amor alucius
Ennology
Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Citim: Po citoj ato që tha lezhjani-82
Amor e kam degjuar edhe une ate pune....hahaha, ca s'u shkon mendja Shqipove ....
PS: po kurtin do e takosh e mua jo ???
Eh, shqipot e shkrete, i ka bere halli.
Ore, ju takoj te gjitheve ama me nje kusht: vishni taka se s'dua te me thote kush serish duke me pare nga 25cm me poshte "ca te kane dhene te hash?" :-D
Citim: Po citoj ato që tha kurti
gjithashtu amor
hahahahahahah, sa t'forte e paskan bo ato shqipot atje, that's genius
kur kam qene ne belgjike kam patur pasosh boshnjak, sapo ishte bere edhe masakra e sebrenices pak kohe me pare dhe me kane trajtuar shume mire ne belgjike. me derguan ne nje kamp tek nje qytet i vogel Menen, afer kortrik, me kan dashur shume ato drejtorat/reshat e kampit se isha me i riu aty, teenager..... kujtime kujtime!!!!
Ah, lere, ca s'kane thene shqipetaret. Lloj-lloj versionesh saqe nganjehere me vjen te qesh dhe me naivitetin e ketyre qe iu besojne...sidoqofte, nga ana tj. as ketyre s'ju plas shume. Mbyllin nje sy, vene ne dokumenta ate cfare iu thone dhe kaq. Kur ka fushata rregullarizimi te jene ca te duan, mjafton te plotesojne kushtet. Fuqi punetore duan. Keto madje ne vitet 50-60-70 vajten e i moren ne vendin e tyre Italianet, Marokenet dhe Turqit per t'ju bere punet e pista, pale te iu vijne vete me kembet e tyre
Citim: Po citoj ato që tha IQVLORA
Jam vetem ne dhome dhe kur lexova mesazhin tuaj po qesh me te madhe.Qenke dreqi vet moj amorushe!Edhe keto procka te shqipove i ditke.Nje dite ishim mbledhur disa familje shqiposh ne Hyde Park ne qender dhe biseda u suall tek problemi i lejeve te qendrimit ne GB.Sejcili nga ne tha versionin e tij te deklaruar ne zyrat e emigracionit.Une per vete kisha thene budallalliqe te pabesueshme,sepse shkova ne emigr. si ai miku qe shkon ne dasem(te me falesh per shprehjen pop).Askush nuk me mesoi ndonje version ose alibi.Kur i erdhi radha nje burrelsi per te thene versionin e tij ai tha:" Une jam deklaruar prostitute".Qesha me te madhe se nuk me kish shkuar ne mend te thosha nje version te till edhe sikur te vdisja qe ne ate cast.E kalova muhabetin ne nje teme tjeter per mos ta ofenduar ate.Nuk e imagjinoja ate burre rreth te 40-ve qe te luante rol gay-i.Aq me teper ta deklarosh edhe ne sy te gruas.Oh my god!
E keqja dhe fukaralleku qe i kish perzen nga mbrapa i ka bere shqiptaret te denatyrizohen.
Jam duke qeshur si budalla akoma......
Te uroj jete te gjate dhe te lumtur qe me solle humorin,te cilin e kisha humbur sot!
Halli i ben o IQVLORA, halli dhe ai vend i korruptuar. Populli shqipetar eshte popull i vuajtur dhe ne shume raste jane detyruar te humbasin nje pjese te identitetit te tyre vetem per te arritur t'ju plotesojne femijeve nevojat primare. Me dhemb shpirti kur konfrontohem me raste te tilla.