Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Gjuha Shqipe > Lashtësia e gjuhës shqipe > Ne cilen gjuhe jane shkruar ILIADA dhe ODISEA??? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 4.50.
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 5 [6]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/07/2007
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 429

Citim:
Po citoj ato që tha floseby
sa kënaqësi të lexosh kësi argumentesh për një vepër që është më e vlershmja në letërsinë botërore

mirë se erdhe ne forum floseby!.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2007 22:12
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Aulon 12
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 02/01/2007
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 179

Re: ..vijon...

)Pra ne kete menyre duke e mbajtur racen te paperziere dhe duke qene popullsi autoktone del automatikisht qe ne jemi ilire

Une jam Lab ,jam Kaon dhe jam Epiriot.Epiriotet vijne nga pellazget njesoj si iliret.

Vazhdoni te beni gjithmon te njejtin gabim me iliret .Teoria ilirike ishte shume e dashur per Enver hoxhen sepse i kundervihej pansllavizmit titist dhe stalinian.Me sa duket iliret jane ngulur fort ne koken e shqiptareve njesoj si ndertimi i socializmit me forcat tona.

Po vazhduat me kete teori nuk kemi gje ne vije.

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2007 21:43
Aulon 12 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Aulon 12 Kliko këtu për të kontaktuar me Aulon 12 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Aulon 12 Shto Aulon 12 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Aulon 12 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/07/2007
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 429

V F L P

NESER ËSHT 8 NENDORI EDHE SALIU E KA SHPALLUR SI DITA E ENVERIT.NESER TE GJITH NE AKSION ,PER MBJELLJEN E BIMVE ÇUDIBERSE.

TE RRUAJ PKSH.

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2007 21:59
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 5 [6]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Gjuha Shqipe > Lashtësia e gjuhës shqipe > Ne cilen gjuhe jane shkruar ILIADA dhe ODISEA???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar