Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare profesioni ke ne jete? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Citim:
Po citoj ato që tha trojani
Une jam teknik automatike, dmth ndertoj, montoj dhe riparoj makina automatike/robote.
Njekohesisht studioj per automatik.

HAHAHAHHHA
te bukura keto qe studion Trojan,megjithate s me mbushet mendja,qe nje teknik automjeti te jete kaq i zgjuar,ndersa une kam mbaruar..
Per gazetari,dhe tani jam ne vitin e 2 per Politik te jashtme ne Zvicer,dhe shpresoj qe nete ardhmen te beje dicka per vendin tim qe e dua shummmmmmmmmm....................

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 14:04
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: In Hell
Mesazhe: 271

Lozonjare qenke si puna ime mendoke per vendin

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 14:23
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Citim:
Po citoj ato që tha ComeAsYouAre
Lozonjare qenke si puna ime mendoke per vendin

E shikon kemi dicka te perbashket..

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 14:34
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: In Hell
Mesazhe: 271

Epo shyqyr qe e paskemi dhe ne nje te perbashket

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 17:49
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
harri
Anetar i ri

Regjistruar: 06/04/2004
Vendbanimi: france
Mesazhe: 3

refugjat

punoj ne france qe prej 3 vjetesh merem me tregti makinash

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 20:28
harri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të harri Kliko këtu për të kontaktuar me harri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: harri Shto harri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto harri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha ThE_MaStEr
Une punoj ne nje minjere ari ne shkolle jam klase e pare e po mesoj alfabetin abcçddhefggjlllmnqopskjbdavkbafdghad .... te tjerat i di vete

Ju lutem, edhe pakez me qarte se ne jemi ashti si tape dhe nuk i kapim gjerat menjehere.

Mesazh i vjetër 11 Prill 2004 00:30
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ThE_MaStEr
AlOnE

Regjistruar: 18/12/2003
Vendbanimi: MaD CiTy
Mesazhe: 403

Shkurt Student

Mesazh i vjetër 11 Prill 2004 00:47
ThE_MaStEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ThE_MaStEr Kliko këtu për të kontaktuar me ThE_MaStEr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ThE_MaStEr Shto ThE_MaStEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ThE_MaStEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Ej o njeri mos studio shume se mund te zbulojme ndonje kontinent te ri, se ne shqiptaret ....

Mesazh i vjetër 11 Prill 2004 01:02
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ThE_MaStEr
AlOnE

Regjistruar: 18/12/2003
Vendbanimi: MaD CiTy
Mesazhe: 403

ne njehere vdiqem duke zbuluar

Mesazh i vjetër 11 Prill 2004 01:05
ThE_MaStEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ThE_MaStEr Kliko këtu për të kontaktuar me ThE_MaStEr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ThE_MaStEr Shto ThE_MaStEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ThE_MaStEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Je i sigurt, apo ...

Mesazh i vjetër 11 Prill 2004 01:08
Ora tani: 01:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare profesioni ke ne jete?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar