Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Xhelozia eshte shfaqje pasigurie vetjake dhe tregues i ndonje mangesie ne nje lidhje. Une eci me mendimin qe dhe te jesh xheloze s'mund ta ndalosh dike te te tradhetoje, do e gjeje formen ta beje nese e ka ne gjak. Atehere pse te thartosh veten kot me xhelozi?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Janar 2008 01:10
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

kurse per mendimin tim...
pervec atyre qe the ti une do shtoja se :
xhelozia eshte nje ndjenje posesiviteti... ose deshire me mire... e ushqyer nga shume faktore!
Mund te jete pasiguria... sikurse mund te jete edhe pasioni i madh kundrejt partnerit...

Mesazh i vjetër 31 Janar 2008 01:15
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Xhelozia nuk eshte pasion. Pse te jesh xheloz ndaj dikujt nese je i sigurte per vlerat e tua si dhe per dashurine e atij njeriut ndaj teje?

Mesazh i vjetër 31 Janar 2008 01:20
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Xhelozia nuk eshte pasion. Pse te jesh xheloz ndaj dikujt nese je i sigurte per vlerat e tua si dhe per dashurine e atij njeriut ndaj teje?

amor... po me zhgenjen...
une thashe : xhelozia eshte nje ndjenje posesiviteti... ose deshire me mire... e ushqyer nga shume faktore!
Mund te jete pasiguria... sikurse mund te jete edhe pasioni i madh kundrejt partnerit...

dmth eshte deshire posesiviteti... e ushqyer nga pasioni...!

kjarte?!

Mesazh i vjetër 31 Janar 2008 01:24
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha BDB
dmth eshte deshire posesiviteti... e ushqyer nga pasioni...!

Ca njerez kane forma te cuditeshme dashurie :p
Ta siguroj qe mund te dashurosh sh. mire dhe pa patur frike se po ta merr komshija te dashurin hahahaha! Jam duke qeshur me lot

Mesazh i vjetër 31 Janar 2008 01:27
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:

Ta siguroj qe mund te dashurosh sh. mire dhe pa patur frike se po ta merr komshija te dashurin hahahaha! Jam duke qeshur me lot

me vjen mire qe te bera per te qeshur

por te dish se niveli i mirekuptimit dhe i bote-kuptimit ne Shqiperi nuk ka arritur akoma ne nivelin e kerkuar...!
Ajo qe thua ti mua me ndodhte ne Itali, ne Shqiperi eshte paaaaaaaaak... po pak fare ama ndryshe!
Sipas vendit edhe kuvendi!

Mesazh i vjetër 31 Janar 2008 01:37
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha BDB
me vjen mire qe te bera per te qeshur

por te dish se niveli i mirekuptimit dhe i bote-kuptimit ne Shqiperi nuk ka arritur akoma ne nivelin e kerkuar...!
Ajo qe thua ti mua me ndodhte ne Itali, ne Shqiperi eshte paaaaaaaaak... po pak fare ama ndryshe!
Sipas vendit edhe kuvendi!

Jo mo, ajo pune eshte si ta mesosh palen tjeter se kur e sheh qe ia duron xhelozirat, i meshon me teper

Mgjth mesa pashe ne Shqiperi kur isha kishte shume meshkuj qe nuk kufizoheshin e si rrjedhoje shume femra xheloze. Isha ne nje vend me ca njerez te afert dhe rastisi qe aty afer te kishim nje çift, tani ai hajvani konstant duke shikuar e ajo vajza e shihte tere nerva kete. Them me vete" mos u bej xheloze fare se me tipa si ky s'fshij as kepucet..." Nga njera ane mashkull pa edukate, nga tjetra femra budallacka qe i durojne se te ma bente partneri im ate pune s'do me shihte me. Hajde njerez, hajde!

Mesazh i vjetër 31 Janar 2008 02:28
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:

....

:

hajde thuja kojshise teme kyt na mujsh ti.......ahaaaa kam hek dore une e shkreta dhe nuk i flas ma kojshis(mashkull) kur eshte vetem apo me te birin se kam frike te shoqen...:p...para dy netsh me takoj me u nal me te ne rruge se ishte tu me pyt per dicka (pune shkollet per te birin) dhe vetem kur kam degju nje thirrje spentakel nga ballkoni nga e shoqja e tij.....pffff xhelozira te kota.....gjithsesi une mendoj se xhelozia = inferioritet..etc etc nga ky sektor....

ps: mgjs duhet ta pranoj qe e kam kojshine King....:p

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2008 03:48
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

hajde thuja kojshise teme kyt na mujsh ti.......ahaaaa kam hek dore une e shkreta dhe nuk i flas ma kojshis(mashkull) kur eshte vetem apo me te birin se kam frike te shoqen...:p...para dy netsh me takoj me u nal me te ne rruge se ishte tu me pyt per dicka (pune shkollet per te birin) dhe vetem kur kam degju nje thirrje spentakel nga ballkoni nga e shoqja e tij.....pffff xhelozira te kota.....gjithsesi une mendoj se xhelozia = inferioritet..etc etc nga ky sektor....

ps: mgjs duhet ta pranoj qe e kam kojshine King....:p

Uff, s'mund t'i duroj femrat e tilla. Kane komplekse inferioriteti per vete dhe vijne e shfaqin ne xhelozi nderkohe qe ate tipin as qe e kishe vene re qe merrte fryme mbi kete planet. Mgjth, tundimi eshte i madh qe t'i besh vertete xheloze me ndonje flirtim te pafajshem hahaha :p

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2008 04:37
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:

Uff, s'mund t'i duroj femrat e tilla. Kane komplekse inferioriteti per vete dhe vijne e shfaqin ne xhelozi nderkohe qe ate tipin as qe e kishe vene re qe merrte fryme mbi kete planet. Mgjth, tundimi eshte i madh qe t'i besh vertete xheloze me ndonje flirtim te pafajshem hahaha :p

......

ahaaaa nuk mbaj mend te jete rasti im ky... dhe nqs ka une e baj vetem per me ia shtu komplekset e inferioritetit asaj...:p dhe jo se me pelqen ky kingu....kjoshija deshta me than...:p

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2008 04:41
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar