Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nqs ju tradheton e dashura ose idashuri cfare do benit?
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
po une q ei jap leje vete i kam thene mashkulli qe ska 100 dashnore nuk o burre......ehhhh kush eshte ai mashkull qe se dredh ....vec mos me rent ne vesh se atehere ndarje....

mire e ke ti se kur ju jep leje se bajne kur i run ta dredhin ma keq
une si baj asigja vece e ndaj.. ku ka tradheti ska dashuri

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Prill 2007 22:00
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ZeQo_PiLaFi
Bej vetem mir

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 21

une ja fal re jam djal i mir

Mesazh i vjetër 01 Maj 2007 20:43
ZeQo_PiLaFi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ZeQo_PiLaFi Kliko këtu për të kontaktuar me ZeQo_PiLaFi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ZeQo_PiLaFi Shto ZeQo_PiLaFi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ZeQo_PiLaFi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
FRYMEZUESI
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 07/05/2007
Vendbanimi: metropolin e fierit
Mesazhe: 102

Citim:
Po citoj ato që tha ZeQo_PiLaFi
une ja fal re jam djal i mir

po re ja fal e di por ja thua te kam fal ne spital hahahahaa

Mesazh i vjetër 08 Maj 2007 05:53
FRYMEZUESI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të FRYMEZUESI Kliko këtu për të kontaktuar me FRYMEZUESI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të FRYMEZUESI't! Kërko mesazhe të tjera nga: FRYMEZUESI Shto FRYMEZUESI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto FRYMEZUESI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shpirti i dyzuar
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/05/2007
Vendbanimi: shkoder
Mesazhe: 31

JA CDO TE BEJA.......

NUK ME KA NDODHUR AKOMA POR NESE DO TE ME NDODHTE DO I JEPJA LAMTUMIREN E FUNDIT NE HESHTJEN TIME TE SAKATOSUR..........

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2007 15:45
shpirti i dyzuar nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shpirti i dyzuar Kliko këtu për të kontaktuar me shpirti i dyzuar (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shpirti i dyzuar Shto shpirti i dyzuar në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shpirti i dyzuar në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bucimakja
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/09/2006
Vendbanimi: diku ne nje kasolle lumturie
Mesazhe: 1887

.....do ta puthja ne balle.. ......por per ti dhene lamtumiren e fundit...........

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2007 20:52
bucimakja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bucimakja Kliko këtu për të kontaktuar me bucimakja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bucimakja't! Kërko mesazhe të tjera nga: bucimakja Shto bucimakja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bucimakja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

Citim:
Po citoj ato që tha cancer
mua me tradhtoi nja 2 here e dashura.Rastesisht e kam marre vesh. Ajo nuk e di qe un e di. Ne fillim e shikoja qe me donte, pastaj sa ngela un pa pun filloi te ftofej, shikonte rreth e rrotull per variante te tjere po pa me lene mua.ca emri i vini ju kesaj
do te thoja k..... nejse pa te ofendu

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2007 13:46
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

me fal nje nate te fundit dhe shko

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2007 20:03
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha atiola
me fal nje nate te fundit dhe shko

hahahahaahhahaahah e fort kjo

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2007 20:51
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dhoma666
djale i mire,,,,,,

Regjistruar: 20/01/2007
Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet....
Mesazhe: 325

nese do te me tradhtonte,,,,,,,

eshte sikur te thehet nje vazo qelqi ne duar dhe sado e shtrejte te jete per ty nuk e ke mundesine dhe deshiren qe te jete si me pare ,,,,,,,,,,thjesht nese e kam dashur do ta kujtoj si humbje e nese nuk e kam dashur do ta kujtoj si nje me te zoten se une,,,,,,,,,,por te gjitha keto pasi te kem  bere me tre prosituta ne syte e asaj,,,,,,,,,,,,,,

Mesazh i vjetër 10 Qershor 2007 18:21
dhoma666 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dhoma666 Kliko këtu për të kontaktuar me dhoma666 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dhoma666 Shto dhoma666 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dhoma666 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha dhoma666
nese do te me tradhtonte,,,,,,,

eshte sikur te thehet nje vazo qelqi ne duar dhe sado e shtrejte te jete per ty nuk e ke mundesine dhe deshiren qe te jete si me pare ,,,,,,,,,,thjesht nese e kam dashur do ta kujtoj si humbje e nese nuk e kam dashur do ta kujtoj si nje me te zoten se une,,,,,,,,,,por te gjitha keto pasi te kem  bere me tre prosituta ne syte e asaj,,,,,,,,,,,,,,

............

hahahaaaaaa  sa kam qeshe me kete mik.....jam e sigurt se ato dy opsionet e para dhe i realizon ...po kete te fundit...........jo....s'ia vlen............nejse..........te ...po djalin tend ama...:p

Mesazh i vjetër 10 Qershor 2007 18:39
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nqs ju tradheton e dashura ose idashuri cfare do benit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar