Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > Nga duar amatore Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Ilira sh te vecanta. KOmplimente...
Te kam zili qe vizaton pasi eshte edhe kjo nje menyre per te reagur ndaj reales apo fantazise... te gjitha keto shetisin ne "fytyren" e cdo njerit prej nesh me forma dhe ngjyra te ndryshme... Mjere ai qe nuk eshte ne gjendje te reagoje...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Qershor 2006 12:06
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 1.jpg
Ky file është shkarkuar 131 herë.

Football, Ksenia shume faleminderit per inkurajimin tuaj!

Mesazh i vjetër 30 Qershor 2006 04:14
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

shume e bukur kjo piktura iliriusa

me cfare e ke bere, me vaj?

Une per vete nuk kam pikturuar ndonjehere me bojra, para ca ditesh me hipi fiksimi dhe bleva ca bojra akrilike. Normal si njeri qe e sheh dicka per here te pare, s'dija t'i perdorja fare, dhe cdo perzierje bojrash qe beja me shprese te nxirrja ndonje ngjyre te bukur, me dilte bojkafe e shpifur Ose do i harxhoj tere tubetat duke u ushtruar ne formimin e nuancave, ose do iki t'i lutem burrit te tezes te me instruktoje pak, meqe pikturon nganjehere

ndersa ti mesa shoh nuk e paske kete problem

Mesazh i vjetër 30 Qershor 2006 20:58
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Wydra , po eshte e pikturuar me bojra vaji. Ne fakt s'kam punuar ndonjehere me bojra akrilike. Kam eksperimentuar ca me bojra uji, por me pelqejne me teper bojrat e vajit. Me duket sikur ke me lehtesi aty per te riparuar gabimet qe ben. Bojrat akrilike nuk e di pse me eshte krijuar ideja sikur jane shume te veshtira per te punuar me to. Megjithate, s'i kam provuar keshtu qe s'mund te jap mendim per to. Megjithate nqs bojrat qe ke blere jane te shtrenjta do te sugjeroja te merrje disa instruksione te shkurtra perpara se te vazhdosh. Ne fakt une di fare pak nga piktura, edhe ato pak gjera qe di i kam lexuar neper libra ose pare ne televizor ne disa emisone ku tregon piktore vertet te talentuar tek pikturojne. Megjithate eshte goxha e veshtire...edhe gjithesej nuk kam me shume se 7 a 8 piktura. Dy prej tyre, ato me te mirat, i kam dhuruar, keshtu qe me duhet te punoj shume qe te arrij te pakten pak vetebesim ne pikture. Nejse se u zgjata shume. Faleminderit per mesazhin. Ciao!

Mesazh i vjetër 01 Korrik 2006 02:14
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Shume e lezetshme piktura me kuaj

me pelqejne ngjyrat e qiellit, dhe ne pergjithesi ngjyrat qe jane perdorur. Po eksperimenton me ngjyra iliriusa?

impressionistic!

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 01 Korrik 2006 20:27
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

kurse une bleva akriliket pikerisht se me thane qe jane me te lehta se te vajit... qenkam marre vesh tjeter per tjeter me duket Nejse, s'ishin dhe aq te shtrenjta, po sidoqofte s'besoj se do nxjerr gje ne drite duke u zhgerryer vete

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2006 02:39
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Re: Shume e lezetshme piktura me kuaj

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
me pelqejne ngjyrat e qiellit, dhe ne pergjithesi ngjyrat qe jane perdorur. Po eksperimenton me ngjyra iliriusa?

impressionistic!

Ne fakt Lorie, po. Kur vizatoj perdor gjithemon lapsa te zinje vetem, keshtu qe kur pikturoj marr hak duke perdorur ngjyra te forta. Faleminderit per mesazhin.

Wydra, mos merr fjalen time per akriliket sepse sic te thashe eshte thjesht nje ide qe me eshte krijuar pa i provuar ndonjehere. Ndoshta mund te jete pikerisht ashtu, te jete me e lehte per te punuar me akrilike se me bojrat e vajit. Megjithate mqs me bojrat e vajit kam luajtur nja dy here desha thjesht te te beja te ditur qe s'jane aq te veshtira sa duken. Te uroj te realizosh ndonje pikture te bukur edhe ta shoh se shpejti.

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2006 18:12
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Akriliket i gjej te lehte per ti perdorur,por nuk kam provuar bojerat e vajit qe te mund ti krahasoja se c'eshte me e lehte.Di vetem qe bojerat e ujit jane me te veshtira nga te dyja qe kam provuar: duhet te jesh shume e kujdesshme me detajet gje qe une i neglizhoj nga padurimi

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2006 22:32
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

E mbeshtese mendimin tend per bojrat e ujit, dmth qe jane me te veshtira. Ndersa persa i perket problemit tim me to, nuk ka kaq shume te bejne detajet sesa fakti qe duhet te presesh te thahet boja perpara se te pikturosh siper saj... edhe ketu me humbet durimi mua. Ndersa per sa i perket lapsave (watercolor pencils) deri tani nuk kam arritur te nxjerr ndonje gje me vlere nga eksperimentimi me to. Ndoshta duhet te praktikoj me teper. S'e di!

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2006 23:57
wydra
y'know

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Ndersa per sa i perket lapsave (watercolor pencils) deri tani nuk kam arritur te nxjerr ndonje gje me vlere nga eksperimentimi me to. Ndoshta duhet te praktikoj me teper. S'e di!

watercolor pencils?! Po si keshtu? Lapsa uji? Nuk e kuptoj mire se si mund te perdoren dhe si dalin vizatimet/pikturat me to... ndonje shpjegim nga ato qe i kane provuar...?

Mesazh i vjetër 03 Korrik 2006 01:16
Ora tani: 07:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > Nga duar amatore

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar