Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 561 562 563 564 565 566 567 568 569 [570] 571 572 573 574 575 576 577 578 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Re: MC

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Edhe pak dhe mbaroj se perpiluari librin tim te pare me poezi qe do botohet se shpejti. Eeeeek jam shume e gezuar per kete mundesi qe te mund te permbledh poezite prej fillimit kur isha adoleshente ,deri tani!

Urime Lorie. Kjo eshte me te vertet arritje Gezohem per ty. Edhe une e dua nje te firmosur nga autorja.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2017 02:29
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
robert
Veteran ne forum

Regjistruar: 08/05/2010
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 871

Citim:
Edhe pak dhe mbaroj se perpiluari librin tim te pare me poezi qe do botohet se shpejti. Eeeeek jam shume e gezuar per kete mundesi qe te mund te permbledh poezite prej fillimit kur isha adoleshente ,deri tani!

Urime! Gje e bukur! Dhe me nje vella tjeter me pas! Vetem se emocionet e librit te pare do te pasohen me vone me kritika ndaj vetes, ah ta kisha rregulluar kete me mire, pse nuk i hoqa fare keto vargjet ketu, etj. Pakenaqsia, -motorr i ecjes perpara!

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2017 17:02
robert nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të robert Kliko këtu për të kontaktuar me robert (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: robert Shto robert në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto robert në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Morfine
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/03/2010
Vendbanimi: ...
Mesazhe: 459

Citim:

Kam vite qe te lexoj Lori, dhe gjithmone kam ndjere kenaqesi kur te lexoja...
Mendoj qe librit yt do te jet si nje shije embelsire dhe ndjenje butesie.
Agata

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2017 19:15
Morfine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Morfine Kliko këtu për të kontaktuar me Morfine (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Morfine't! Kërko mesazhe të tjera nga: Morfine Shto Morfine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Morfine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Lorie, ato poezite ca gjuhe jane?

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2017 09:29
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Duke kërkuar një poezi të Agollit, u gjenda në ANG dhe Forumin Horizont. E mbaj mend ende fjalëkalimin dhe thashë ta riprovoj, funksionoi.

Sa kohë pa hyrë këtu, sa shumë gjëra ndryshojnë në pak kohë.

U bënë 9 muaj!!! Sa shpejt ikën koha!
Sa mall...

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2017 00:05
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BRUNI11
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/04/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 92

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Sa mall...

giÃ_ po jo per ty

Mesazh i vjetër 24 Nëntor 2017 00:57
BRUNI11 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BRUNI11 Kliko këtu për të kontaktuar me BRUNI11 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BRUNI11 Shto BRUNI11 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BRUNI11 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Heyyy

faleminderit forumista. Kisha kohe pa hyre dhe e kisha harruar fare lajmerimin e librit qe bera ketu.

Librin e kam postuar per procesin final. Me eshte dashur shume kohe se editimin dhe kopertinen e kam bere vet me ndihmen e bashkeshortit tim. Ose me mire te shkruaj e ka bere ai me ndihmen time lol .

Te gjitha poezite i kam perkthyer ne anglisht , dhe kam perfshire ne liber disa poezi qe kane te dyja variantet: anglisht dhe shqip.

Ndoshta me vone do kem nje liber me perkthimin e te gjithave ne shqip.

Synimi ishte ta publikoja per festat porka mundesi te perfundoje ne fllim te vitit te ri.
Prej impenjimeve dhe nje bebi me pas.... ( qe tani eshte 4 muajshe) libri ka avancuar me ngadale por po i arrin fundit.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2017 13:33
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Ua, Lorie u be me goce T'ju rroje Lorie! Me fat e me jete te gjate ishalla.

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2017 17:37
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
robert
Veteran ne forum

Regjistruar: 08/05/2010
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 871

Re: Heyyy

Citim:
Librin e kam postuar per procesin final. Te gjitha poezite i kam perkthyer ne anglisht , dhe kam perfshire ne liber disa poezi qe kane te dyja variantet: anglisht dhe shqip.
Ndoshta me vone do kem nje liber me perkthimin e te gjithave ne shqip.
ka mundesi te perfundoje ne fllim te vitit te ri.

Nuk po pyes se ne c'gjuhe jane shkruar poezite me pare, ne shqip apo ne anglisht, as po te parapregatis per zhgenjimin pas botimit mbi faktin e injorimit qe i eshte bere sot poezise nga ana e lexuesve, por po kerkoj qe ti hedhesh ketu disa nga poezite, qe ti lexojme.

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2017 22:07
robert nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të robert Kliko këtu për të kontaktuar me robert (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: robert Shto robert në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto robert në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Po afrohet koha. Ishte fundi i Dhjetorit kur hapem Forumin Horizont ne 2002-shin. Kete vit beka 15 vjec.

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2017 08:19
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 561 562 563 564 565 566 567 568 569 [570] 571 572 573 574 575 576 577 578 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar