Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 565 566 567 568 569 570 571 572 573 [574] 575 576 577 578 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Hallo Eliz. Pershendetje dhe ty!

Sidoqofte, zemra nuk na shkeputet nga ketu-fajtori

Per disa, mendoj, kane ndryshuar shume gjera ne jeten private te miqve ketu dhe perkushtrimi eshte orientuar diku tjeter

Kurse per disa (une), ku rjedha e jetes ka mbetur gati e njejte, pervec se jemi me te rritur kujtohemi mbase me shpesh per Forumin.

C`kemi nga ty? Te Raja APO me te vjetrat?

Une, mbas 11 vjetesh, shkova kete vit (ne Maj) ne Shqiperi!
Tani me hyri "Infeksioni" dhe mendoj te shkoj perseri per Krishtlindje e Vit te Ri

Dhe un ket Isha ne ver nje muaj u knaqa sinqerisht dhe me ka marre malli serish vetem per trafikun jo psh nami skishte njeri qe levizen shkoder Tirane
Ushqimet super per shembull mora gjithe ato kile lol😂

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2018 04:32
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Vizioner, ne dimer nuk eshte dhe aq bukur andej. Une sa here shkoj zhgenjehem. Njerezit me te merzitur, dalin me pak, trafiku vu, dhe pushime shume te shkurtra.

Po ti derbar 11 vjet pa shkel ne Shqiperi... edhe ne gjak te ishe me noi familje do kishe shkuar me heret.

O dylan, ca behet anej knej gjithanej?

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2018 06:19
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Vizioner, ne dimer nuk eshte dhe aq bukur andej. Une sa here shkoj zhgenjehem. Njerezit me te merzitur, dalin me pak, trafiku vu, dhe pushime shume te shkurtra.

Po ti derbar 11 vjet pa shkel ne Shqiperi... edhe ne gjak te ishe me noi familje do kishe shkuar me heret.

O dylan, ca behet anej knej gjithanej?

Hic pune pune ftoht shum ka fillu te bej me xhaketa dimri fillua ne ce besh ma erlli dimri

Po nga ju si esht koha ku jeton ti
Un psh ne kanada montreal

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2018 23:10
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Une sa here shkoj zhgenjehem.

Pershendetje Fajtor,

dhe une, 11 vjet u mundova te shmang perjetimin qe ke ti kur shkon andej

Edhe tani, jo se pata ndonje nxitje kurioziteti te shkoja, por me duhesh (Mami jo mire me shendetin), dhe u mora me shume me ate se sa per qejfe te tjera.

Me flisnin te njohurit per ndryshime te medhaja (!!!) positive ne Shqiperi dhe, me pregatsnin shpirterisht per "shokun" mental qe do pesoja kur te hasja me ndryshimet

Perfundimi: Asgje e vecante, asgje qe te ktijonte shokim, cudi, habi positive.
Mbase, ato qe jetojne atje i ndjejne me shume ndryshumet, por per mua ishin vec disa "ndryshime-transformine" te rendomta, pa efekt ngazellues.

Une si tip jam "i ftohte" karshi efekteve. Nuk jam i prirur mbas nostalgjise se "gureve" ku kam shkelur ne femijeri, rrugeve e mureve te shtepive etj.
Shkuarjen ne Shqiperi, nuk e shoh te lidhur me keto gjera, por me efektin emotional te lidhur me tre - kater persona te
familjes qe jetojne atje.

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2018 14:26
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

Ushqimet super per shembull mora gjithe ato kile lol😂

...dhe une, dylan, per 18 dite shtova nja 5-6 Kilo atje.....me ushqime te skadume

Pesticidet e bejne efektin. Tani e kuptova pse shqiptaret (shume prej tyre) jane te shendoshur (si Kilo)

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2018 14:30
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
[QUOTE]Po citoj ato që tha Vizioner
[B]

Pershendetje dylan!

Eeehhh, dikur, dikur ishim dhe me te rinj ,por, nostalgjia per Forumin existon, per ato ore qe kalonim ketu bashke me diskutime, debate me

Dikur gjithe kohen e lire e kaloja ktu te kishte lezet mezi prisja te hyja po cti besh u plakem me te vertet na iku rinija

Fol per vete ti. Une ndjehem me i ri dhe shume me i pa-pjekur me me pak pergjegjsi se 10-20 vite me pare p.sh. True story,lol

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2018 19:35
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:

Pershendetje Fajtor,

dhe une, 11 vjet u mundova te shmang perjetimin qe ke ti kur shkon andej

Edhe tani, jo se pata ndonje nxitje kurioziteti te shkoja, por me duhesh (Mami jo mire me shendetin), dhe u mora me shume me ate se sa per qejfe te tjera.

Me flisnin te njohurit per ndryshime te medhaja (!!!) positive ne Shqiperi dhe, me pregatsnin shpirterisht per "shokun" mental qe do pesoja kur te hasja me ndryshimet

Perfundimi: Asgje e vecante, asgje qe te ktijonte shokim, cudi, habi positive.
Mbase, ato qe jetojne atje i ndjejne me shume ndryshumet, por per mua ishin vec disa "ndryshime-transformine" te rendomta, pa efekt ngazellues.

Une si tip jam "i ftohte" karshi efekteve. Nuk jam i prirur mbas nostalgjise se "gureve" ku kam shkelur ne femijeri, rrugeve e mureve te shtepive etj.
Shkuarjen ne Shqiperi, nuk e shoh te lidhur me keto gjera, por me efektin emotional te lidhur me tre - kater persona te
familjes qe jetojne atje.

Shqiperia eshte vend i bukur per ta vizituar, edhe kosova, por ne vjeshte ose ne fillim te marsit.
Edhe ne frankfurt isha vjet, ishte qytet i mire por boring ne krahasim me hamburg.

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2018 19:38
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:

...dhe une, dylan, per 18 dite shtova nja 5-6 Kilo atje.....me ushqime te skadume

Pesticidet e bejne efektin. Tani e kuptova pse shqiptaret (shume prej tyre) jane te shendoshur (si Kilo)

Pesticide kan ktu ku Jetojme ne qe ma myten krejt
Po atje te pakten peshku dhe buka e misrit jan super te pakten ne shkoder po u knaqa sa Isha dhe fiq jam pa myt tu hanger lol

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2018 22:41
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha kurt

Fol per vete ti. Une ndjehem me i ri dhe shume me i pa-pjekur me me pak pergjegjsi se 10-20 vite me pare p.sh. True story,lol

I ri ne mendje ashtu te ka lezet ateher ti noshta je I ri akoma un e vizioneri u plakem

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2018 22:42
kurt
.........

Citim:

Pesticide kan ktu ku Jetojme ne qe ma myten krejt
Po atje te pakten peshku dhe buka e misrit jan super te pakten ne shkoder po u knaqa sa Isha dhe fiq jam pa myt tu hanger lol

Nuk e di pse kisha pershtypjen se ishe nga kosova ti dylan jo nga shkodra?!

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2018 07:36
Ora tani: 05:48 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 565 566 567 568 569 570 571 572 573 [574] 575 576 577 578 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar