....
mos harro se tani Papa është me gjerman.......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 04:29
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dars
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 30/01/2006
Vendbanimi: somewhere
Mesazhe: 104

Sa shum urrejtje!!!!!

A osht gjith ky zell patriotizem apo osht nji urrejtje e fsheht ndaj kristianizmit?
Askush nuk e vjell gjith ket helm ndaj atyne qi ngrihen kunder shtatores se Nan Terezes!
Askush nuk i hidhet n'fyt atyne qi perkrahin haptazi ose fshehtazi fondamentalistet musulman!
Askush nuk perbalt ata qi dun me i qujt shqiptart pagan,se fete gjoja i kan sjell t'hujt!
A osht kjo mrojtja e Shqipnis a osht deshina me e pa Shqipnin Ateiste ose thjesht islamike!
Patriotista te rrem!Ulni zhurrmen e sharjeve tuja!Defteni ma tepr edukat e perkushtim ndaj Shqipnis!

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 04:50
dars nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dars Kliko këtu për të kontaktuar me dars (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dars Shto dars në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dars në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

unforgiven!
nuk arrij të kuptoj dot qëndrimin tënd....
3 dit të javës je pro largimit të janullit, 3 ditë kundra dhe nji ditë abstenon.....
vendos ta dimë....
sjemi patriotë aq të mëdhej dhe as nuk përdorim fjalor rrugësh....por ama kur dhe tjetri të ofendon s`durohet më dreqi ta haj....dy fjalë i kam dëgjuar dhe unë kshuqë i përdor...

amoxil!!!
jam kundra kesaj gjuhe qe po perdoret ne kete teme..
me c'te drejte u thoni anetareve:
Pse shkruani tek kjo teme? e me pas po nuk eshte i mendimit tuaj duhet ta shani me nene e babe..farefis e komshillik..
Dhe nese ka patur dikush qe ka qene ne nje mendje me Ju..thjesht duke pare tere kete mllef e urrejtje distancohet..

Njeriu me kulture di ta shprehe me kulture qendrimin e vet, pavaresisht se ka mikun apo armikun perballe vetes..
Njeriu qe mbjell urrejtje kurre nuk mund te jete ne dobi te nje shoqerie..

Ps..Amoxil citova msg tend por nuk kam absolutisht asgje personale me ty..

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 04:58
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Citim:
Po citoj ato që tha WOLF_CUB

A nuk te duket se ti dhe stenli dhe unestenli e keni tipike kete joooooooo

Ubone ti me na tergu. Patjeter qe spiunat i dallojme. Po ti je na ai soj spiunash qe e ke per nder te jeshe.
C'far deshe mer emrat tone???

hahahaha

Ti dhe soji yt nuk keni faj se moderatori yne na nxjerr tabela dhe nuk shef se ne po perleshmi me armiq qurravece ketu.
Adminet le te shikojne se c'behet ketu. Lejohet propaganda antishiptare dhe na nxirren tabela ne qe perpiqemi per Shqiperine (me aq sa mundemi)

ke fol si Sali Protopapa ne keto momente..Dhe ai i shkreti shqiptar si puna jote ishe..e pa na kishte dy metra musteqe..e pa na njifte gjithe farefisnine e forumit..e pa na ishte trim i madh shume aq sa fshati i kendonte..
o sali o Protopapa...

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 05:27
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

juve thoni:

"Papa Gjon Pali i II-te, ishte Polak.Dhe I sherbente jo Polonise,
por Vatikanit(Italy-se)."

Nuk e marre vesh se c'deshe te thoje, por mendoje se harrishe te krahasosh Papa Gjon Pali me Janulloatos Qillomandron mendoje se duhet ti keni disa probleme me llogjiken e aplikuar....

Tjetra eshte se Vatikani eshte i te gjithe katolikeve te botes dhe jo i Italise, keshtu qe normal eshte nje Pape nga Polonia dhe jo Italian...
Ne Poloni prifterinjte jane polak...ndersa ne Shqiperi eshte grek

Modifikuar nga erzeni_be datë 22/03/2006 ora 23:46

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 05:56
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

unforgiven!

edhe un jam kundra gjuhës po kurr arrin stenli dhe më thot mua këlysh, kjo gjë duket të kaloj si nën rogoz për erzenin_be dhe hudhet direkte në këshillime të disa personave të tjerë.....
ku i kemi sharë kta me nënë e babë edhe farefis e komshillik ne ?
pse sna citoni ndonjë mesazh po vetëm thoni se ne shajmë?
pa fakte flisni?

kur dikush ka nji menje nuk ësht mir ta nryshoj shumë herë sepse i humbet rëndsia atij menimi masnej.....
dhe unë sjam asgjë absolute personalisht me ty po ndonjë her ndodh ti lexojm mesazhet gabim prandaj edhe shkrova....

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 05:57
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Re: Sa shum urrejtje!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha dars
A osht gjith ky zell patriotizem apo osht nji urrejtje e fsheht ndaj kristianizmit?
Askush nuk e vjell gjith ket helm ndaj atyne qi ngrihen kunder shtatores se Nan Terezes!
Askush nuk i hidhet n'fyt atyne qi perkrahin haptazi ose fshehtazi fondamentalistet musulman!
Askush nuk perbalt ata qi dun me i qujt shqiptart pagan,se fete gjoja i kan sjell t'hujt!
A osht kjo mrojtja e Shqipnis a osht deshina me e pa Shqipnin Ateiste ose thjesht islamike!
Patriotista te rrem!Ulni zhurrmen e sharjeve tuja!Defteni ma tepr edukat e perkushtim ndaj Shqipnis!

Kosovari dars,
Me kujtove 1997 kur disa verior i detyronin me kallashnikove te dilin neper tribuna dhe ta shanin "maloket"..., por ishte dhe Frok Cupi qe e bente me pagese...

Ti perse e ke ule kaq veten qe krahason shqiptaren Nenen Terez me grekun Qillomandro...?

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 06:01
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Pergjigjun Mobi,Stenli,Lis Tata, Unforgiven...., pse ja mbathini nga kjo pyetje....?

Citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Juve u shprehet se; "Që të vërtetat e ungjillit një popull t’i shprehi në më mënyrë të plotë e të lirshme duhet të përdoret vetëm gjuha atij populli” shprehet vetë Kryepeshkopi Anastas

Dhe perseri u shprehet se "une them se kryepeshkopi ka thene se ungjilli nuk mund te leçitet kurre vecse ne gjuhen amtare."

Jam shume dakort me ato qe thua ti dhe qe thote dhe Janulla Qillomandro, por kam nje pyetje a eshte i gatshem qe Qillomandroja te deklaroje se duhet bere ne gjuhen (amtare) shqipe... Pra indirekt te na le te kuptoje se jugu i shqiperise dhe Himara me qe patem ngjarje se fundi nuk jane greke? Pra ketu ndahet shapi nga sheqeri. Cila pra eshte gjuha e popullit ne Himare? Me qe e njeh mire Qillomandron munde te na citosh ndonje deklarate me konkrete, per kishen dhe gjuhen e Himares pershembull...?

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 06:06
unforgiven
*$*$*

Ne bote njerezit qe nuk jane pagezuar nuk i thone vetes kristian..por pergjigjen jemi pagane..

Dhe nuk e di sa nga keta persona qe pretendojne se po i sherbejne kombit me keto lloj dogmash e urrejtjesh jane te pagezuar..
Sa nga Ju ini te pagezuar qe femije???
Sa nga Ju besoni vertete ne Zot dhe keni lexuar ne Bibel qe atij qe s'te vjen pas midese bjeri me cfare te mundesh..

Petrit Kola..Wolf_Cub, lost Soul.... lerini njerezit te mendojne dhe gjykojne sic u do shpirti..Ai qe veten mburr me termat e zotit, ai qe cirret ne emer te zotit vec me zotin nuk eshte...
Nuk ka nevoje Shqiperia per te cjerra e ulerima, shqiperia ka nevoje per trima me vepra e jo me llafe..

Fjalet e shumta jane fukarrallek.

Modifikuar nga erzeni_be datë 23/03/2006 ora 00:03

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 06:22
Petrit Kola
Mbushes topi.

Unforgiven....

Une nuk kam folur per besim fetar dhe ketu nuk flitet per besim fetar por per grekun Janullatos Qillomandro...

Unforgiven, mundesh te pergjigjesh?

"Që të vërtetat e ungjillit një popull t’i shprehi në më mënyrë të plotë e të lirshme duhet të përdoret vetëm gjuha atij populli” shprehet vetë Kryepeshkopi Anastas

Dhe perseri u shprehet se "une them se kryepeshkopi ka thene se ungjilli nuk mund te leçitet kurre vecse ne gjuhen amtare."

Jam shume dakort me ato qe thua ti dhe qe thote dhe Janulla Qillomandro, por kam nje pyetje a eshte i gatshem qe Qillomandroja te deklaroje se duhet bere ne gjuhen (amtare) shqipe... Pra indirekt te na le te kuptoje se jugu i shqiperise dhe Himara me qe patem ngjarje se fundi nuk jane greke? Pra ketu ndahet shapi nga sheqeri. Cila pra eshte gjuha e popullit ne Himare? Me qe e njeh mire Qillomandron munde te na citosh ndonje deklarate me konkrete, per kishen dhe gjuhen e Himares pershembull...?

Unforgiven,
Kristian nuk do te thote te futesh ne fuci me uje, por te jetosh si nje i tille...
Me mire pagan se hipokrit. Ju si mendoni?

Modifikuar nga erzeni_be datë 23/03/2006 ora 00:04

Mesazh i vjetr 21 Mars 2006 06:31
Ora tani: 01:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar