Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Si e keni emrin? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.83.
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Aaaaaaaaa, finally I found some peeps who watch these shows .
Gosh, they're SOO cool. Seriously, Chad is young Bradd Pitt. He's soooo hoooot .
Anywho, ONE TREE HILL, dihet qe e shof dhe me pelqen sh. fare. Nejse, une mezi po pres javen tjeter qe te shof ca do ndodhi.
Dhe ate MUTANTX patjeter qe se le pa e pare. Tani shyqua gjithnje japin pjese te reja, se per ca kohe na merziten fare me te vjetrat.
U po ate the OC e shikoni ju mo? Eshte sh. i mire dhe ky. Mgjs mua me duket pak a sh. si One Tree Hill.

Bye, kiss-kiss

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Maj 2004 02:06
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

:)

my name is waaa
my name is hemm
and siperfundimisht
me quajne ERINDA shkurt Era( yea i know it sucks po i like it )
mbiemri hemmmm pak rendesi ka
brunkeee mojj tu befsha kurban sa e milke qe me je ,
teme e lezecme kjo
ihhihihihihih

Mesazh i vjetër 08 Maj 2004 09:51
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
*panter*
I GJITH'ANSHEM

Regjistruar: 26/02/2004
Vendbanimi: athin
Mesazhe: 26

hi

ja dhe un qe po ju pershendes nga nje shtet qe u bera pishmon qe erdha...
Quhem Artur kujunxhiu nga tirona sigurisht
Me falni qe do dal pak nga tema por doja te pyes FIONEN se mos njeh gje ERBIN BASHEN kemi qen shok klase qe nga klasa par deri te teten dhe sjemi takuar qe nga viti 1991

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 14:47
*panter* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të *panter* Kliko këtu për të kontaktuar me *panter* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: *panter* Shto *panter* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto *panter* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

O Macke

I nxorre thonjte ti? Po prape ja fute paaaaaak kot fare.Qimi eshte jashte territorit te atdheut tone te dashur.Kurse une nuk e braktis vendin si shume te tjere.Se guri i rende rri ne vend te vet ka thene Ai i pari. Keshtu qe supozimi yt bie poshte.Sa per ato epitetet.Sa per dijeni une nuk thashe qe me therrit nje nga keto emra.Une thashe kam nje nga ata emra. (Ketu ka nje ndryshim te vockel. ).
Se te me quash mua Qime eshte njesoj si te te quash ty luaneshe.Ti sado qe te rritesh prape mace ngelesh.
Dite te mbare macka.

Mesazh i vjetër 18 Maj 2004 18:51
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Une e kam emrin Roneo shkurt me thone Roni.
Ps. se mos ja tregoni gjithe dynjose re se ju po ju a tregoj.

Mesazh i vjetër 01 Qershor 2004 12:09
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
maniak_depresiv
Anetar i ri

Regjistruar: 15/06/2004
Vendbanimi: darkness
Mesazhe: 23

ndersa mua me quajne marius)

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2004 21:41
maniak_depresiv nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të maniak_depresiv Kliko këtu për të kontaktuar me maniak_depresiv (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të maniak_depresiv't! Kërko mesazhe të tjera nga: maniak_depresiv Shto maniak_depresiv në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto maniak_depresiv në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zonjusha
Vajza e trendafilave

Regjistruar: 19/05/2004
Vendbanimi: Belgium
Mesazhe: 245

ndersa une quhem Elda

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2004 16:33
zonjusha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zonjusha Kliko këtu për të kontaktuar me zonjusha (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të zonjusha't! Kërko mesazhe të tjera nga: zonjusha Shto zonjusha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zonjusha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Citim:
Po citoj ato që tha Mimoza_Llastica

fenks hihiihihh

asgje mi yllo
ej po ku je ti mo yllo se vendbanimin e paskemi afer
une jam tek 2katshja nkat t'3-et
kujdes se mos perplasemi padashje me qellim

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2004 19:51
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Citim:
Po citoj ato që tha nainablA
ARDIT

ta gezosh

Mesazh i vjetër 07 Shtator 2004 20:22
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

leni more fionat e shrekun rehat . une per vete nuk me pelqejne kto lloj emrash . Emrat shqiptar jane shume te bukur si psh : ILIR, GENTI, TEUTA, ARBER, GJERGJ, e shume te tjere

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2004 07:12
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Si e keni emrin?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar