Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Fotografi nga Atë Nikolla Marku
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Miku im turli ai eshte fytyre e ndyre e antishqiptar.Ai eshte si ai Ndrioja tek filmi Mesonjtorja.Nqse kryeprifti do te ishte nje shqiptar dhe nje shqiptar tjeter si puna e At Nikolles do te donte te shkeputej nga Kisha Otyodokse Autoqefale e Shqiperise, ndryshonte puna.Janullaqi eshte grek i felliqur,prandaj elbasanlliu N Marku eshte nje patriot e vazhdues i rruges se F Nolit..Me urdhrin e atij maskarai u grabiten eshtrat e shqiptarve per ushtar grek ne fshatin Kosine te Permetit.Autoqefalia e kishes ortodokse shqiptare eshte e lidhur me figuren e patriotit te madh shqiptar F S Noli.A e di ti turli se ai qen bir qeni e percmon ate,vetem e vetem se ai e beri kishen ortodokse shqiptare autoqefale(te pavarur prej kishes qe perfaqeson janullaqi).Prandaj eshte mire te infromohesh se kush eshte ky prift grek qe S Berisha na i beri peshqesh.A e di ti turli se sa here qe presidenter apo kryeministra shqiptar apo ministra te jashtem vizitojne Greqine ,ju kerkohet qe t'i jepet nenshtetesia shqiptare kolonel janullaqit.Perse qeverite greke e kerkojne kete gje?Si mendon ti? Ky mjekercjapi grek e ka qendren faktike ne Stamboll,por de jure e ka ne Athine.Ai konsiderohet minister i Vorio-Epirit ne vendin tone nga qarqet antishqiptare greke.Sot kerkuan varrezat e ushtarve te paftuar ne WW2 nga shqiptaret per te firmosur MSA-n,se aderimin ne NATO nuk po e firmosin akoma.Neser kur te vije radha e pranimit ne EU do te kerkojne komplet jugun e Shqiperise gjer ne Shkumbin.Shikoni se cpo behet me Maqedonine.Ndrysho emrin se keshtu duan ne greket,ndryshe nuk ka EU dhe NATO.Zgjohu i dashur.I falenderoj moderatoret!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Janar 2009 23:06
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Te gjitha ato qe thua ti mesiper ndoshta qendrojne, nuk jam ne brendesi te ceshtjes dhe nuk jam kompetent per to .......... megjithate perseri kjo nuk justifikon banin ........... Nuk e di nese rregullorja e forumit e percakton se nese je antishqiptar nuk lejohesh ketu, dhe si percaktohet antishqiptarizmi ........ .

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 00:54
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Mirmbrema!Po ne jemi shqiptar te gjithe ketu mor miku im.Si mund te lejojme ne shqiptaret dike te beje propagande armiqesore kunder vendit tone.Boll eshte mbajtur koka posht.Ketyre te felliqurve do care balli.Ne kemi vuajtur nga janullaqet ne Mesjete.Ata kane vrare e djebur me gelqere mesuesit e pare te Rilindjes sone Kombetare.Rilindasit kane qene me shume largpames se elita e sotme shqiptare i dashur.Parardhsit e ketij shtrigu i eleminuan.Edhe ky te njeten gje po bene.
respekte

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 01:52
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Nuk kam cfare te them per "ban-in".

Megjithate kam akoma te them per At Nikolla Markun. Ai eshte jo i kishes se Nolit IQVlora. Ai mund te jete patriot, kete nuk e di, por e di mire qe ai eshte mbajtur me kembe nga antiNolistet e Amerikes.

Ka dy kisha ortodokse shqiptare ne USA (Boston), njera vazhdon sipas Nolit dhe tjetra e drejtuar nga At Liolin.

At Nilolla eshte i lidhur me ate te Liolinit.

IQVlora dhe Turll, me qe do te sqarohesh per keto struktura, duhet te dini qe keto kisha dhe edhe disa kisha te tjera ne USA vazhdojne te jene te percara. Psh kisha e NY ka rrugen e kishes qe nuk shkon pas Nolit. Kisha e Filadelfias, ndjek strukturat e kishes autoqefale shqiptare qe ka ngritur Noli. Duhet thene se vete shqiptaret ortodokse eshte edomosdoshme qe te kene nje kryepeshkop qe te jete shqiptar dhe te kete qendren ne Tirane. Fuqine e kryepeshkopit gjate komunizmit e ka mbajtur Dhespoyi i Amerikes, sepse kishat ishin te mbyllura ne Shqiperi. Kur kishat u hapen, kjo ishte edhe arsyeja qe u ftua te vinte ne Shqiperi dhespoti i USA-s dhe te zinte vendin e liderit te shqiptareve ortodokse, por ai nuk u tregua i gatshem.

Cila ishte arsyeja? Kuptohet.

Tani per Janullatosin. Une mendoj qe kur flitet per nje lider shpirteror te nje perqindjeje te madhe shqiptaresh duhet me shume kujdes, sepse fyen ndjenjat e tyre. Ata qe ekane pranuar le ta mbajne me shendet. Kush nuk e do, nund te shprehet kunder, por pa fyerje personale.

Vertet mendon IQVlora se kush pranon Janullatosin si udheheqes shpirteror eshte antishqiptar? Une dyshoj shume per kete. Do dilnim si rruar qethur kur i thone llafit, se jane ca si shume qe e ndjekin ate.

Puna eshte se si do te behet kur ai te vdese. Shqiptaret duhet te pergatiten qe tani per ta zevendesuar, qe te mos na vije nje tjeter grek apo armen.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 07:49
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Turll, me qe do te sqarohesh per keto struktura, .........

Jo jo, une preferoj te ngelem injorant nga ajo ane ...... nuk me interesojne gjerat fetare ........ . Diskutimi im eshte ne parim dhe nuk ka te beje fare me fene, po me pranimin e mendimit te kundert ne forum ....... Sepse po perjashtove mendimin e kundert nuk ka zhvillim.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 21:41
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Jo jo, une preferoj te ngelem injorant nga ajo ane ...... nuk me interesojne gjerat fetare ........ . Diskutimi im eshte ne parim dhe nuk ka te beje fare me fene, po me pranimin e mendimit te kundert ne forum ....... Sepse po perjashtove mendimin e kundert nuk ka zhvillim.

Ok,

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 22:35
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:

Ok, si

shelgu
-

Citim:

Ok, si te duash.

Une keto qe po i them, po nisem jo aq nga deshira per te nxitur mendimin e kundert, por sepse keshtu i di.

Sidoqofte, patriotizmi nuk duhet te na pengoje qe tediskutojme lirshem dhe pa doreza.

Kjo puna e feve, per mendimin tim eshte pak e komplikuar ne sensin qe:

Feja si koncept, te meson te besh te mira, por njerzit e aplikojne si njerez dhe jo si shenjtore.

Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

o qendrus

ti mendon se qillimandroja ka per detyre sensiblizimin e shoqeiris shqiptare kundrjet krishtit sipas rittit orthodoks...vetem kaq????
nuk ka qellime politike?????
oh te rente damllaja...ty dhe kush mendon si ty.....

po feja orthodokse ka ne thelb politiken dhe zgjerimin e teritoreve nga rusia deri ne greqi..eshte e njejta..

e ekeqe ,mizore e felliqur,imponuse,e percare asnje nuk varet nga stambolli
nuk e di ku ka koken,dhe ku ka kembet per vete te saja
na erdhi dhe ndreqi autoqefalen shqiptare pale...

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 22:42
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Re: o qendrus

Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
ti mendon se qillimandroja ka per detyre sensiblizimin e shoqeiris shqiptare kundrjet krishtit sipas rittit orthodoks...vetem kaq????
nuk ka qellime politike?????
oh te rente damllaja...ty dhe kush mendon si ty.....

po feja orthodokse ka ne thelb politiken dhe zgjerimin e teritoreve nga rusia deri ne greqi..eshte e njejta..

e ekeqe ,mizore e felliqur,imponuse,e percare asnje nuk varet nga stambolli
nuk e di ku ka koken,dhe ku ka kembet per vete te saja
na erdhi dhe ndreqi autoqefalen shqiptare pale...

Ari. Lexoi me bemendje ato qe kam shkruar dhe kupton edhe sikur te mos duash.

Ortodoksia eshte nje fe si edhe fete e tjera. Ate e aplikojne njerez dhe dihet qe njerzit terhiqen nga interesi, poshteti dhe shtimi i radheve te besimtareve me te vetmin qellim-sa me shume njerez aq me shume te ardhura.

Po te njejten struture ka edhe muslmanizmi ne keto troje, prandaj edhe te rekomandoj Edvin Hatibin.

http://kosova.albemigrant.com/?p=295

Ai flet shume hapur per strukturat e islamit ne Shqiperi. Lexo ca rreth tij se ka gjera shume interesante.

Sa per vartesine te prifterinjve nga Stambolli, kjo eshte plotesisht e vertete. Kryepatriarku i Stambollit ka te drejte te cveshe nga rroba e priftit cdo hierark qe ai mendon se nuk kryen ritet fetare ne menyre ortodokse.

Edhe percarjen e kam shpjeguar me siper

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 22:57
Ora tani: 11:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Fotografi nga Atë Nikolla Marku

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar