RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha Ashley
E ke thone si ne kohen e enverit  shoku  ca te them un mbase po me del ndonje klon ose vllai binjak  ))))
hahahahahaahah-ahahaha -----Ja kolfsh mire --Ka plot njerez qe ngjajne
--Une ketu nje dite kur dola nga zyra --shof njerin perballe mu duk si kolegu im i zyres qe nuk kishte ardh nepune ate dite ,dhe i thira - O Toni , prit aty se erdha -
--Ai ndaloi me priti --Kur afrohem une ,e shof me kujdes .....Ai ishte dikush tjeter---dhe po qeshja me veten --I thashe :--Me fal se te mora per diketjeter------------Mirpo ai nuk u impresionua , i kishte ndodhur ai muh abet disa here,edhe me te tjere, se po ma shpjegonte rastet qe i kishin ndodhur atij ---Por ky rasti im ishte skandaloz, se edhe emri i tij ishte Toni --hahahahahaahahahah---U dhiva se qeshuri ,si une edhe ai,kur ai me pyeti :--Po emrin tim ku e dije ?--Jo ore -i thashe, nuk e di emrin tend , por Toni quajne edhe kolegun tim--hahahahahahahah ---Por i ngjante atij te zyres sime , kopje fare ----
-------Ose ne Vlore nje bure i moshuar ngjante shume me burin e tezes sime ---e ngateroja gjithmoen ate mut --
hahahahahaahahahahah
--Studjuesit thone qe ne Bote gjenden te pakten 7 veta te ngjashem me njer tjetrin per cdo lloj fytyre ----
--Hajde Gezuar Krishtlidjet !!
-Ka rene bore ne Tirane se tani me tha njera ne MSN ,apo genjente ajo shtriga --hahahahahaahahahha se ajo eshte allaute te ruajt hahahahahah