Balerina
Rose of Silence

Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525
|
Citim: Po citoj ato që tha METAXA
E para punes ketu po flasim per meshkujt shqiptare dhe jo femrat shqiptare se pashe cik me poshte qe ishte hap diskutimi per femrat shqiptare. Per mua si femra shqiptare nuk ka meqe po thua ti balerine se kemi share femrat shqiptare.
Por po te citoj ty balerine se ti qenke nxehur cik me te foluren time. Ceshtja u pergjithsua shume. Po te dali kjo sexi dhe te thote nje fraze qe mashkulli shqiptar apo burri i thote gruas vete je kurve, kjo nuk hahet te pakten une jo i her. Meshkujt shqiptare kane te meta dhe kjo per shume e shume arsye por nuk jane aq te paturpshem dhe aq pa nder, aq te ulet sa te arrije ti gjykoje nje femer adoleshente me fraza teper banale.
Mgjth faktikisht nuk ja vle te futesh ne keto lloj diskutimesh se ka te beje shume edhe mosha e personit me te cilin flet (pa dashur te paragjykoj asnjerin) thjesht kur lexoj gangon qe me thote qe nje burre qe e ka gjet femren te virgjer duhet ta respektoje kjo me habit. Sepse nuk arrij ta konceptoj se pse u dashka 'respektuar' me shume nje femer e virgjer ne krahasim me nje femer qe nuk eshte e tille.
Nuk e di me cfare meshkujsh keni dale ju femrat qe flisni por mua me duket se paski hasur me llumin e meshkujve qe mund te egzistoje. Kshu qe gjerat kur i pergjithsoni perpiquni qe mesataren aritmetike ta nxirni duke i rritur edhe numeruesin (sic po beni ju) por duhet pasur shume kujdes me emeruesin.
Nejse uroj qe te jeni mire me meshkujt e huaj.
Metaxa, me ke keqkuptuar....nuk jam nxehur fare. 
Jam mese e qete, dhe mos harro qe te kritikon ai qe ta do te miren. (fjale e thene nga shqiptaret kjo).
Pse i kritikojne femrat shqiptare meshkujt shqiptare?Sepse duan qe te jene me to.
Prandaj, i dashur metaxa, njeriu qe flet e ka nje arsye pse flet, i ka pare disa gjera, bazohet diku. Do te me pelqente shume qe meshkujt shqiptare te ishin me pak egoiste, sepse do te ishte ne te miren tone, te femrave shqitpare.
Une thashe edhe me siper, njoh shume meshkuj shqiptare qe jane shume te mire, por shumica nuk jane "shume te mire".
Sa per ate qe thashe se cfare kane permendur meshkujt e forumit, shko shikoje tek tema e femrave shqiptare (nuk e mbaj mend titullin, por do te te sjell linkun dhe do te shohesh edhe pergjigjen time).
Respekte.