Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Po rregulloj kaosin ne shtepi

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2011 17:18
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

po ha fruta: blackberry, red berry, dhe blueberry. Me duhet t`i ha me pahir, se ndryshe prishen!

Mesazh i vjetër 27 Dhjetor 2011 07:23
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Mjesi Forumista.

Besoj-uroj se e keni shplodh tru(rin)pin ne keto pushime dhe i keni kaluar pa shtres

Kete vit, Festat ishin per Shefat e Firmave (eshte shprehja e dites ketu ke une), sepse kishim vetem nje dite Feste-Pushim te paguar

Nejse, 2012-ten bien me mire Festat

...Tani duke pire Kafe. Edhe pse e filloj punen ca vone sot, prap me doli gjumi heret

Mesazh i vjetër 27 Dhjetor 2011 09:15
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Po qetesoj nervat me nje kafe nga dita e pare e punes.

Mesazh i vjetër 27 Dhjetor 2011 17:04
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

po shpik 1 lloj bombe me telekomande nepermjet internetit

Mesazh i vjetër 27 Dhjetor 2011 23:46
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
po shpik 1 lloj bombe me telekomande nepermjet internetit

kujdes goce se mos gabimisht e hudh kete bomben ketej nga pc ime he te keqen se me mjaftojne bombat minat dhe grannatat qe mu hodhen sot ne pune ne kete tende kam manget.

Tani per tani po baj floket kacurrela stili kur ishim ne shkolle dhe skishte bigudina lecka dhe me gazete shejtone e di kete stilin ti po se dite ta mesoj une

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2011 00:34
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

kujdes goce se mos gabimisht e hudh kete bomben ketej nga pc ime he te keqen se me mjaftojne bombat minat dhe grannatat qe mu hodhen sot ne pune ne kete tende kam manget.

Tani per tani po baj floket kacurrela stili kur ishim ne shkolle dhe skishte bigudina lecka dhe me gazete shejtone e di kete stilin ti po se dite ta mesoj une

nuk bej gabime une bej eksperimente ke ufot qe jetojne larg si fillim

noj gjo me i drejtu di ti shoqe se mu kacurrel me rrine gjithe kohes sidomos kur jam me nerva suste behen fare

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2011 00:39
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

si jo moj futi nje te hekurosur e bahen pras te drejte ...po flas per lesht e kokes une shoqe se na keqkuptohet shelgu ne kush e duron pastaj jo petllat jo fterja jo kacurreli

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2011 00:43
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
si jo moj futi nje te hekurosur e bahen pras te drejte ...po flas per lesht e kokes une shoqe se na keqkuptohet shelgu ne kush e duron pastaj jo petllat jo fterja jo kacurreli

per lesht e kokes po flas dhe une jo te sqetlles qe masakrohen pa dal ala

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2011 00:47
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

per lesht e kokes po flas dhe une jo te sqetlles qe masakrohen pa dal ala

hahahahaha
tani po qesh

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2011 01:00
Ora tani: 17:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar