SeniSeviyorum
Anetar i ri
Regjistruar: 06/10/2006
Vendbanimi: Shkoder
Mesazhe: 18
|
Po dakort..
Po mos te ta degjoj ate "dakort"en se urdhera s'me jep askush mua.
Pastaj Enver Hoxha (lanetullahi anh) e kishte kete shprehje e nuk me pelqen fare! Te kam derguar poste private me E-mail...
Tema eshte jeni besimtare a ateista, ok e morem vesh ca je!
Te ftova te diksutosh dhe per kete nuk me ke dhene leje, se te kam kerkuar leje.Kjo tregon se nuk i lexon me vemendje ato qe shkruhen, lexon vetem ato qe te pelqen. Per ofensiva nuk ka as kod moral e as etik qe te detyron te marresh leje ndaj jam grrice sa kam mundur!
Ti me akuzon mua se spekuloj? nje te tille e bere vete duke aluduar me kendveshtrimet opsionale ku mund te aderoj una,biles te gabuar..(Ooops, sorry for youuuu)E kjo ardh me sa shoh ngase te kom thone te vertetat lale(qe mua s'me intersojne faaaare) po qe te mos kujtosh se jam e trashe!
Une besoj ne nje Zot te Vetem, te Pashok, te Ditur e me 99 cilesi (esmaul-husna), besoj qe Muhammedi eshte rob dhe i dergum i Zotit, dhe besoj qe ti e un e gjithe bota i kena nja ca detyra te mira me i bo ne kete bote se jemi rrekomandu si halif te Rrahmanit!
Ka argumente te mjaftueshme qe po deshe po t'i le ty me i tregu e po s'deshe me thuaj se i shkruaj une.
Mos u shpupurish kaq shume lale, Allahu osht me durimtaret!
Hajde kthehu punes tashina!