Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > ç menduria juaj .. qe keni bere per ndonjerin????
Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha atiola
hahahahahahahahah nuk po citoj asnjerin se te gjithe nje cmenduri te njejte keni

atiola une kam degju qe ti ja ke pre penis te dashurit tan

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2007 20:49
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

atiola une kam degju qe ti ja ke pre penis te dashurit tan

si mundem une te mos pergjigjem ketu
do ja beja ate po me ka ikur pa adrsee hahahah

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2007 22:13
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541

pupupup c kam shkruar keshtu..Faj i tastieres ..s punonte butoni hapsires

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2007 15:56
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Cdo gje ne kete bote eshte relative ... Por nese bej dicka per ndonjerin sado e cmendur mund te duket ajo ne syte e te tjereve per mua s'eshte e tille perderisa kur e kam bere e kam bere me vetedije.

Mesazh i vjetër 03 Korrik 2007 04:44
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Denisa_EG
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/01/2007
Vendbanimi: Ne Tarushes
Mesazhe: 54

kam dashuruar me shume se veten time, nje gje qe sdua ta bej kurre me.

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2007 03:57
Denisa_EG nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Denisa_EG Kliko këtu për të kontaktuar me Denisa_EG (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Denisa_EG Shto Denisa_EG në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Denisa_EG në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Arrow

Nje djali nga Ulqini i cili rrezikonte jeten e tij (prej ca te droguarve te rastit),
i kam dale perpara vetem per t`i shpetuar jeten.Une rrezikoja thike, mbase dhe plumbin.Ndersa ne ditet e sotme e kam ne vend te Vellait.

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2007 04:25
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

desh kam vra veten per nje pjestar familje...ishte nje provokim qe me bene....qe e bej prap dhe sot...

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2007 05:39
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha Denisa_EG
drece ca cmendurie mi goce, une shkoj perher ne plazh nudo, biles rri me kome hapur qe te merr rreze gjithe andej

Kujdes kur hap kembet se do te futet ndonje gjarper ...qorrazi se mos e ngaterron me shtepine ngaqe shikon erresire dhe "shkurre"

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2007 09:55
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
andeta
dentiste

Regjistruar: 18/10/2006
Vendbanimi: tirana
Mesazhe: 153

Angry

kam 25 vjet qe bej cmendurira se jo per gje po pa cmendurira behet jeta e merzitshme...e fundit????po e shtyj dhe 5 muaj me shume te ndenjuren ne nje vend qe e urrej...
per ty 5 muaj....shpresoj ti meritosh.....

Mesazh i vjetër 05 Gusht 2007 16:20
andeta nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të andeta Kërko mesazhe të tjera nga: andeta Shto andeta në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto andeta në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha piroepirit
kame qendruar per 2ore te tera nen nje shi te madh duke e marre ne tel nga gabina... per ti kerkuar falje.........dhe nje here tjeter u cova nga mesi i nates..... per te kerkuar ata qe shesin lule por nuk i gjeta... dhe u detyrova u futa ne nje shtepi.... dhe i shkula lulet me gjithe rrenje.... dhe i kerkova prape falje....... kur i pa lulet ashtu me me rrenje dhe me humus....atehere me fali... por per te treten here nuk ndodhi me keshtu........

Shume e lezetshme kjo qe lexova
sidomos lulet,jeni galant por Kur ndergjegja vret,asgje s'te ndalon.

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
se kam bere me kilometra te tera ... nga kufiri neper bore...sepse nuk i kisha akoma dokumentat....per ti shkuar ne spital atje ku ishte

Romantike...s'te dija kaq te dashur ore Ari

S'di nese duhet quajtur fat i mire,po deri me sot asgje qe kam bere mund ta quaj cmenduri.
Ndoshta eshte dicka qe per mua eshte e tille,per te tjeret s'besoj,keshtu qe...!!!!

Mesazh i vjetër 05 Gusht 2007 16:45
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > ç menduria juaj .. qe keni bere per ndonjerin????

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar