ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610
|
Citim: Po citoj ato që tha Misha
Roi je shume e sakte ne kuptimin dhe shpjegimin , nderkohe Briseide je po aq paragjykuese sa vete tema.
Une nuk dhashe nje numer meshkujsh qe nje femer gjuan qe ti te cilesoje ate "te ndershme" apo "kurve" , une thjesht dhashe versionin qe gjithkush ben ne nje zgjedhje. Dhe ketu jemi tek tema "kush tradheton me shume femrat apo meshkujt" dhe dihet qe nje mashkull nuk ka sesi te tradhetoj pa deshiren e nje femre. Dhe ne kete aspekt eshte femra ajo qe zgjedh se me ke do te tradhetoj dhe jo mashkulli....sepse dihet se nese nje femre nuk i pelqen nje mashkull ajo nuk shkon me te, nderkohe qe nje mashkull ben edhe te kunderten e kesaj...mjaft te tradhetoj.
tani se ju doni te lexoni ne menyren qe ju pelqen ju , skam cbej ...por mos harroni se kjo teme me kete titull eshte vete shume paragjykuese dhe per me teper nuk eshte aspak per te nxjerre ne pah virtytet e dikujt....
Une kshu e shoh.
Megjithate femra manipulohet me lehte, shpeshhere ka raste se detyrohet ne menyra te ndryshme te tradhetoj. Kjo qe thate juve Misha, vlene per femrat qe jane te zojat e vetes, por eshte ne bote e tere me hajdutesh zemrash, qe per fat te keq mashtrojne shume lehet vajza, ata e din ku "gjuajn", pastaj bejne incizime dhe mandej e detyrojne te bejne gabim pas gabimi.
Une ne kendveshtrimin tim, flas dikur kur kisha nje jete te shthurur, nuk e kisha problem ta arrija cakun edhe nese ishte me partnerin per dore (kujtime), me mjaftonte ta kendoja nje kenge per ate raste (flas kur isha kengetare), dhe nje shikim mallengjyes, se ja viktima, me takonte...
Ose Raste te tjera, shtiresha sikur nuk di te kap ne gjah, si qyqar, dhe pyesja ne teater ndonje "kolege", dhe me mbanin "kursin"..
Shume lehte mashtrohen, flas per nje shtrese, sidomos ato pa pervoj ne jete. Une megjithate prap fajesoj djemte, sepse edhe nese femra provokon (prek floket dhe te shikon ne sy, kollitet kalimthi, ia kris kenges me ti rene ne sy, nxiton hapat dhe del para te bej sfilaten duke dredhur trupin dhe... sa ne te djathte sa ne te majte), e ketu tash radhen e ka mashkulli te kap apo jo.
PAstaj ata qe jane ketyre gjerave nuk ia falin rastin as ne spitale..
Dhe raste te tilla ka sa te duash...Ata qe gjuajne ne gra te martuara, durojne dhe e kane per zakon, e presin rastin, gjuajne komplimente, kur e gjora eshte grindur me burrin,,,,neve deshirojme te mesojme shkaqet qe mund te vijne dhe ne njefare menyre te keshillohemi per te mire..
UNe persolanilsht mendoj se femra me te dal ga shtepia, eshte ne "rrezik "nga "gjuetaret", ata nuk kursejn asgje, mandej luajn edhe me jete...