Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
pushkatop
Anetar i ri

Regjistruar: 23/01/2005
Vendbanimi: gjermani
Mesazhe: 2

Thumbs up

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re gomarii.jpg
Ky file është shkarkuar 195 herë.

sa barsalata diket ju re dreqen hihihihi

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 01 Prill 2005 10:50
pushkatop nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pushkatop Kliko këtu për të kontaktuar me pushkatop (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pushkatop't! Kërko mesazhe të tjera nga: pushkatop Shto pushkatop në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pushkatop në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vogelushe(((1)))
Anetar i ri

Regjistruar: 24/03/2005
Vendbanimi: Angli
Mesazhe: 2

Cool

Miza dhe gruaja

Nuk i kam lexuar te gjitha mesazhet, por deri sa kam lexuar jam shkrire gazit, shum te bukura...ja po jua them edhe une nje:

Na ishte nje here nje loke ne autobuzz, dhe aty rreth e perqark po i sillej nje mize. Mundohet kjo gruaja ta hiqte qafe por nuk mundej, nje dy tre,,,dhe per cudi miza pushoj per ca koh. Kete gruan e zuri gjumi dhe kjo miza filloj perseri, perfundimisht i ndaloj ne hund, dhe gruaja e kapi, e hodhi nga dritarja autobuzit dhe i tha 'SDO TA BESH RRUGEN NE AUTOBUZ, BEJE NE KEMBE PRA'.

Shpresoj tju pelqejeee.......have a gud time yall.

Mesazh i vjetr 01 Prill 2005 22:57
Vogelushe(((1))) nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vogelushe(((1))) Kliko këtu për të kontaktuar me Vogelushe(((1))) (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vogelushe(((1))) Shto Vogelushe(((1))) në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vogelushe(((1))) në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha pushkatop
sa barsalata diket ju re dreqen hihihihi
e e dim shum neve po ajo ca ishte ???????????????????????///

Mesazh i vjetr 02 Prill 2005 21:55
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Ne zemren time ...

-Pse nuk me pranon mua si burrin tend te ardhshem. Une te dua ?
-Sepse ne zemren time nuk ka vend bosh, nje tjeter eshte ulur para teje !
-Nuk ka problem, une mund te rri edhe me kembe.

Mesazh i vjetr 02 Prill 2005 21:58
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Nusja dhe vjehrra

Martohen nje bure edhe nje grua dhe mbasi kaluan naten e pare te tyre bashke ne mengjes vjehra theret nusen edhe i thote: " Degjo Nuse, une jam ca me huqe edhe do te tregoj ****a, qe ti do kuptosh kur une jam me nerva dhe jam merzitur me ty dhe kur une nuk jam. E shikon kete shami qe une mbaj mbi koke?" - po i thote nusja. "Kur une ta kem kotken e shamise te lidhur nga krahu i djathte do te thote qe jam ne rregull me ty, por kur une te kem kotken nga krahu i majte do te thote qe nuk i kemi punet mire".
Dakord - pergjigjet nusja, - tani degjo te te them une huqet e mia. Kur une isha ne shtepine time ngrihesha nga gjumi ne oren 10:00 edhe pa u ngritur nga shtrati mamaja me sillte kafene, lere ate, po megjithe kafene me sillte edhe nje teke konjak. Pastaj ajo e shikonte qe s'me kishte dale gjumi mire dhe me sillte edhe nje teke tjeter konjak, i thesha pastaj edhe nje dua mama, ma sillte edhe teken e trete mamaja. Ama po te pija edhe teken e trete o vjehre, s'dua tja di se e ke kotken nga e majta apo nga e djathta!

Mesazh i vjetr 02 Prill 2005 22:00
_mIzZzA_
Lala

Në hotel

Çifti i ri i sapo martuar vjen ne hotel.
- “Ju lutem dhomen me te mire per tri netet e ardhëshme”, thote burri.
-Portieri i peshperit gruas se re:

“ Ju qenkeni me fat zonjushe, zakonisht ky e merr dhomen vetem per ca ore”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lulja dhe kali

-"E dashur, në zemrën time është një livadh, e në atë livadh është një lule, e ajo lule je ti" - i thotë djali vajzës.
-"I dashur, edhe në zemrën time është një livadh, në atë livadh është një kale dhe ai kale je ti" - ia ktheu vajza
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dashuria dhe uria

Nje djale i turpshëm nuk po dinte si t’i thoshte një vajze atë që ndjente, prandaj vendosi ti shkruante 1 leter:
-nuk arrij të ha mëngjes sepse mendoj për ty!
-nuk arrij të ha dreke sepse mendoj për ty!
-nuk arrij të ha darkë sepse mendoj për ty!
-nuk arrij të fle në darkë sepse… kam uri...!!!

Mesazh i vjetr 02 Prill 2005 22:02
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

miza ahahahahah teper te lezetshme me lot kam qesh.

Mesazh i vjetr 12 Prill 2005 14:45
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
miza ahahahahah teper te lezetshme me lot kam qesh.
thanks zemer se per keto gjera jetoj e ma cel jeten sa me shum

Mesazh i vjetr 13 Prill 2005 23:20
Fidel
Anetar i ri

Regjistruar: 12/04/2005
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 3

Djali i vogel

Ne nje stacion atobusi ishin duke pritur nje djale i vogel dhe nje bure i shendoshe dhe me bark shum te madh. Djali i vogel i habitur e shikon dhe e pyet:
O xhaxhi car po pret ti?
Atobusin te keqen xhaxhi:- i pergjigjet burri
O xhaxhi, O xhaxhi po te jete biciklte do ma japesh mua: -. ithote djali i vogel ))))))))

Mesazh i vjetr 05 Maj 2005 14:13
Fidel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fidel Kliko këtu për të kontaktuar me Fidel (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fidel't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fidel Shto Fidel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fidel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

ne ushtri komandanti therret tre ushtar qe tu bej nje test,
jeni duke ngare nje makine ushtarake thote edhe papritur siper jush kalon nje elikopter armik bombardues dhe ju qellon
si do veproni????
ndaloj menjehere makinen edhe fshihem poshte saj thote i pari,
une hidhem jashte dhe vazhdoj te vrapoj reth e rotull thote i dyti,
une zoti komandante ndez sinjal djathtas dhe kthehem menjehere majtas.. thote i treti.

Mesazh i vjetr 05 Maj 2005 21:16
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar