cecilia
Adoleshente
Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Hehhh...
Me kaq reklame sa po i bejne, me speciale, dokumentare, intervista, prezantime, ne mes te nates, te dites, te mengjesit, etj., normal qe do beje leke. Nuk ka film te me reklame te tille verdalle. Nese e meriton ose jo kjo eshte pune tjeter, por kur nje film ka kaq reklame normal qe do fitoje.
Nuk duhet harruar qe kinematografia eshte industria e dyte amerikane (ne mos gaboj, pas industrise se armeve). Keshtu qe i intereson te thithe sa me shume leke nga bota me super reklame dhe krijimin e mitit per nje film.
Fajtor nuk jam dakort me ty ne nje pike,nuk ka te bej reklama hic,kur nje film ja vlen,ja vlen...thuaj c'te duash ti edhe une...Ky film ishte interesant ne dy pika: e para qe misioni qe kishin si qellim humanet (bashkoj dhe shkencen ketu) dhe e dyta qe mu duk me interesante ishte se njerezit shpiken 'avatarin' per t'iu afruar dhe kuptuar jashtetokesoret...por kur avatari kuptoi se qellimi i humanizmit ishte t'i zhdukte komplet, ai reagoi dhe reagoi shume ashper edhe pse ishte handikap...ne fund cfare mesuam?
Une te pakten mesova se qenia humane ben gjithcka si per mire ashtu edhe per keq...