ishpeshtimi
Rest in peace
Regjistruar: 04/05/2007
Vendbanimi: Ne Ferrin e Dantes.
Mesazhe: 1106
|
Ejani te pime....Zezake dhe te bardhe!
Vetem alkoli mund te na bashkoje!(Edhe ndonje leke do nxjerrim me kete sebep)..
Sado absurde mund te duket,mbase per pak ore,SHAMATA mund te na bashkoje....
Alkoli(per arsye qe dihen nga shoket e sektorit te Mjekesise...NS-6 prononcohu te lutem)ka nje efekt zbutes dhe mallengjyes ne shpirtrat e njerzeve....kete e kam konstatuar duke sherbyer pije(nen gramature)diten dhe naten.....
P.sh. ...kam pare Ari labin qe egersimin e ka kthyer ne denese,kam pare Vlonjatin e te 99-ve qe qante para nje virgjereshe;Olin t'i puthte dockezen e vogel Lela_dr-se;kam pare TRESHIN te puthte pa pushim buzet e trasha te nje ...gamileje.....e c'nuk kam pare tjeter....
He...po.....kam pare Leopardin qe ligavitej me nje Dele te Zeze.....
.....po orgjia me e madhe nen efektin e alkolit ka qene ne Piano Bar.ku nuk dalloheshin lotet,gjymtyret dhe shamite e hundeve te ENYAS,BLETES,DXP-se,ENIGMES,TULIPANIT,DEMOKRATES,ERZENIT-BE dhe ALJOHINIT...
Ejani te pime dhe te kremtojme Bashkimin!Do bejme si te bejme me president ose pa President....i rendesishem eshte NDERI!
Ah....po.....nen efektin e alkolit..edhe une kam qare dhe i rashe ne gjunje Moderatoreve dhe Administratoreve qe s'kisha perfillur.....
Ju perqafoj Lezhian,Erzens,Agata dhe Lela.....sot eshte dita e Diellit dhe e Pijaneceve!