RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha Deb*
Eshte demokraci por mos e tepro dhe mos ofendo te tjerat kaq hapur. Ne kete forum ka anetare nga mosha nga me te ndryshem. Ca jane prinderit tane ne moshe mbase, apo aty afer.
Ti e mbivlereson cik veten mesa kam pare. Kujton se ajo qe thua ti eshte e pakundershtueshme. Kujton se llogjika jote eshte me e mire se e te tjereve.
Ekziston dhe MP per te tilla lavderime, meqe s'te rrihet pa i thene.
-
------------Po mendimi im eshte shume me i mire nga juaji -Kjo as dikutohet -Heq dore nga modestia -----Sepsemendimi imeshte i bazuar ne konkluzione te autoreve serioze ---Nuk eshte si mednimi juaj qe eshte i bazuar mbi Hicin
----Tani do them te verteten
---Ju ketu pa perjashtim nuk keni lexuar asnje autor serioz per te gjitha temat qe fliten ketu -----------dhe kur ju sjellin ndonje konkluzion te ndonje autori te shquar ne fushen e tij ( une i sjell keto lloj mendimesh , jo ju, sepse ju jeni njerez qe nuk lexoni ,ka qene edhe ai Auloni ,edhe ai sillte gjera interesante )--ju kundershtoni ne menyren me Deficente te mundeshme---
----- Kur kundershtoni ju merreni me personin jo me argumentat qe sjell personi -
-----Kjo tregon mangesi te thexuar intelektuale dhe morale, sepse ju krijoni nje fryme mbytese per faktet e reja qe dalin cdo dite ne shkencat e ndryshme
---Le qe ca them edhe une --------Ju nuk lexoni as ne GOOGLE, tekontrolloni kur thuhet dicka e re , por kundershtoni kot.
-------------Dhe nga ana tjeter ,per shkak se ju keni lexuar shume pake --menyra juaj e arsyetimit eshte e gjymtuar-----------Eshte jashte common sensit qe kane edhe njerezit me te thjeshte ne ket bote moderne
--Ca eshte kjo MP-ja ?---------------Njeriu vleresohet nga ato qe nxjerr nga goja -
--SHkrimet tuaja ketu jane te gjitha qesharake, te bazuara tek ...Azgjeja ----Jane nje personifikim total i shprehjes : ----HIC PA KUPTIM--- LOL
---------Shkrimet e mija ne cdo fushe jane te gjitha perfekte te bazuara ne autoret me te mire te fushave perkatese
-Kushdo qe i lexon ato meson dicka te re qe i sherben intelektit te tij ne kete bote moderne