Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Lela ti e di here pas here behet ndonje lufte ketu te ne por nuk e kemi me te keq jo.
Kam qen vet pjes e sherreve te tema Une ti dhe vdekja dhe e di si vene kto pune po nejse.
Njerzit diskutojn per tu sqaruar,te pakten jane direkt e si thone gjerat prapa kraheve.
Keshtu mendoj une te pakten.
Por gjerat rrregullohen avash avash.
Pastaj lere se pipinot me keq se ne jan po he... :p :p
Une kam nje ide .
Le te hapet nje tem -sherr per te gjithe.Ke moderator dhe ke antar urreni.
Dhe ja u zgjidh ky problem
Haleluja haluluja.
Si gjyqtar jam i mendimit te vij dikush i Osbe-es
Ok

Diabolic them tia veme emrin Une ti dhe sherri po pse kot rri larg nga politika une ??? dhe ketu s'me lene rehat   

Pershendetje se dhe une se duroj dot Bleonen ...naten

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 04:54
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
2 vitet e fundit kam filluar te degjoj kenge shqip. Dhe ashtu sic e kam shprehur dhe ne nje teme tjeter nuk mendoj se jemi origjinale. Eh duhet shume perpunime me keta kengetaret e rinj. Lista eshte e madhe por emri i kengetares qe me erdhi ne mendje menjehere sapo lexova kete teme eshte Qereti. Mu mbush mendja do ndryshoj profesion

Rri per zotin se ti nuk durohesh ne forum imagjino te bahesh edhe kengetare :p :p :p

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 05:02
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Diabolic them tia veme emrin Une ti dhe sherri po pse kot rri larg nga politika une ??? dhe ketu s'me lene rehat   

Pershendetje se dhe une se duroj dot Bleonen ...naten

Kujt i thua.
Une nja 6 muaj mora pjese dhe desh me arrestuan per agjitacion e propagand.
Mos ja thuj njeriut po lela me enigmen jan sigurimset ma te keqia :p

Ps:Naten yllo naten...

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 05:04
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Citim:

Rri per zotin se ti nuk durohesh ne forum imagjino te bahesh edhe kengetare :p :p :p

Prandaj je arratisur ti:

Nje tjeter qe me sjell neveri eshte nje kengetare te ciles nuk po me kujtohet emri por neper video qe e kam pare pelqen te paraqitet si turke vishet me citjane . Kush me ndimon te me thote emrin e ketij talenti ?

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 05:12
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

blerona qereti, gjyste vulaj, madona shqiptare, sinani, ato motrat ismaili nga kosova, dhe disa tjere qe spo me kujtohen.. I love Aurela Gace

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 09:49
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa

iqvlora perkundrazi me pelqen kenga popullore...dhe ne mesazhet e mia me siper e kam shprehur sec pelqej...cfare sterhollimi i beni komenteve...
qesh iqvlora se te zgjatet jeta ...
edhe qe te pelqejne shalet jashte te pelqejne ......insistoj ...jo kenget kuptohet...

Te behsha ''varrin,, kur te vesh 120 vjet.Qenke dreqi vet.Vertet me bere per te qeshur moj djallushe.Nuk jam njeri nurezi,por spara qesh shume.Jam tip i atill,por zemren e kam flori per ju vogelushet shqiptare.Inatin nuk e mbaj shume dhe jam njeri qe fale.Ndersa po me shave atdheun tim ne pergjithesi dhe vecanerisht te bukuren Vlore e ke pisk me mua.

Me kete tip qe paske vogelushe ty po ti fale te gjitha.Qofsh e bekuar vogelushe!

Pac jete lumtur e te gjate!

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 15:27
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

kiff iqvlora....flm...gjithashtu....

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 22:36
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

sikur te ishte pyetja qe ju pelqejne eee do pergjigjesha keshtu ka plot qe nuk me pelqejne per cilin te shkruaj

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 22:41
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Gaboheni rende djalosh

Me vjen keq mor ridii qe u dhenke informacion te gabuar forumisteve.Degjo ketu moj vajze:BBF eshte nje stacion televiziv i cili transmeton gjer ne 90% ajken e muzikes popullore shqipetare,te cilen bota na i ka zili dhe ne mburremi me te.Mos e beso kete djalosh se nuk po te thote te verteten.Kur ta shikosh vete atehere do te bindesh.Ah po, eshte nje stacion tjeter qe transmeton muziken e femrave me shale e gjokse perjashtaKjo eshte muzike e lehte shqiptare e kompozuar moteleve..Ketu nuk ka talent,por ekspozim te lakuriqesise.Edhe mua me pelqen muzika e lehte e kenduar bukur nga kengetare te talentuar,por ne asnjemenyre lakuriqesia femerore,sepse ajo nuk me percjell asgje.Ndofta disa u duhet per dicka tjeter...

Respekt per muziken popullore shqipetare.Aty eshte derdhur shpirti i artistit te madh popull.Une do te thosha se edhe muzika popullore eshte bere me moderne.Ajo eshte nje ushqim shpirteror per ata qe e dashurojne kete perle.

Per muziken e lehte ne jemi fundi i kavallit ne Europe,pa lere ne bote.

jo vlonjat mendoi se gabohesh ti.. s kam gje kunder muzikes popullore,jo se e pelqei,por populloria s me pelqen thjesht ceshtje pelqimi e jo se ka ndonje gje keq,por stacioni qe ti thua nuk mendoi se jep ate muzik popullore qe ti thua... c muzik na ka zili bota?! Kenget popullore te sinanit me muziken e tarkanit?! apo te madones me muzik te shakires?!Apo ajo kenga kur sorra shqiptare {sorry madona shqiptare},kendon keng popullore e veshur me fustan me flamurin e amerikes .. baaa c jan keto ka..rlleqe edhe thoni se na i ka zili bota...apo e ke fjalen per ate grupin nga berati qe kendon ate kengen 'a moj amerika jon' ?!

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 22:47
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541

Citim:

hahahahahahahahhahahahahahahhaa e bukur kjo qafsha vjerren

Mesazh i vjetër 20 Maj 2007 22:52
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar