Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Syrius
Larguar

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216

E poooo

Une kam 9 vjet karriere interneti ..

...dhe vetem 3 veta njoh.

hahahah

Katin

Klodel

dhe Vajzen qe une dua.

Katin dhe Klodel i kam Amigo zemre.

Vajzen qe une dua ...well

...she keeps "Ignoring" me ( me = )

Ca me bo plako...skam ca boj.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Prill 2010 22:46
Syrius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syrius Kliko këtu për të kontaktuar me Syrius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Syrius Shto Syrius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syrius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Pa e kuptuar gjendem perhumbshem ne kujtime, nostalgji prekjesh, puthjesh, bisedash, idesh diametralisht te kunderta. Rri e buzeqesh me fragmentet qe me kujtohen, me endrrat qe ndaheshin dhe deshirat e fantazite per te ardhmen.

Kjo dite mesa duket do jete e tille dhe une do shijoj kete gjendje perhumbjeje. Ishte vertet njeri i bukur, nga brenda dhe nga jashte, edhe pse as vete nuk e ka kuptuar ndonjehere. S'ka gje, e kam kuptuar une.

Mesazh i vjetër 14 Prill 2010 18:43
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Nuk e di nese dita ime kafshon naten e tyre apo nata e tyre kafshon diten time. Ngjan me nje gosti totemike qe ne mos njera tjetra do ushqehet me shijen e largesise. Gjithshka teksa dielli udheton mbi det, nga ty tek une, nga une tek ty. Kolovarese e perbashket peshtjellemesh jashte faze.

Ne pritje te fluturimeve korrigjuese, qe risjellin fazat ne unison dhe ndoshta qeniet ne rezonance.

Miredita.

Modifikuar nga Fajtori datë 16/04/2010 ora 07:34

Mesazh i vjetër 16 Prill 2010 07:20
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
moonlight
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/04/2010
Vendbanimi: bjhguijhmnbjkhl
Mesazhe: 656

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Nuk e di nese dita ime kafshon naten e tyre apo nata e tyre kafshon diten time. Ngjan me nje gosti totemike qe ne mos njera tjetra do ushqehet me shijen e largesise. Gjithshka teksa dielli udheton mbi det, nga ty tek une, nga une tek ty. Kolovarese e perbashket peshtjellemesh jashte faze.

Ne pritje te fluturimeve korrigjuese, qe risjellin fazat ne unison dhe ndoshta qeniet ne rezonance.

Miredita.

..E bukur kjo...

Mesazh i vjetër 16 Prill 2010 13:41
moonlight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të moonlight Kliko këtu për të kontaktuar me moonlight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: moonlight Shto moonlight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto moonlight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syrius
Larguar

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po kur versioni nuk perputhet me faktet kush te besohet ?
Po kur dyshimi qe ke,te te shtrengoje ne fyt,edhe pse fjalet nga ana tjeter jane (duken)jashte mase te sinqerta?

Es stimmt ja wohl,dass das Leben ohne Liebe einfach einfach ist...

Ca jane keto "faktet" ?

E ke kapur gje duke te tradhtuar? Ke prova qe te ka mashtruar?

Degjo...

....E verteta eshte si medalja , ka gjithmone dy ane e dy versione? Kush ta ka dhene versionin e drejte qe te ben te dyshosh tek djali qe ti ne TEORI do?

Nuk e kuptoj njerezine e sotme. E kane me te lehte te lene dicka te bjere poshte sesa te mundohen ta mbajne ate gjalle...

Mos harro, Eria, qe te duash do te thote edhe te falesh.

Jemi njerez , jo personazhe romanesh e as makina perfekte. here pas here gabojme. Te dish te falesh do te thote te mundohesh te mbash gjalle ...dashurine qe te ben ty te ndjehesh gjalle.

Te duash veten? Mire e bukur , po jo deri ne egocentrizem.

Gjithsesi, ky ishte nje monolog.

Mos u pergjigj sepse nuk do te pergjigjem: Do marr nja ca kohe pushim nga forumi.

Nese do keshillen e nje djali, me dergo nje PM.

Uroj te kalosh mire

Kujdesu per veten

Une

Mesazh i vjetër 18 Prill 2010 22:57
Syrius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syrius Kliko këtu për të kontaktuar me Syrius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Syrius Shto Syrius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syrius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Cmenduri? Po nese doni te provoni nje kenaqesi qe nuk pershkrueht me fjale dhe nje adrenaline te papare turme te eksituar, nese vijne 30 seconds to Mars ne qytetin tuaj, ju keshilloj te blini biletat per te pare koncertin. NJe koncert i papare, jo si koncertet e tjera ku grupet admirohen nga larg. Por nje koncert ku kengetari perzihet me turmen, flet me turmen, drejton turmen, krijon nje atmosfere euforie te papare.

http://tweetphoto.com/19044472

Kete fotografi e beri vete Jared Leto, dhe e postoi ne Twitter nga koncerti pasi i pyeti fansat se cfare te shkruante

Mesazh i vjetër 19 Prill 2010 21:07
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Si mund ta luftosh vetveten?

Mesazh i vjetër 17 Maj 2010 19:13
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Per nje cike desh e ndyva gojen dhe une po kam njerez ketu ne pune tani. Have fun ppl. Oh yeah I fshiva ato komentet jashte temes.

Mesazh i vjetër 18 Maj 2010 02:13
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Per nje cike desh e ndyva gojen dhe une po kam njerez ketu ne pune tani. Have fun ppl. Oh yeah I fshiva ato komentet jashte temes.

Mba gojen ingu.

Ore po pse i fshive? A nuk ishin si prej te cmenduri?
Nejse Klodjana e di?

Mesazh i vjetër 18 Maj 2010 05:13
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Mba gojen ingu.

Ore po pse i fshive? A nuk ishin si prej te cmenduri?
Nejse Klodjana e di?

E mbajta. Fishek pabarut o cedrus mos u tremb. Pastaj nuk eshte puna te cmendesh kur shkeruan por te shkruash per cmendurite i think. Nejse po te mendosh qe vertet kane vend ketu shkruaji prap se edhe nuk I prish une.

Mesazh i vjetër 18 Maj 2010 11:33
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar