RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha BIONDIA
Spo me gjindet dhe mua jam ne pune ankohem se lodhem rri ne shtepi amkohem perseri se sdi cte bej... dalin xhiro ankohet amorja se prishim leke rrine ...ne shtepi ankohet perseri se i came menderen... mo hyn me kepuce ...mos bej therrmija mos...hyn ne forum e te keputen krahet kur lexon Rajmondin qe thote qe sbejme diskutime te hajrit Rajmond me ke ofenduar per mos me thene rende biles tani si denim do hapesh nje teme ku do marrim pjese vetem ti dhe une dhe do diskutojme per cfare teme te duash ti (pervec seksit jam icik e virgjer e kam turp) ok...
-
--------Nuk ksiha ndermend te ofendoja asnje njeri ketu, por mendimin tim doe shpreh -------------por kam vene re se ketu eshte nje tendence qe te sulmohet cdo gje e re , sidmnos per ato tema qe i sherbejne Shqiperise ---------------Per arsye se ju kur nuk keni njohuri per dicka (JO ti personalisht ) , ju kundershtoni personin , jo mendimin e personit
-DMTH---Ju kundershtoni nje ide te re duke ju kundervene personit dhe jo idese se re, duke paraqitur argumentet tuaja per idene apo mendimin e ri
----p.sh.-------------Te gjithe autoret e huaj me serioze te historigrafise boterore flasin shkelqyer per shqiptaret si komb me veti dhe virtyte te shkelqyera ---proata flasin edhe si race shqiptaret jane nje nga racat me te mira te Evropes -kur thote lord Byron, apo De Gobineau --babai i teoorise raciste -Ju i kundershtoni keto pa asnje fakt -psh =lexova ketu une kete djalin e ri qe thoshte se gjuha shqiupe nuk njihet fare ---------
---------Gjuha shqipe eshte ne rrenjt e gjuhes Indoevropiane
-dhe ketu po jap nje kuriozitet teper teper interesant se sipas MERCELO BOLDRINIT ---LINGUIST I SHKELQYER ITALIAN
---Gjuha shqipe eshte gjuhe PARA-INDOEURPIANE , ketu ne Europe -----------Tani kur nje studjues i huaj e ngre ne nivele kaq te larta dhe superiore gjuhen tende ---ti ben te kunderten
--..............e denigron gjuhen tende ---Hellooooo !!!1----Lexoni mire para se te shpreheni kunder kombit tuaj duke perdorur vetem ligesine ,sikur jeni AKRPE
-Le pastaj kur flasim per filozofine , psikologjine etj atje ju s'keni lexuar asnje liber -AI Arberi i kishte lexuar filozofine e Kantit , se une as qe diskutohet qe e kam lexuar ,e kam edhe ketu --etj
--Hap une tema sa te doni ju ---Por ju jeni te papregatitur dhe nuk vini ju te diskutoni ne temat e mija.--Nga ana tjeter edhe une pertoj nuk kam kohe te ri ketu , se keto ekrojne perkushtim ----------Pastaj
----------Ja psh une lexova para nje muaji tek new York Times , per nje botim te nje libri mbi racat qe i nxirte irlandezet RACE MESDHETARE --Skandal -Por eshte e vertete ,dhe edhe sipas mitologjise Irlandezet pretendohen se jane Cifute me origjine -----sic duket perputhet Mitologjia me faktet shkencore --------etj etj
--Po nejse me falni per shqetesimin -------
p.s.--nuk me pelqen te diskutoj , por te veproj ne praktike hahahahahahahahahahaha
--Bjonde ty te kemi te vecante