amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Citim: Po citoj ato që tha kotka
amori im une jam nga ato qe ua paketoj vete valixhet djemve qe te ikin kur te duan dhe nuk me tremb fare largimi i tyre, por c'e do qe ata na duan kaq shume e ndihen kaq te lirshem dhe ne harmony sa nuk tunden nga shtepia jone, se une kurre nuk them kjo eshte shtepia "IME"
nje shpulle e dhene nga nena per te te kujtuar e per te te shkundur "hej thirri mendjes se je gabim" edhe kur je 50 vjec nuk te ben te largohesh kurre nga prinderit qe te kane kuptuar gjate gjithe jetes.
Thjeshte po thoja qe njeriu shpullen ja jep asaj moshe por reagimi eshte i paparashikueshem. Tani te largohet ne qejf e harmoni femija nga shtepia prinderore eshte diçka normale pasi eshte ecuria natyrore e brezave por ta mbash 24 vjete ne shtepi dhe ta prekesh ne seder ne ate forme...vallai e rende. Te pakten per mua personalisht do kishte qene.
Sidoqofte, nga ana tjeter eshte per te qeshur. Me siguri se priste ai ate shpulle. Do i kete thene vetes"qyqa, i paska ikur fiqiri mamkes!". 
Citim: Po citoj ato që tha kotka
Une rroj se e di qe dikush me do dhe me ka nevojen, eshte shume e thjeshte.
Pikerisht! Ate po thoja. Ju brezi i vjeter ecni me mendimin qe pa eksperiencen tuaj do shembet bota, te rinjte "falimentojne",...nderkohe qe nese keni rritur individe te pergjegjshem nuk do jete ashtu. Thjeshte mjafton te besoni ne produktin tuaj.
Citim: Po citoj ato që tha Debora*
Ata po e keshillojne se po e shikojne sa e,shte dobesuar, dhe sa shpesh po i semuret femija. Nuk ka rezistence. Cfare duhet te bejne ata sipas teje?
Sherbimet sociale.