_mIzZzA_
Lala
![](avatar.php3?userid=2293&dateline=1213149531)
Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312
|
edhe nje tjeter
Nje dite Buba qe punonte sekretare ne nje kompani po i thoshte bosit te saj: Une i njoh te gjithe njerezit e shquar. Po si i thote Bosi. Nuk ta them se si por ti me thuaj vetem emrin e njerit prej tyre dhe ne vemi e takojme.
Ok i thote Bosi e njeh Tom Kruiz. Le te nisemi ne Hollivud i thote Buba.
Kur arijne para shtepise se Tomit ai ju hodh Bubes ne qafe dhe i thote: Sa mire bere qe erdhe, paske marre dhe nje mik me vete hajde te hame dreke bashke. Bosi u habit por nuk e dha veten, dhe pasi u larguan i thote po Bushin e njeh?. Nisemi per ne Washington i thote Buba.
Kur arijne para shtepise se bardhe, Bushi doli dhe filloi ti pershendeste me dore dhe i thote: Buba sa mire bere qe erdhe se une do isha nisur per te ty, hajdeni brenda te pijme nga nje kafe.
Pas habise se madhe te Bosit, ai i thote po Papen e njeh?. Papen e njoh qe kur ishte partizan i thote Buba, hajde nisemi per ne Rome. Kur arijne ne Vatikan, Buba i thote bosit: Ti me prit ketu dhe une pas nje gjysem ore do te dale ne ballkon me Papen. Dhe keshtu Buba doli ne Ballkon dhe kur u kthye e gjeti Bosin te shtrire nga nje atak ne zemer. Cfare pesove i thote Buba?. Po ja kur ti dole ne ballkon me Papen, nje burre afer meje me pyeti:Kush eshte ai qe ka dale ne ballkon me Buben?
|