Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha oliinter kujdes se mos beni sherr eriosa se qenkeni shume kallaballik i madh aty une po provokoj sherr,por ato sduan tia dine,jane te urta. sot jam po prape vetem,me diellin qe po perendon mbas kurrizit tim(eshoh nga dritarja)
Citim:Po citoj ato që tha oliinter kujdes se mos beni sherr eriosa se qenkeni shume kallaballik i madh aty
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/09/2004 Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote Mesazhe: 3736
si oli edhe une i vetem...
__________________ Jeta nuk pati qellimin te na bente qenie perfekte.Kushdo qofte apo pretendon te jete perfekt,s'e ka vendin ketu,por ne muze....'''
Regjistruar: 22/01/2006 Vendbanimi: ?! Mesazhe: 651
Vetem mirpo po ndjehem mire sepse qetesia po mbreteron.
__________________ Mos me pas gabime,kisha qenë prefekte!
me kojshien tu pi kafe
Regjistruar: 04/03/2006 Vendbanimi: Firenze, It Mesazhe: 258
Bashkangjitje: e29.gif Ky file është shkarkuar 30 herë.
ne shtepi vetm fare
__________________ ~~~~~~~Buzeqesh sepse eshte gjeja e dyte me e bukur qe mund te besh me buzet e tua~~~~~~~~``
Regjistruar: 26/11/2005 Vendbanimi: mbi libra... Mesazhe: 3155
vetem fare .....mirepo po me pelqen kjo shoqeri kam nevoj per pak reflektim e vetmia te ben mire ne keti raste
__________________ ciò che ci distingue dagli animali e che noi parliamo,sentiamo,pensiamo e amiamo
Vet e dyta, une dhe muzika askush tjeter.
Regjistruar: 09/02/2004 Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ Mesazhe: 499
vetem me lap topin me asnjeri tjeter.
__________________ nese je i merzitur,gezoju ka me keq:vdekja.nese ke vdekur prape gezoju e keqja ka kaluar
Normal tani vetem,por para pak castesh me aq shume njerez sa as vet se di sa ishin.
Regjistruar: 17/03/2006 Vendbanimi: ''Arfime'' Mesazhe: 215
Me driten e syve te mi , jeten time,kenaqesine shpirterore ,lumturine qe c'do kush e deshiron.
__________________ I don't like studying, I like learning.