arturm
Veteran ne forum
Regjistruar: 07/12/2006
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 1195
|
Re: S'di c'te te them!
Citim: Po citoj ato që tha ishpeshtimi
Ne vitin 1997 kam qene ne Shqiperi dhe e di shume mire se c'ndodhi,duke filluar nga prilli i vitit 1996.(Po le te flasim nje here tjeter per te).
Sqarohu me mire, te pakten une, me '97 kuptoj parlamentin e nzjerre nga '96-ta (per menyren dhe kushtet nga te cilat doli parlamenti i 97-es nuk duhet marre ne konsiderate, per mendimin tim). Parlamenti i 97-es ishte efekti i zgjedhjeve te '96 (qe ishin shkaku).
Citim:
Bamiri nuk mund te njolloset nga votimet enjerezve te "sternjollosur"!
Bamiri i ka pas ditur keto pazare (apo nuk i kishin thene qe ishin gati fishekzjarret tek selia e PD-se?), dhe, edhe pse NDOSHTA, nuk ka bere pjese, I PRANOI. Ky fakt nuk i ben mire figures se tij.
Citim:
Ata,te cilet ne menyre qesharake i kerkojne bamirit doreheqjen,per shkak te nje fitoreje "imorale",jane Rama dhe Blushi,dy nga figurat me IMORALE te politikes shqiptare.
Po nejse o burre i dheut, kuptoheni pak politiken, cfare doni qe te duartrokasin per hubjen e tyre? Eshte normale qe da bejne gam gam.
Citim:
Mendoja qe gati te gjithe do e brohorisnin fitoren e pare te nje njeriu pa njolle,por shoh se shume preferojne Partite e tyre te KALBURA nga Korrupsioni,se sa qndrimin ne krye te Shtetit te Bamir Topit!
Nqs shkon dhe lexon shkrimet e mia, kam qene gjithmone pozitiv per Bamirin president, dhe kategorikisht kunder zgjedhjeve te parakoheshme. Ky pazar i ulet nuk me ben qe te hidhem perpjete nga gezimi (dhe nuk preferoj asnjerin, sepse Presidenti ka vendin e vet dhe partia ka vendin e vet. jane dy gjera krejt te ndryshme)
Citim:
Ndoshta edhe per kete KATHARSIS te te gjithe Elektoratit shqiptar ZGJIDHJA ME E MIRE ESHTE BAMIRI!
Perseris zgjedhja e Bamirit ishte zgjidhja me komode, por jo me e mira.
Psh
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|