Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > A ka jete pas vdekjes ? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 2.00.
Gjithsej 27 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Goku
Veteran ne forum

Regjistruar: 11/09/2006
Vendbanimi: *****
Mesazhe: 1040

Citim:
Po citoj ato që tha aRiAnA

Hahaha .....sa kam qeshur.............shpirt je ti.............shume mendojne ashtu si ti .......dhe kane te drejte te mendojne ashtu, sepse askush s`eshte ringjallur te na tregoje ceshtjen ...lol

Megjithate Une besoj ne jeten pas vdekjes...patjeter egziston dicka ne boten tjeter..........sipas disa librave nga kisha qe kam lexuar , mendoj qe kjo jete eshte vetem nje TEST, kurse ne boten tjeter fillon jeta e pafundeshme............jeta e vertete .....

Pra kjo eshte GUESS..........

Respekte

ARIANA nuk ka JETE PAS VDEKJES!!!   Lexoje prape...JO nuk ka. Njeriu nuk ekziston me pas vdekjes. As shpirtrat nuk ekzistojne...jeta e  njeriut eshte si flaka e qiriut nqs e shuan ate...ku shkon flaka ?? Thjesht nuk ekziston me! eshte shembulli me i mire qe me kane shpjeguar...Jete pas vdekjes nuk ka sepse e kam provuar vete...asgje nuk mban mend edhe nqs e nis ate rruge!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Shkurt 2007 05:26
Goku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Goku Kliko këtu për të kontaktuar me Goku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Goku Shto Goku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Goku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aRiAnA
Sweet memories

Regjistruar: 12/12/2006
Vendbanimi: Under the Clouds
Mesazhe: 179

Citim:
Po citoj ato që tha Tigerblue

ARIANA nuk ka JETE PAS VDEKJES!!!   Lexoje prape...JO nuk ka. Njeriu nuk ekziston me pas vdekjes. As shpirtrat nuk ekzistojne...jeta e  njeriut eshte si flaka e qiriut nqs e shuan ate...ku shkon flaka ?? Thjesht nuk ekziston me! eshte shembulli me i mire qe me kane shpjeguar...Jete pas vdekjes nuk ka sepse e kam provuar vete...asgje nuk mban mend edhe nqs e nis ate rruge!

NDOSHTA EDHE SKA.......POR........

SIKUR TA KRAHASOJM JETEN E NJERIUT ME "FLAKEN E QIRIUT", VEREJME QE KA SHUME NDRYSHIME.........."FLAKA E QIRIUT" AS NUK FLET AS NUK KA NDJENJA , DHIMBJE, ENDRRA, SHPIRT ETJ. ETJ.

PRA SIPAS MENDIMIT TIM NJERIU ESHTE NJE QENIE E VECANTE ..... QE S`KRAHASOHET ME ATO GJERA QE I KA SHPIKUR AI VETE...........

DUA TE BESOJ QE KA JETE PAS VDEKJES....

WITH RESPECT

Modifikuar nga aRiAnA datë 25/02/2007 ora 18:04

Mesazh i vjetër 25 Shkurt 2007 17:54
aRiAnA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aRiAnA Kliko këtu për të kontaktuar me aRiAnA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aRiAnA Shto aRiAnA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aRiAnA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
patrik
Anetar i ri

Regjistruar: 01/03/2007
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 26

Nuk harri te kuptoj (me kuptoni nuk dua te ofendoj asnjerin prej atyre qe e besojne nje jete tjeter)se si mund te kete nje jete tjeter mbas kesaj te tanishmes.
une jam nje 40 vjeçar dhe ju garantoj qe deri me sot nuk kam patur fatin te shikoj ndonje dukuri te tille ,pervec se ne fantazine e njerzve,une mendoj qe ky argument eshte i vlefshem vetem per ata qe jane kandidat per kamikaze dhe u behet /il lavagio del cervello/

Mesazh i vjetër 04 Mars 2007 14:48
patrik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të patrik Kliko këtu për të kontaktuar me patrik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: patrik Shto patrik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto patrik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

ishalla ne ate jete sdo punojme..

Mesazh i vjetër 04 Mars 2007 22:04
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Pas vdekjes ka nafte.

Mesazh i vjetër 04 Mars 2007 22:06
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RENNE.....
Anetar i ri

Regjistruar: 13/03/2007
Vendbanimi: MonTekarlo
Mesazhe: 13

Edhe po pati jete mbas vdekjse ate jete dua ta kaloj me ty Agati ime....

Se ka nji paradiso,shpresoj qe te kete se ketu ferr e kaluam dhe jemi shume te zote qe po mbijetojme ,ne nje bote me padrejtesira. i juaji RENNE

Mesazh i vjetër 28 Mars 2007 17:44
RENNE..... nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RENNE..... Kliko këtu për të kontaktuar me RENNE..... (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të RENNE.....'t! Kërko mesazhe të tjera nga: RENNE..... Shto RENNE..... në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RENNE..... në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sajmolabi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 02/04/2007
Vendbanimi: IT
Mesazhe: 111

une kam qene nje here ne gjendje kome(nga rakia ).nuk mbaj mend as drite te bardhe as zera qe te me flisnin as nje gje.Di vetem se kur u zgjova pas 24 oresh nuk ndodhesha me ne PUB por te shtepia e vellait tim.nje shok i yni na kishte gjetur thumb dhe na kish sjelle aty qe te mos na shihnin prinderit ne ate gjendje te mjere.mendova hah sa kollaj ikerka njeriu,po shyqyr qe s"me mori ashtu ajo jeta tjeter se do isha tape ne perjtesi.

Mesazh i vjetër 12 Prill 2007 23:39
sajmolabi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sajmolabi Kliko këtu për të kontaktuar me sajmolabi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të sajmolabi't! Kërko mesazhe të tjera nga: sajmolabi Shto sajmolabi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sajmolabi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aRiAnA
Sweet memories

Regjistruar: 12/12/2006
Vendbanimi: Under the Clouds
Mesazhe: 179

Citim:
Po citoj ato që tha sajmolabi
une kam qene nje here ne gjendje kome(nga rakia ).nuk mbaj mend as drite te bardhe as zera qe te me flisnin as nje gje.Di vetem se kur u zgjova pas 24 oresh nuk ndodhesha me ne PUB por te shtepia e vellait tim.nje shok i yni na kishte gjetur thumb dhe na kish sjelle aty qe te mos na shihnin prinderit ne ate gjendje te mjere.mendova hah sa kollaj ikerka njeriu,po shyqyr qe s"me mori ashtu ajo jeta tjeter se do isha tape ne perjtesi.

.......shyqyr qe je ne mes neve ketu ..........
Kur je i dehur sigurisht qe s`degjon zera apo shef drite.....ishe vetem i dehur ........s`kije ti rruge per ne boten tjeter............Shif, mos pij Raki shume dhe ti do te jetosh dhe 100 tjera

Mesazh i vjetër 13 Prill 2007 17:59
aRiAnA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aRiAnA Kliko këtu për të kontaktuar me aRiAnA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aRiAnA Shto aRiAnA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aRiAnA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
FRYMEZUESI
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 07/05/2007
Vendbanimi: metropolin e fierit
Mesazhe: 102

ka jet pas vdekies

arsyeja qe mendoi keshtu :jam mysliman

Mesazh i vjetër 08 Maj 2007 04:58
FRYMEZUESI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të FRYMEZUESI Kliko këtu për të kontaktuar me FRYMEZUESI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të FRYMEZUESI't! Kërko mesazhe të tjera nga: FRYMEZUESI Shto FRYMEZUESI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto FRYMEZUESI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
doli
nosferatu 4ever and ever

Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: Diku aty ku drita e ke veshtire te depertoj.......
Mesazhe: 236

Citim:
Po citoj ato që tha aRiAnA

NDOSHTA EDHE SKA.......POR........

SIKUR TA KRAHASOJM JETEN E NJERIUT ME "FLAKEN E QIRIUT", VEREJME QE KA SHUME NDRYSHIME.........."FLAKA E QIRIUT" AS NUK FLET AS NUK KA NDJENJA , DHIMBJE, ENDRRA, SHPIRT ETJ. ETJ.

PRA SIPAS MENDIMIT TIM NJERIU ESHTE NJE QENIE E VECANTE ..... QE S`KRAHASOHET ME ATO GJERA QE I KA SHPIKUR AI VETE...........

DUA TE BESOJ QE KA JETE PAS VDEKJES....

WITH RESPECT

ndoshta eshte shume e lete per tu besuar ose e kunderta
por jemi ne qe bejme krahasime per tju shmagur sa me shume ktyre argumenteve
jeta eshte kjo qe po jetojn dhe ca ndodh me pas le te ndodhi
nje vdekje ka njeriu

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2007 02:41
doli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të doli Kliko këtu për të kontaktuar me doli (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të doli't! Kërko mesazhe të tjera nga: doli Shto doli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto doli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 27 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > A ka jete pas vdekjes ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar