Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Miremengjes dhe Naten e mire!
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Lightbulb

Nje grusht rrezesh  dielli fytyres dhe freskohesh plotesisht ,pavaresisht 3 oreve gjume gjate nates. Duhet nje pushim i gjate per te rigjeneruar motoret e humorit dhe per te freskuar paksa mendimet e nje nate me pare,por jo per t'i zhbiruar e gjetur me teper klecka per tu kapur ,por per t'i hedhur diku ne nje cep te mendjes  si nje leng te athet qe na rrenqethi per disa momente.

Mos prisni qe t'ju buzeqeshin mengjeset me diellin e sperkatur plote vese,por buzeqeshni ju mengjeseve dhe dita do t'ju shkoje mbare!

Miremengjes!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Maj 2009 11:53
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

ç esht gjith ky frymzim...

booohhhh nejse,

mirdita...!

Mesazh i vjetër 05 Maj 2009 15:56
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Lightbulb

Me ne fund gjumi po rendon qepallave te syve dhe po me zgjon deshiren te shtrihem ne krevat dhe te zhytem ne nje gjume te qete, pa endrra. Mengjesin e dites se sotme e kam ne grusht, e kam ne nje gelltitje ajri qe e kam kaluar perposhte,ne barkun tim.

Sot do jete nje dite e bukur,gjithmone nqs do zgjohem ne ate ore sa te mos me pengoje ne permbushjen e riteve te zakonshme. Kafja e mengjesit, leximi , dushi , Universiteti dhe gjera te tjera.

Miremengjes !

Mesazh i vjetër 08 Maj 2009 09:11
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Shpeshhere iluzionet thyhen perpara kembeve tona edhe realiteti ndryshon e merr ngjyra te panjohura, aroma te reja.Gjitheckaja shendrrohet ne nje tjeter gjithecka edhe ti s'arrin te gjesh veteveten ne mes te atij shperfytyrimit mizor qe kerkon te te imponoj vullnetin e vete.
Edhe e kupton se mund te humbasesh kaq shume ne nje cast te vetem! Se nje moment mund te te rrembej pothuajse gjithecka.
Edhe e gjen veteveten te humbur...
... te humbur ne rruget e botes..., e te humbur ne shpirtin tend...
Nuk di me c'ti thuash vetevetes. Nuk di me c'te besh me rutinen e djeshme qe sot s'ka me kuptim, qe sot eshte e vjeter, e plakur brenda nates si te ishte shuar pa rrezatimin e diellit.
Nuk di me ku te fillosh.
Gjithesesi, nje dite, heret a vone.... fillon.
E sotmja merr nje ngjyre te re me te cilen s'je mesuar por gjithesesi e perballon. E nesermja merr nje emer te ri qe me pare as e njihje... dhe e djeshmja... e djeshmja qe e deshe aq shume, rrenjoset brenda teje e skalit shpirtin tend e i jep nje forme qe ti ende nuk e shquan dot.
Gjithesesi gjithekca qe duhet te te perkasi e rigjen rrugen te kthehet tek ty. Edhe nqs nuk kthehet...kur mengjesi i pare me diell te hidhur kalon, kur mbremja e pare me yje te shuar zbardh... me se fundmi do te kuptosh se edhe pse gjithecka nuk shkon sic e ke planifikuar nuk eshte detyrimisht e thene se po shkon keq.
Keshtu qe ec pergjate rruges sende, edhe perballu me cdo dite sfiduese sepse ne horizont te pret vetevetja...

-Miremengjes!

Mesazh i vjetër 13 Janar 2010 10:12
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

9 vjet...9 vjet ne kete qytet! Me kujtohet dita e pare qe kam ardhur...me duket sikur kam ardhur dje dhe pas 9 vjetesh (turp me e thene) akoma nuk kam pare gjysmen e ketij qyteti! Cdo dite shikoj njerez qe kane udhetuar me qindra kilometra per te pare Koloseun dhe pershkrimi me i mire qe arrij ti jap eshte "nje grumbull guresh"... ok,vjen me teper nga ajo mosperfillje per dicka qe e ke perdite dhe nuk te ben pershtypje! E megjithate ky qytet me ka pare te rritem dhe ne nje fare menyre me ka ndryshuar! Me duket se nuk mund te rri me pa kete rremuje qe ka, komentet e shofereve te makinave te ndalura tek semafori "Aoooo, a nonno, movete che più verde non se po eeeee", trafik, metro, universitet, spital...gati te gjitha i kam ketu!

Mund te them qe ja kam kaluar mire dhe vazhdoj tia kaloj mire! Gjerave tani ja kam marre me mire doren dhe kjo autonomi me ka sherbyer jashtzakonisht! Tek kthehem ne shtepi tani e ndiej veten turist e mysafir (per 3 dit ne fakt nuk te ndjellin koben )!
Nuk kane munguar veshtiresite qe tek i mendoj tani me vjen te qesh por tek mendoj momentet qe i perjetoja akoma me rrenqethet lekura! Mund te kishte marre nje rruge tjeter kjo histori por prap se prap edhe ajo rruge do te me sillte serish ne Rome

Ky eshte qyteti im! Nuk do mjaftonin fjalet ta pershkruaje por ndoshta pershkrimi me i mire do te ishte ai qe perdorin te gjithe per te "qytet i perjetshem".
Une te uroj naten e mire, e ti me thua miremengjes...une shkoj te fle e ti zgjohesh tani!

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2010 04:33
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

pas ktij shkrimit Ns eshte sikur perjetova nje dite ne rome...good stuff

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2010 06:49
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Do dhe disa ore qe te vije mengjesi dhe ka disa ore qe ka ardhur nata sdi cte them mirmengjes apo naten e mire?....
Te them naten e mire shpirti im ,qendro me mua, hajde ne endrrat e mia, me dashuro pa fund me puth pa pushim e po me ate embelsi qe vetem ti ma dhuron, beje sikur te ishte hera e pare qe e ben dhe sikur te ishte e fundit .Me trego sesa cmendesh per mua dhe sesa duan te jemi nje me njeri tjetrin .
Te them mirmengjes shpirti im ,ti qe je gjithmon afer meje ne cdo cast te kesaj dite qe do filloje (e qe sot do na gjeje perseri larg por e di qe neser do vish ) dhe kur sje afer fizikisht une pranine tende e ndiej. Ndiej syte e ty mbas atyre xhamave te qelte te syzeve qe hyjne brenda syve te mi dhe rrezatimin e tyre ,ndiej duart e tua qe dridhen tek me prekin floket ,trupin ndiej ty .Ndiej akoma ne vesh fjalet e tua ndiej ...qe ne vend te kafshimeve qe kjo jete ka bere ne trupin tim ti me ke falur e fal vetem puthje ...me dashurohesh...

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2010 05:13
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Thumbs up

Cfare mendimesh...!bionde je si gjithmon besnike e ndjenjave te tua...

Rreshtat e tua percjellin ndjenje te plote,te paster...une thjeshte i perjetova

Kam lexuar edhe letra te tjera por ne fund te leximit s'i kam ndjere. Me jane dukur te perpunuara...

Me kishte munguar nje shkrim si ky. Imagjinoj personin qe i eshte dedikuar...

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2010 13:45
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

Naten e mire zemer...gjum te embel!

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 04:05
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Me pelqen ndjesia e vjeshtes qe ka filluar te ndihet ne eren e fresket qe fryen darkave, ne nje shall te holle mbeshtjellur rreth qafes dhe ne rete gri gati per rrefime lotesh....

Fakti qe yjet e mbremjes se sotme ishin fshehur pas reve dhe nje shi i imte kishte filluar te njomte gjithe qytetin me krijoj nje kenaqesi te perzier me nje nostalgji te befte qe me pernqethi mendimet dhe me vizatoj nje buzeqeshje ne fytyre....

Vjen era vjeshte!

Modifikuar nga Katilesha datë 04/09/2010 ora 05:47

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2010 05:38
Ora tani: 23:46 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Miremengjes dhe Naten e mire!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar