kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
sot p.sh tani sa mora nje gjob pa bere asgje gabim. asgje gabim persa i perkt rregullave rrugore ne rruge me makine.
isha ne down town duke u kthyer ne shpi nje makne policie me dy polica brenda me qepen mbrapa per 4 milje deri afer baneses time.
pak para se te vij tek shpia ndezin dritat dhe ndalohem.
me akuzojn qe nuk perdora sinjalin kur nderrova linjen, dicka qe isha shume shume qartesisht i vetdijshem qe e perdora sinjalin.
une i them i swear to god that i did use the signal krsital clear and it works.
ky low life motherfucker piece of shit thote jo nuk e perdore.
pasi nuk gjeten asgje jashte rregullave insurancen regjistrimin te gjitha i kam te paguara, adresen e sakte etj
ky low life don tme shkruaj gjoben per sinjalin qe jam krejt i vedijshem qe e perdora, edhe vete llogjika kur ke dy plica duke tu qepur mbrapa e perdor edhe nese zakonisht nuk e perdor, ja shpjegoj me sinqeritet ktij white trash low life mother fucker dhe i betphem tek zoti qe e kam perdorur.
ky me thote mos e perdor "the lords name i vain". une i thashe ti je genjeshtar dhe nuk beson ne zot.
zoti te ka dhene nje pune me pak fuqi te lighit ne dore dhe po e shperdoron. po me grabit ne nje dite me diell kshtu ne mes te gjithve.
pak me plas per nje gjobe meqe para dy tre ditesh kam lene 4 mij dollar, por kur nje low life rrencak shpifarak kshtu, te ben te mendosh gjera te errta ne tru, dhe ai buqeshte se e dinte cfar po me vlon truni.
e mbulla gojen dhe i thashe nuk te pergjigjem me asnje pyejte nga ti.
i learned enough about your existence.
take my car if u want.
dhe rrefuzova te jap makines me pa u larguar ato, nuk do leviz nga ktu pa u larguar ju nga syte e mij, se nuk ju besoj. mund te shpikini ndonje genjeshter kot dhe tam fusni plumb kot, kaq mendoj per juve qe paguheni te na ruani.
i can see centruries of long line white trash in this piece of shits face.
a white punk ugly face with small dick most likely that his wife or girflriend has being gang banged by niggers while he was in the army.
now he has gotta take it out on me.
and he calls himself a christian.
christanity contains alot of scum insight, like this piece of shit.
e ndyjn ket fe tipat si kta.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|