durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455
|
Juve nuk kam ca me shtu mo se ja prish bukurin atij shkrimit tat.
Icemen po kte te me kishe thon mer burri i dheut se me lodhe. Ta kisha dit qe ke qen ne krahet e Azemit nuk do kisha bo debat me ty fare. Po nejse shyqyr qe ma the se tashi e shof se jam i dorzur pa kushte. Un nuk i shof aq holl ato profilet per te mesuar moshen tate se nuk me pelqen te kryej rolin e kujdestarit por nga shkrimet mu duke i vogel o burri dheut ose te perfytyroja te till. Nejse nejse hajde se po ja kalojm mir tashi edhe si perfundim po te uroj qe te knaqesh deshirat tuja ekspansioniste.
Icemeno mos u merzit e, se i ka poltika kto, e hu ha ne shqiptarve kshu na ka shku jeta ca me Skenderbeun ca me Turqit, ca me Fan Nolin ca me Zogun, disa me partizanet disa me gjermanet, disa me Fatosin disa me Salen, kupton ti qe nuk ka paqe per aq koh sa ti apo naji si puna jote do te kete dhe te njohi vetem nje lider.
Icemeno un jom rehat nga ajo an se nuk kam idhuj fare, un ja jap voten (po qe se do jem ne Shqiperi) atij qe ka vizion dhe e ka tregu veten qe eshte puntor, po shkove vetem me nje krah nga ai krah ke me ngel.